inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím docházku ke koním

Kategorie: Koně - služby

Nabízím docházku k více koním nedaleko Českých Budějovic, dostupné výborně i MHD.
Možnost tréninků, vyjížďek do terénu, práce ze země, kroužky pro děti od 6 let.
Malý areál, rodinné prostředí, vhodné jak pro dospělé tak pro děti od 6 let.
Nabízím docházku ke koním
Podobné inzeráty
Docházka ke koním
Jezdecká sportovní stáj Benediktovi nabízí docházku ke koním. Vhodné pro děti i dospělé, či rekreační i ambiciózní jezdce. Lze se domlouvat individuálně. K dispozici velká písková jízdárna. Rovněž pořádame od 1.4.2023 kroužek Hobby Horsingu. Více info v mailu.
Jezdecký klub Brno-východ
Jezdecký klub blízko Brna - Horse Riding Club close to Brno Jezdecký klub Roketnice se nachází 5 km od Brna v obci Tvarožná (přímý spoj z Úzké č. 702). Co nabízíme: - rekreační ježdění blízko Brna, podobné jako poloviční pronájem, - jste to vy, kdo si vybírá, kdy přijde! - lekce není časově omezená, jezdci mají čas si v klidu nachystat koně a zase jej odstrojit, ježdění 40-105 min podle intenzity a druhu práce, - rozvíjející se prostředí malé soukromé stáje, - stabilní kolektiv jezdců i koní, - pravidelnou docházku 1x týdně, - travnatou jízdárnu se skokovým materiálem, - slušné terény na vyjížďky, - šikovné, hodné a nezkažené koně dostávající tu nejlepší péči, - mladé koně se sportovními ambicemi, - vedení instruktora s živností a zkušenostmi s výcvikem jezdců i koní, - možnost občasných závodů, - možnost ZZVJ, - možnost rozvíjet schopnosti při práci s koňmi ze země. Co požadujeme: - věk min. 12 let, - disciplínu, týmového ducha, samostatnost, odvahu a loajalitu, - nadšení pro věc, - pravidelnou docházku. Počet míst je omezený. Vyzkoušení hodiny s námi - 800 Kč. Více info zde: Jmeno: Helena Petrová Telefon: E-mail: hpetrova@ Cena: noví členové 3200 Kč/1x týdně (prvních 12 měsíců), po 12 měsících 2400-3000 Kč (1x týdně) / 4000 Kč (2x týdně)
Docházka ke koním Teplice, Ústí, Bílina, Most, Litvínov
Nabízím docházku ke 4 koníkům ( ježdění ) plemene Welsh Cob. Stáj se nachází v Oldřichově u Duchcova. Jezdí sem vlak (Most, Ústí n.L., Litvínov, Bílina) a BUS 488. Bereme děti od 8 let i dospělé, začátečníky i zkušenější. Jedná se o rekreační ježdění, ale pod zkušeným dozorem , cvičitel v místě. Docházka: * spolehlivě a pravidelně alespoň 1x týdně výpomoc u koní (služba, ve 2-3 lidech starost o 4 koníky) a 1x týdně jezdění, lze i vícekrát týdně dle času. * pro malé děti do 11 let 1x týdně v sobotu ponyškolička (Miniklub) * 850 Kč/měsícně příspěvek * skříňka na věci k dispozici * v zimě ve všední den je na ježdění nutno přijít do 15h * nutná osobní návštěva zákonného zástupce v případě nezletilosti Videa a fotografie: Více info na whatsapp: Koně nepronajímáme.
Ježdění za výpomoc
Nabízím pravidelnou docházku k mým koním,Různého věku. Jedná se o vyjížďky do přírody.Možnost dle libosti i práce na jizdárně.(skoky-drezúra) Požaduji samostatnost, zodpovědnost a chuť na sobě pracovat. Jezdce co samostatně ovládá koně ve všech chodech.Cena Za ježdění = pomoc ve stáji.
Sportovní stáj Svobodová
Nabízíme docházku ke koním pro děti i dospělé, Úpořiny u Teplic. - jezdecká školička (začátečníci - děti) - jezdecký klub (mírně pokročilý) - rekreační ježdění a výcvikové hodiny pro jednotlivce - možnost sportovního ježdění pro pokročilé - pronájem koní a pony Dále nabízíme - pastevní ustájení na 30hektarech pastvin - trénink vás i vašeho koně (pravidelná účast na závodech, mistrovstvích, chovatelských soutěží) Více info na Zabýváme se: parkur, drezura, pony sport, rekreační ježdění, hiporehabilitace, horsemanship, vytrvalost, všestrannost. Sportovní přípravu vede kvalifikovaná osoba ČJF (cvičitel, rozhodčí, stavitel parkurů) atd. Velký důraz klademe na welfare našich koní a bezpečnost jezdců. U nás se můžete domluvit prakticky na čemkoliv. Dále hledáme výpomoc do stáje - plnoletou osobu, která umí jezdit. Info na email: svobodova@ nebo
Jezdecký kroužek, Docházka ke koním, Na koních,
POZOR! OD BŘEZNA JSOU VOLNÁ MÍSTA I TERMÍNY. Kroužek je vhodný pro úplné začátečníky. Jde o pravidelný kroužek 4x 2h za měsíc. V Jeníkovicích u Třebechovic pod Orebem. Docházka: Úterý: VOLNÁ MÍSTA Čtvrtek: VOLNÁ MÍSTA Pátek : PLNÝ STAV OSTATNÍ DNY PO DOMLUVĚ Kroužek probíhá v době mezi 15:00 - 17:00 h Cena uvedena za hodinu kroužku při měsíční platbě. MOŽNOST POSUNUTÍ ČASU U JEDNOTLIVÝCH DNŮ, DLE DOMLUVY S RODIČI. Pro děti od 6 let, mladší dohodou. Hry, zábava pro děti. Teoretická výuka o koních, ponících. Asistence při krmení,čištění. Jizda na ponících, koních v jízdárně nebo na procházce. Koně vodí na vodítku vodič. Dále nabízíme: *** Příměstský denní tábor s koňmi a poníky. Termíny: 3.7. - 7.7.2023 10.7. - 15.7.2023 17.7. - 21.7.2023 *** SOBOTNÍ ZÁBAVA pro děti s koňmi a poníky - 11.3.2023 *** Pronajmu poníky u nás ve stáji. Pouze dospělé osobě + dítě *** Možnost i individuálních hodin dle domluvy. Kroužek s koňmi, Docházka ke koním, Zážitkový den, Dětské akce na koních, Ježdění na koni, Ošetřování a sedlání koní, Vyjížďky na koních, Do přírody s koňmi, U koní, Na koních, Na ponících, Pro malé děti. Více info ve zpravě nebo na tel.