inzerce, prodej, prodám, bazar

Na volné noze - Robert Vlach

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Podnikejte jako profesionálové!
Prodám novou knihu dle fota (pořizovací cena 699,- Kč), nyní 450,- Kč. Mohu zaslat při platbě předem (+ poštovné) nebo předat v Praze dle domluvy. Pište na Prohlédněte si i mé další nabídky.
Na volné noze - Robert Vlach
Podobné inzeráty
Na volné noze Robert Vlach
Nové, jednou přectené, lze vyzvednout na trase Strašnická Nemocnice Motol nebo poslat
Robert Vano: Fotka nemusí být ostrá
Jednou čtená, jako nová 80 + poštovné (65) nebo osobně v Brně Jak se Robert Vano stal slavným fotografem… nejen to se dozvíte ve dvaceti dvou kapitolách. Poutavé vyprávění, doplněné dosud nepublikovanými fotografiemi, dává čtenářům možnost nahlédnout do života této charismatické osobnosti, připomene časy autorova dětství i nelehkých začátků v emigraci v USA, kde začínal jako asistent legendního mistra odboru Horsta P. Horsta. Robert Vano se v knize podělí nejen o profesionální zkušenosti, ale i o svoje myšlenky o práci, fotografii a o životě. Kniha vychází z autentických rozhovorů Roberta Vana a Soni Lechnerové, bývalé šéfredaktorky časopisu Československá fotografie, které vznikali v letech 2010 až 2015 při jejich setkáních v pražských kavárnách Slavie a Louvre.
Na vrcholu moci Robert Tucker
Prodám knihu Na vrcholu moci Robert Tucker . Hezký stav. Cena 100 Kč. Nejlépe osobní odběr Kopřivnice a okolí. Jinak plus ceník České pošty nebo Zásilkovny.
Líný učitel Robert Čapek
Prodám knihu Líný učitel – Jak učit dobře a efektivně od Robert Čapek. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Možnost zaslání poštou nebo osobní převzetí v okolí Nymburka. Cena 240 Kč + poštovné. Telefon je smyšlený.
Do důchodu mladý a bohatý Robert T. Kiyosaki
Do důchodu mladý a bohatý Robert T. Kiyosaki - 2002 - 346 str. Pragma, 2002, 1.. vyd., stav velmi dobry - viz foto Kupující platí knihu a poštovné (130+70)
4 knihy Rembrandt Umění (cena za vše)
Prodám 4 knihy 1) Já Rembrandt - David Weiss 2) Ilustrovaný průvodce umění - Robert Cumming 3) Škola fotografování - National Geographic - Robert Caputo, Peter K. Burian 4) 1000 dívčích otázek - Gaby Schuster Knihy jsou v krásném stavu, nepoškozené troufám si tvrdit, že jsou jako nové. Cena je uvedena za vše dohromady