inzerce, prodej, prodám, bazar

NABÍDKA SLUŽEB A ŘEMESEL

Kategorie: Opravy, servis

Dobrý den!

Nabízím široký výběr služeb a řemesel za velmi nízké a bezkonkurenční CENY !

MALOVÁNÍ
ČIŠTĚNÍ ODPADU
VYMĚNIT DVEŘE
MONTÁŽ ČI DEMONTÁŽ NÁBYTKU A KUCHYNÍ
STĚHOVÁNÍ A VYKLIZENÍ
SERVIS A ÚDRŽBA ELEKTRO
ČALOUNĚNÍ NÁBYTKU A TEPOVÁNÍ
MYTÍ OKEN A SKLENĚNÝCH PLOCH
ÚDRŽBA DOMÁCNOSTI VČETNĚ ÚKLIDU
A MNOHO DALŠÍHO !

KVALITA, SPOLEHLIVOST A FÉROVÁ CENA SAMOZŘEJMOSTÍ !!!

Máte zájem ? Neváhejte mě kontaktovat na uvedené telefonní číslo nebo napište na e-mail.
Vše detailně probereme !


KONZULTACE ZDARMA !
NABÍDKA SLUŽEB A ŘEMESEL
Podobné inzeráty
Montážní služby, pronájem plošin 22metrů
Využití služeb a pracovní plošiny, je pro Vás dokonalou volbou pro plánované i neplánované akce, jelikož náš proškolený tým je časově velmi flexibilní. Možnost téměř okamžitých zásahů při haváriích, dlouhodobější a pravidelné opravy, výzdoba domů, obcí, měst prořezávání stromů, čištění fasád, solárních panelů a vše další na co si vzpomenete. Do budoucna počítáme i s nonstop provozem. Naše společnost má 10ti letou praxi s montážemi veřejných reklam a vzhledem k využívaným výškovým pracem byly pořízeny autoplošiny, které si nyní dovolujeme nabídnout veřejnosti. I přes to, že portfólio montáží a služeb je široké, plošiny nejsou vždy plně vytížené.
Oprava a servis PC, notebooku a prodej (vše za Vás)
Dobrý den, máte doma starší počítač (samozřejmě i novější), notebook, mobil nebo tablet který je nefunkční, polofunkční, pomalý, nebo by jste vyhodily? I toto staré železo by mohlo ještě někomu posloužit, opravíme toto zařízení, nabídneme přes nás na internetu na bazarech a pokud se zboží prodá, zabalíme a odešleme za Vás. O nic se nemusíte starat, vše budeme konzultovat osobně, emailem nebo telefonicky / SMS. Nastavíme cenu, kterou s Vámi probereme a o nic už se nemusíte starat. Servis, nabídku, prodej a odeslání zařídíme. Musíme být v kontaktu, to je vše, co budeme potřebovat. Po prodeji peníze pošleme na na účet nebo předáme osobně (podle toho, co Vám vyhovuje, nebo jak bude nastavený prodej). Pokud se zboží neprodá, vrátíme Vám opravené zařízení. Cena za servis se určuje dle úkonu (viz moje další nabídka inzerátu). Za servisované součástky, správné zabalení a odeslání ručíme my! Orientační ceny a kompletní nabídka v dalších inzerátech: - Výměny disku SSD / klasický HDD (od 250kč *individuální závisí zda ntb nebo PC) - Přeinstalace systému (Windows 10) aktivace / aktualizace (cena 399kč) - Záloha a záchrana dat (od 199kč *individuální) - Přechod z Windows 7 na Windows 10 (399kč) - Odvirování systému (199kč *individuální) - Čištění PC / notebook (od 99kč) - Upgrade PC (od 199kč *individuální) Pokud máte zájem zařízení můžete dovést do Želešic (kousek od Brna / Modřic, poslat poštou, vyzvednu zařízení na adrese (zpoplatněno). Na všem se dá domluvit. Psát SMS/email kdykoliv, volat take, pripadne zavolam zpet.
Montáže zámků,Zabezpečení objektů,Zam.pohotovost
Montáže zámků,Zabezpečení objektů,Zam.pohotovost Nabízím montáže bezpečnostních zámků,Bezpečnostního kování,bezpečnostních vložek,Zabezpečení objektů bytu,domu,garáží+zámečnická pohotovost v okrese Vsetín,Valašské Meziříčí,Rožnov,Frenštát, a okolí Přehled zámečnických služeb: Otevírání a popřípadě opravy všech typů zámků - zámků zabouchnutých - zabouchnutých dveří, klíče zevnitř - zámků zamčených - zámků poškozených - vyjmutí zalomeného klíče Opravy po vloupání: - výměny, opravy a montáže zámků - výměny bezpečnostních zámkových vložek - výměny a montáže bezpečnostních kování Zabezpečení objektů: - montáže bezpečnostních kování - montáže přídavných zámků - montáže rozvorových zámků - montáže celoplošných závor. Odborné poradenství.V případě zájmu mě kontaktujte.MOB:.Cena dohodou.
Montáže zámků,Zabezpečení objektů,Zam.pohotovost
Montáže zámků,Zabezpečení objektů,Zam.pohotovost Nabízím montáže bezpečnostních zámků,Bezpečnostního kování,bezpečnostních vložek,Zabezpečení objektů bytu,domu,garáží+zámečnická pohotovost v okrese Vsetín,Valašské Meziříčí,Rožnov,Frenštát, a okolí Přehled zámečnických služeb: Otevírání a popřípadě opravy všech typů zámků - zámků zabouchnutých - zabouchnutých dveří, klíče zevnitř - zámků zamčených - zámků poškozených - vyjmutí zalomeného klíče Opravy po vloupání: - výměny, opravy a montáže zámků - výměny bezpečnostních zámkových vložek - výměny a montáže bezpečnostních kování Zabezpečení objektů: - montáže bezpečnostních kování - montáže přídavných zámků - montáže rozvorových zámků - montáže celoplošných závor. Odborné poradenství.V případě zájmu mě nevahejte kontaktovat.MOB:.Cena dohodou.
Hodinový manžel - flexibilita, slušné jednání, spolehlivost
Dobrý den, Nabízím rozmanité portfolio služeb. Ostravsko, Frýdecko, Novojičínsko, atp. Mezi jinými: - péče o zeleň, prořezání, kácení - montáž nábytku - malování - opravy a seřízení - stěhování + doprava - cykloservis - a mnoho dalšího Více po telefonu. Jsem samozřejmě mobilní. Motto: Slovo NELZE neznám.
Kutil na zavolanou
Hodinový manžel- pokytnutí služeb Rád bych vám nabídl svou pomoc jako hodinový manžel. Již rok a půl pracuji na zakázkách dodělávání nábytku a montáže nábytku všeho druhu. Jsem zručný a šikovný chlap. Nabízím pomoc s montáží nábytku, malování, drobných oprav, pokládáni laminátových podlah, výměnu el. svítidel, opravy silikonu v koupelnách a kuchyni, výměna kuchyňských desek ap. Cena od 350/hod. Dojedu kamkoliv autem jsem mobilní. Po určitých zkušenostech materiál neplatím ze svého. Prosím volejte nebo pište na uvedené telefonní číslo. email není vyplněn.