inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím měřicí přístroj Dcom DMU

Kategorie: Wireless, WiFi

PSV monitor DMU je určen pro rychlé zjištění stavu wifi-zařízeni a anténního systému. Pracuje v pásmu 2,4 GHz, 5,6 GHz a s doplňkem i v pásmu 3,5 GHz.Přesnost měření výkonu je +/- 1dB Pro dosažení správných výsledků měření je nutné použít správný kabel a zátěž !!

Technické parametry
Měřící přístroj umožňuje měřit následující hodnoty:
1. výstupní výkon vysílače / zařízení /
2. impednační přizpůsobení / útlum odrazu / antény
3. vložný útlum kabelového vedení / koaxiální trasy /
4. impedanční přizpůsobení / útlum odrazu / kabelového vedení

vstupní výkon: maximální 0,5 W ( + 27dBm )
min. měřený 2,5uW ( - 26dBm )
min. indikovaný 1uW ( - 30dBm )

směrovost: typicky 30dB
minimálně 27dB

napájení: externí 12V / 0.2A

Nabízím jako kufříkový komplet včetně kvalitního měř. kabelu, redukcí, spojek, přizpůsobeného zakončení. Jako zdroj signálu pro měření RL (útlum odrazu) antény jsme používali Ubiquiti Bullet5, který je v sadě také. Tento kus není provozuschopný z baterií, chybí plíšky v držáku (popraskaly). Napájecí adaptér 12V rovněž přiložen včetně kabelu a PoE pro napájení Bulleta.
Nabízím měřicí přístroj Dcom DMU
Podobné inzeráty
WiFi router
Prodám Mikrotik RouterBOARD RB941-2nD-TC hAP Lite - malý přístroj pro připojení k internetu. Připojení PC k internetu zajišťují 4x LAN porty, pro mobilní telefony, tablety nebo NTB včetně PC je tu připojení přes Wi-Fi. Integrované tlačítko WPS pro snazší autentizaci a přístup do CAPsMAN. Operační systém RouterOS L4 obsahuje pokročilé funkce jako bandwidth shaping, firewall, user access control atd. Napájet jej lze z USB portu nebo 5V zdroje, který je součástí balení. Bližší technické údaje viz:
Bezdrátový N router 300Mbps NETIS WF-2419
Prodám bezdrátový N router NETIS WF-2419 vč. českého návodu Hardwarového připojení - nastavení k PC. Rovněž přiložen CD a pomůcky. Bezporuchový přístroj, je kombinací kabelového a bezdrátového zařízení. Router je kompatibilní se zařízeními 802.11b/g/n a poskytuje přenosovou rychlost až 300Mbps. Díky dvěma 5dBi externím anténám, router vytváří široké bezdrátové pokrytí a umožňuje užívat si bezdrátovou volnost kdekoli. Cena - 400,- Kč. Tel. .
Bezdrátový extender ZyXEL WRE2206
Nový, nepoužitý, v záruce. Původní cena 659 kč. Wireless N300 (802.11n 300Mbps) Range Extender/Repeater, Direcplug design, 1x 10/100Mbps LAN port, WPS button, WEP/WPA/WPA2 Až o 30 % silnější bezdrátové pokrytí Tlačítko WPS pro rychlé a snadné nastavení Wi-Fi extenderu Dioda indikující sílu signálu pro vyhledání nejlepšího místa k instalaci Kompaktní, nenápadné provedení s možností snadného přichycení na zeď Kompatibilita s bezdrátovými routery a přístupovými body standardu 802.11 b/g/n Automatické aktualizace firmwaru pro ještě lepší výkon Snadné rozšíření bezdrátového pokrytí Bezdrátový extender ZyXEL WRE2206 N300 slouží k rozšíření domácí bezdrátové (Wi-Fi) sítě do míst se slabým signálem. Model WRE2206 je optimalizován pro dosažení nejvyšší kvality Wi-Fi a díky svým výkonným anténám nabízí až o 30% lepší pokrytí než běžné Wi-Fi extendery. K rozšíření vaší stávající Wi-Fi sítě stačí pouhé jedno stisknutí tlačítka WPS. Nejlepší místo k instalaci extenderu vám pomůže najít dioda indikující sílu signálu. Dodatečný výkon pro lepší pokrytí Extender ZyXEL WRE2206 využívá dodatečného výkonu k posílení bezdrátového signálu a k dosažení lepšího bezdrátového pokrytí. Snadné nastavení Zvýšení výkonu vaší Wi-Fi sítě je díky extenderu WRE2206 hračkou. Extender stačí zapojit do zásuvky a stisknout jeho tlačítko WPS. Pak už jen zbývá stisknout tlačítko WPS na vašem routeru nebo přístupovém bodu a vaše Wi-Fi síť je úspěšně rozšířena. Dioda pro vyhledání nejlepšího místa k rozšíření vaší bezdrátové sítě Umístění extenderu hraje velmi důležitou roli. Přístroj je proto vybaven diodou, která vám pomůže najít nejlepší místo k jeho instalaci a tím optimalizovat jeho výkon. Diody navíc indikují, kolik je k extenderu ZyXEL WRE2206 připojeno zařízení a jaký budou mít vliv na výkon. Kompaktní provedení pro snadné a nenápadné přichycení na zeď Bezdrátový extender jednoduše zapojíte do zásuvky. Svým nenápadným designem bez jakýchkoliv nevzhledných drátů, které napájí běžné přístupové body, extender nenarušuje vzhled vašeho domova. Typ Single-band Rychlost Rychlost WiFi přenosu 300 Mb/s Přenosová rychlost LAN portů 100 Mbit Standardy a frekvence Standardy 802.11b (2,4GHz), 802.11g (2,4GHz), 802.11n Typ WiFi WiFi 4 Pásma WiFi 2,4 GHz Konektory LAN 1 × Zabezpečení Šifrování WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Vlastnosti antény Počet externích antén 0 ks Počet interních antén 2 ks Zisk antény 2 dBi Rozměry a hmotnost Hloubka 55 mm Hmotnost 68 g Šířka 83 mm Výška 78 mm Barva Barva Bílá Obsah balení Obsah balení Ethernetový kabel
Špičkový router Mikrotik RB411R + WiFi karta R52Hn
Špičkový router/routerboard Mikrotik RB411R + WiFi karta R52Hn + kryt s anténou a zdrojem. Špičkový 5GHz přístroj s RouterOS operačním systémem - obrovské možnosti administrace sítě - plně funkční, testovaný. Původní cena cca 3.800,- Kč. Prohlédněte si i moje ostatní nabídky, v případě zájmu ušetříte cestu či poštovné.
Wifi antény
Nabízím v pořádku a funkční venkovní wifi anténu za 299,- Dále nabízím jednu novou pokojovou stojánkovou wifi anténu za 199,- Cena za obě je 449,-
MikroTik SXT LTE6 kit, nový
Nabízím k prodeji MikroTik SXT LTE6 kit, venkovní jednotku s LTE modemem. Modem je nový, do využití v produkci se nedostal. V průběhu nasazení došlo k pokrytí lokality 5G signálem. Zakoupeno 09-2022 na . V druhém inzerátu nabízím také MikroTik hAP ac3. Mohu zaslat zásilkovnou. Pokud to bude možné, upřednostňuji osobní převzetí. V rámci týdne jsem na trase Brno, Boskovice, Svitavy, Olomouc.