inzerce, prodej, prodám, bazar

Nába volantu HUB sports N6

Kategorie: Tuning

Prodám nábu volantu HUB sports N6, nová, mne bohužel nepasuje tisícihran. Průměr tsícihranu cca 15,8mm
Nába volantu HUB sports N6
Podobné inzeráty
Rychloupínací nába, odpojovač sportovního volantu GREY
Nabízím k prodeji nábu na odpojování sportovního volantu. Kvalitní zpracování. Barva šedá (TITAN). Jedná se o redukci mezi nábou auta a sportovního volantu. Jednoduše a rychle můžete vyndat volant a dostat se ven z auta. Nába je universální, což umožňuje její použití pro většinu volantů. A taky je to celkem frajeřinka :) rozteč děr: 6x70mm A nyní můžete sledovat i FB/IG: @Kortys_CZ Kontakt prosím použijte email, telefonní číslo nevolat.
Rychloupínací nába, odpojovač sportovního volantu blue
Nabízím k prodeji nábu na odpojování sportovního volantu. Kvalitní zpracování. Barva modrá (BLUE). Jedná se o redukci mezi nábou auta a sportovního volantu. Jednoduše a rychle můžete vyndat volant a dostat se ven z auta. Nába je universální, což umožňuje její použití pro většinu volantů. A taky je to celkem frajeřinka :) rozteč děr: 6x70mm A nyní můžete sledovat i IG/FB: @Kortys_CZ Kontakt prosím použijte email, telefonní číslo nevolat
Rychloupínací nába, odpojovač sportovního volantu gold
Nabízím k prodeji nábu na odpojování sportovního volantu. Kvalitní zpracování. Barva zlatá (GOLD). Jedná se o redukci mezi nábou auta a sportovního volantu. Jednoduše a rychle můžete vyndat volant a dostat se ven z auta. Nába je universální, což umožňuje její použití pro většinu volantů. A taky je to celkem frajeřinka :) Cena: 849 Kč. V případě zájmu shlédněte i další nabídky (na hlavní stránce do vyhledávače stačí napsat kortys a vše vám vyjede). Nebo pod inzerátem klikněte na Kortys a uvidíte další nabídky. A nově nás můžete sledovat i na IG/FB, kde budou všechny novinky: @Kortys_CZ Jako kontakt prosím použijte email, telefonní číslo nevolat.
Odpojovač sportovního volantu BLACK
Nabízím k prodeji nábu na odpojování sportovního volantu. Kvalitní zpracování. Barva černá (BLACK). Jedná se o redukci mezi nábou auta a sportovního volantu. Jednoduše a rychle můžete vyndat volant a dostat se ven z auta. Nába je universální, což umožňuje její použití pro většinu volantů. A taky je to celkem frajeřinka :) rozteč děr: 6x70mm A nyní můžete sledovat i IG/FB: @Kortys_CZ Kontakt prosím použijte email, telefonní číslo nevolat
Nába volantu Golf IV
Koupím nábu volantu na Golf IV rok 2005 pro airbag k vůli montáži závodního volantu Sparco, 6 otvorů.Za nabídky předem děkuji.
Volant Victor + nába
Prodám volant Victor KBA70218 3H35 + nába Victor 11560, měla by sedět např na Golf. Průměr 350mm. Stav viz foto, chybějící šrouby, praskliny. Cena za komplet.