inzerce, prodej, prodám, bazar

NABÍZÍM INSTALACE CCTV A JINÝCH EZS

Kategorie: Právo a bezpečnost

Projektování, návrhy a instalace chytrých domácností, bezpečnostních prvků, zajištění různých typů perimetrů s připojením k el. síti i bez připojení k el. síti.
NABÍZÍM  INSTALACE CCTV A JINÝCH EZS
Podobné inzeráty
Právní služby, konzultace
Nabízím služby v oblasti právního poradenství: - sepsání jakékoliv žádosti, odvolání, komunikaci na soud, s bankami, úřady apod. - kontrola, příprava, konzultace pracovních smluv a dotazů z pracovního práva - žádosti o odklad splátek u banky, žádosti o informaci, žádosti o zvýšení platu, žádosti o odpušťení penále, až po žádost o jakýkoliv příspěvek. - připrava nebo kontrola kupní smlouvy na nemovitosti, sepsání a příprava návrhů na vklad na katastr - kupní smlouvy, darovací smlouvy - návody a konzultace k podání a pod. Cena dle složitosti a časové náročnosti. Jsem právnička s 15 lety zkušenosti.
náhrada v rámci mimosoudních rehabilitací
Hledám právníka, se zkušenostmi z restitucemi, který by byl ochoten a schopen vysoudit náhradu z ministerstva financí za pozemek v Praze v hodnotě cca 10 mil. Kč. Precedens Ústavního soudu o reálných vyhlídkách mám k dispozici. Provizi nabízím 25%, tedy 2,5 mil. Tel. . Zájemcům pošlu dokumentaci mailem.