inzerce, prodej, prodám, bazar

NABÍZÍM DLOUHODOBÍ PRONÁJEM PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI PARKING

Kategorie: Byty

NABÍZÍM DLOUHODOBÍ PRONÁJEM V BYTOVÉM DOMĚ PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI SAMOSTATNÝ BYT S VLASTNÍ KOUPELNOU A TOALETOU KOMPLETNĚ ZAŘÁZENÝ UŽITEČNÁ PLOCHA CCA 35M2 POKOJ JE PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI A JE KOMPLETNĚ VYBAVENÝ:PRAČKA TV S INTERNETEM+LEDNIČKA S MRAZÁKEM MIKROVLNKA+RYCHLOVARNÁ KONVICE POSTEL DVOLŮŽKO ROZKLÁDACÍ JÍDELNÍ STŮL SE ŽIDLEMI VELKÁ ŠATNÍ SKŘÍN LAPY NOČNÍ STOLEK, MOŽNO VYUŽÍVAT ZAHRADU PARKOVANÍ PŘED DOMEM A NEBO ZA POPLATEK UVNITŘ OBJEKTU POD KAMEROVÝM SYSTÉMEM NEBO MOŽNO PARKOVÁNÍ V GARAŽI BYDLENÍ SE NACHÁZÍ NA PRAZE 9 HORNÍ POČERNICE HNED U AUTOBUSOVÉ ZÁSTÁVKY MOŽNO VYUŽÍT ZAHRADU + VENKOVNÍ SEZENÍ+GRIL, METRO ČERNÝ MOST 2 ZASTÁVKY AUTOBUSEM, VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ CCA 5MINUT PĚŠKY DÁLNICE CCA 2 MINUTY ,SPOJENÍ DO CENTRA CCA 15MINUT VELMI KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ V PĚŠÍ DOSTUPNOSTI VEŠKERÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST,ŠKOLY,ŠKOLKY,DOKTOR,OBCHODY,POŠTA,BANKA,RESTAURACE,SPORTOVIŠTĚ LES KOUPALIŠTĚ ATD, CENA NÁJMU ČINÍ 13900KČ VČ.VŠECH POPLATKŮ PRO JEDNU OSOBU VRATNÁ KAUCE 10000KČ CENA PRO DVĚ OSOBY BY ČINILA 15900KČ VČ. VŠECH POPLATKU 10000KČ VRATNÁ KAUCE,REALITKY PROSÍM NEVOLAT.
NABÍZÍM DLOUHODOBÍ PRONÁJEM PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI PARKING
Podobné inzeráty
NABÍZÍM DLOUHODOBÍ  PRONÁJEM PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI PAR.
NABÍZÍM DLOUHODOBÍ PRONÁJEM V BYTOVÉM DOMĚ PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI UŽITEČNÁ PLOCHY 30M2 PRONÁJEM PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI A JE KOMPLETNĚ VYBAVENÝ: SAMOSTATNÁ KUCHYŇSKÁ LINKA TV S INTERNETEM LEDNIČKA S MRAZÁKEM POSTEL ROZKLÁDACÍ DVOJLŮŽKO JÍDELNÍ STŮL SE ŽIDLEMI VELKÁ ŠATNÍ SKŘÍN LAPY NOČNÍ STOLEK, VENKOVNÍ ELEKTRICKÉ ROLETY NOVÉ PLASTOVÉ OKNA TROJSKLA ZAJISTÍ VELMI KLYDNÝ ODPOČINEK A SOUKROMÍ MOŽNO VYUŽÍVAT ZAHRADU PARKOVANÍ ZA POPLATEK UVNITŘ OBJEKTU POD KAMEROVÝM SYSTÉMEM BYDLENÍ SE NACHÁZÍ NA PRAZE 9 DOLNÍ POČERNICE HNED U AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY, METRO ČERNÝ MOST 2 ZASTÁVKY AUTOBUSEM, VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ CCA 5MINUT PĚŠKY DÁLNICE CCA 2 MINUTY ,VELMI KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ V PĚŠÍ DOSTUPNOSTI VEŠKERÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST,ŠKOLY,ŠKOLKY,DOKTOR,OBCHODY,POŠTA,BANKA,RESTAURACE,SPORTOVIŠTĚ LES KOUPALIŠTĚ ATD, CENA NÁJMU ČINÍ 13900KČ VČ.VŠECH POPLATKŮ PRO JEDNU OSOBU VRATNÁ KAUCE 10000KČ CENA PRO DVĚ OSOBY BY ČINILA 15900KČ VČ. VŠECH POPLATKU 10000KČ VRATNÁ KAUCE k VOLNÉ OD 1.4.2023 REALITKY PROSÍM NEVOLAT DĚKUJI.
Nabízím pronájem bytů 2+1 v rodinném domě
Nabízím pronájem bytu 2x 2+1, lze i samostatně, v Hora Svatého Šebestiána v rodinném domě, 6 km od hranic s Německem, v nájmu je voda, elektrika, otop, nájem se odvíjí od množství nájemníků, v ceně je všechno, nemusíte řešit nedoplatky, byty jsou částečně zařízené, upřednostňuji dlouhodobí pronájem, více informací po telefonu...
Nabízím pronájem bytů 1+1, 2+1, po rekonstrukci Děčín, ulice
Nabízím pronájem bytů 1+1, 2+1, po rekonstrukci, Děčín, ulice Školní. Byty jsou po celkové rekonstrukci, nové rozvody, podlahy, zděné jádro, nová kuchyňská linka, koupelna s vanou. Některé byty mají balkon, sklep. Nájemné od 6.500 Kč do 12.000 Kč (dle podlahové plochy), náklady na služby v částce 3.000 Kč-4.000 Kč. Kauce 15.000 Kč-20.000 Kč. Rezervační poplatek ve výši jednoho nájmu. V blízkosti se nachází školka,škola, obchod, MHD doprava. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Děčín, Děčín VI-Letná, Školní ★ Podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 70 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Zděné jádro, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronajem bytu 2+1 56m² Vamberk
