inzerce, prodej, prodám, bazar

nabízím k prodeji

Kategorie: Sporáky

mini kuchyně Gorenje úsporné skloubení mycího dřezu, varné desky a lednice
nabízím k prodeji
Podobné inzeráty
Kombinovaný sporák Amica
Dobrý den, nabízím k prodeji 2 roky používaný a plně funkční sporák. Bohužel pouze dvířka při čištění nelze nasadit zpátky. Můžete ji použit na náhradní díly nebo dvířka opravit. Kombinovaný bílý sporák Amica SHM 5108 E1 W, v energetické třídě A. Varná deska nabízí 4 plynové hořáky s bezpečnostními pojistkami a piezzo-elektrickým zapalováním v knoflíku. Multifunkční elektrická horkovzdušná trouba má 10 pečících funkcí a je vybavena vnitřním osvětlením. Lehce čistitelný smalt usnadňuje čištění vnitřku trouby. Chladné sklo dveří zvyšuje komfort obsluhy. (Nový, silně poškozený, na náhradní díly) rozměry (všh): cca 85 x 50 x 60 cm barva bílá materiál smalt a lakovaný plech provedení na zemní plyn trysky na propan-butan jsou přiloženy Varná plynová deska čtyřplotnová plynová varná deska ovládání z centrálního panelu bezpečnostní pojistky piezzo-elektrické zapalování plechový poklop Horkovzdušná elektrická trouba horkovzdušný ventilátor pravý horký vzduch gril obsah cca 62 litrů příkon cca 3600 W smaltovaný povrch trouby osvětlení pracovního prostoru ovládání z centrálního panelu bezpečnostní dvířka Cool Door
Indukční varná deska Electrolux PRASKLÉ HORNÍ SKLO
Nabízím k prodeji indukční varnou desku- 60 cm model LIR60430, bez horního skla. Deska je cca 9 měsíců stará. Plně funkční třeba koupit jen nové horní sklo. To se nedopatřením rozbilo. Při profesionální výměně nové desky zjištěno, že varná deska je naprosto v pořádku a k poškození došlo pouze na horním skle.
Vestavný set Siemens
Nabízím k prodeji vestavný set Siemens.Varná deska má 4 varné zóny z toho jsou dvě rozšiřitelné. Trouba je multifunkční,horkovzdušná. Rychlé předehřátí.Zámek. Ochlazovací ventilátor.Záruka 6 měsíců.Tel.
Elektrický sporák se sklokeramickou deskou
Nabízím k prodeji minimálně používaný sporák. Sporák je bez vad a poškození. Popis a funkce sporáku najdete ve fotkách. PC: 8,499,- Kč.
Kombinovaný sporák Mastecook Dynamic
Nabízím k prodeji kombinovaný sporák Mastecook Dynamic. Vše funkční.
Sporak Elektrolux s varnou deskou cena za komplet
Dobrý den, nabízím k prodeji používaný sporák. Sklokeramický sporák ELECTROLUX s varnou deskou. "230 / 400 V Bohužel pouze dvířka se spatneji doviraji mozna to pujde nejak nastavit ventilator je stale v chodu stale bezi. Můžete ji použit na náhradní díly nebo ventilator opravit nutnost vycistit mozna neco bude v kabelazi..Varna deska je v poradku.Mozna nekomu poslouzi treba na chatu.Stav pouzivany stranky opotrebeni viz foto.. sleva mozna vse dohodou....