Pronajmu byt 2+1, 56m² v ulici Jiráskova Vamberk, aktuálně po dokoncene rekonstrukci, nová okna, koupelna, elektrika, voda, podlahy, vymalovano, vonavy byt pripraven ihned k nastěhování. Soucasti je i sklep k dispozici. Nájemné 10 000 Kč + zálohy na energie, kauce 3 najmy. Pouze dlouhodobí, slušní, platící nájemníci.
Pronájem bytu 2+1 volný od 1.3.2023
Pronájem bytu 2+1 45 m² Tř. Generála Píky, Černá Pole 14 000 Kč/měsíc + 5 500 Kč (energie a služby, roční vyúčtování) Bez provize. Nabízím k pronájmu zařízený byt v osobním vlastnictví bez realitního zprostředkovatele. Byt je po celkové rekonstrukci v žádané a klidné lokalitě Brno- Černá Pole, na ulici Tř. Generála Píky.   Jedná se o byt velikosti 2+1 a celkové ploše 45 m2 umístěný ve 3. patře panelového domu. Dispozice – samostatná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem , WC samostatně, předsíň, sklepní kóje. Bytová jednotka se nabízí zařízená a to: kuchyňská linka, lednice s mrazícím boxem, jídelní pult se 4 židlemi, 2 křesla a stolek, komoda. V obývacím pokoji rozkládací rohová sedačka, konferenční stolek, televizní stolek, televize, knihovnička, skříňka, v ložnici dvoulůžko, 2 noční stolky, velká vestavěná skříň, v koupelně pračka, možnost připojení k internetu. Parkování na parkovišti vedle domu. Energetická náročnost budovy Třída C. Pronájem je vhodný pro max. 2 osoby, nekuřáky, bez zvířat. K nastěhování ihned. Celkové náklady:   Nájemné 14 000 Kč. Zálohy na služby a energie 5 500 Kč. Měsíční platby celkem 19 500 Kč. Peněžní jistota (vratná kauce) ve výši 28 000 Kč. Bez provize.
Prodej, byty/2+kk, 59 m2, Koterovská 945/62, Východní Předmě
Prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci, Koterovská, PlzeńNabízíme na prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 59 m2, Koterovská ulice, Plzeň - Slovany. Byt se nachází ve 2.patře bytového cihlového domu s výtahem, orientace bytu je do boční ulice Plzeňská. Dispozice 2KK - obytná místnost s kuchyňkým koutem průchozí do prostorné ložnice, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, prostorná předsíň. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Kompletně nové rozvody elektřiny, vody a topení. Topení řešeno nově osazeným elektrickým kotlem se zásobníkem. Kotel zajišťuje ohřev vody a současně vytápění bytu. Kompletní rekonstrukce omítek, podlah, laminátové plovoucí podlahy v obytných místnostech, keramická dlažba v předsíni, koupelně a WC. Nová vestavná kuchyňská linka s vestanými spotřebiči ( indukční varná deska, elektrická trouba, myčka ). V celém domě je rozvod internetu, do bytu je zaveden ineternet i připojení k internetové televizi. K bytu náleží prostorná zděná sklepní kóje v 1.PP. Majitelé bytu mohou využívat společné prostory kolárny, sušárny, které jsou také zrekonstruované. Rezidenti dále mohou využívat vnitroblokového dvorku. Dům je celkové dobře zabezpečen, vstup do domu na odzvonění hlavních vchodových dveří, přízemí domu má instalovaný kamerový systém, sklepní prostory jsou zajištěny uzamykatelnou centrální mříží. V domě je nový prostorný výtah. Výborná lokalita Plzně - Slovany, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, obchod Albert naproti domu, tramvajová zastávka č. 2 u domu, obchodní centrum Galerie 10 minut chůze. V docházkové vzdálenosti mateřská školka a ZŠ, plavecký bazén atd. Byt je svou výbornou lokalitou vhodný jako investiční na pronájem, je možný financovat hypotečním úvěrem. Byt po provedené rekonstrukci nebyl užíván. Cena: 3 690 000 Kč včetně provize RK Převod do OV: Ano Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: v bloku Podlaží: 2 Užitná plocha: 59 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: dlážděná Zařízený: ne Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.02.2023 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: MHD