inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím pronájem atypického bytu 4KK, Dolní Oldřichov, Děčín

Kategorie: Byty

Nabízím pronájem atypického bytu 4KK, Dolní Oldřichov. Byt je rekonstruován a bude atypický, jak provedením tak uspořádáním místností. V nové koupelně se nachází vana i sprchový kout. WC je zvlášť. Nová kuchyň - vybavená spotřebiči (myčka,varná deska, trouba, mikrovlnka), která přechází v prostorný obývací pokoj. Stropy zdobí trámy, zkosené stěny, tím dodávají útulnost pokojů. Moderní světla jsou citlivě zakomponovány do atypičnosti bytu. V jarních měsících bude dokončená terasa, která bude náležet k bytu.
Najemné 16.000 Kč, Voda 350 Kč/osoba, teplo 2.000 Kč, ostaní náklady 650 Kč. Elektrika na nájemce. Kauce 32.000 Kč. Rezervační poplatek RK jeden nájem.

★ Operace: Pronájem
★ Typ nemovitosti: Byt
★ Okres: Děčín
★ Adresa: Děčín, Děčín VIII-Dolní Oldřichov
★ Podlaží: 4
★ Plocha užitná: 120 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sprchový kout, Zděné jádro, Lodžie, Terasa, Myčka, Vana
★ Stav objektu: Po rekonstrukci
★ Dostupnost: MHD, II. třída, Vlak
★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Nabízím pronájem atypického bytu 4KK, Dolní Oldřichov, Děčín
Podobné inzeráty
Nabízím pronájem bytu v přízemí  3+1 Děčín VIII-Dolní Oldřic
Nabízím pronájem bytu v přízemí 3+1 ulice Teplická, Děčín VIII-Dolní Oldřichov. Nemovitost je po kompletní rekonstrukci. Nájemné v částce 11.000 Kč. Služby - záloha na vodu 1000 Kč, služby domu 650 Kč. Kauce 22.000 Kč + rezervační poplatek 11.000 Kč. Elektriku a plyn si přepíše nájemce na sebe. Topení zajišťuje plynový kotel v bytě. Užívání zahrady není zahrnuto v pronájmu. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Děčín, Děčín VIII-Dolní Oldřichov, Teplická ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 80 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Zděné jádro, U domu (veřejné), Vana ★ Stav objektu: Po rekonstrukci ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, II. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej novostavby bytu 4+kk v OV, obec Oldřichov u Písku
Jistota v nejisté době. Nabízím ke koupi energeticky úspornou novostavbu dvoupodlažního bytu/domu 4+kk o rozloze 94 m2 s pozemkem o výměře cca 340m2 (upřesněno po finálním zaměření). Součástí bydlení je prostorná terasa i parkování. Byt/dům se nachází v žádané lokalitě obce Oldřichov u Písku. Tento byt/dům jsme postavili tak, abychom vám pomohli vyřešit v dnešní době drahé energie. Nemovitost má velmi nízkou spotřebu! Leží na krásném místě, a přitom nabízí výbornou dostupnost do města. Tato nabídka bytu/domu umožňuje kupujícímu před jeho finálním dokončením rozhodnout o jeho konečné podobě. Šikovné ruce si tak mohou zajistit nemalou úsporu financí za dokončovací práce a vybavení, které si můžete zajistit sami dle vlastního vkusu a preferencí. V případě vašeho přání jsme vám stále připraveni dodat finální stavbu „na klíč“ ve zcela dokončeném stavu a s veškerým vybavením tak, abyste se mohli rovnou stěhovat. Byt/dům splňuje všechny požadavky na moderní a praktické bydlení v žádané lokalitě v blízkosti Písku. Praktická dispozice: V přízemí se nachází zádveří, samostatné WC, sklad, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Schodiště do nadzemního podlaží vás zavede do tří samostatných pokojů a koupelny s WC. Podrobnější informace o stavu stavby k předání rád zájemcům sdělím (nyní bez finálních zahradních úprav, terasy apod.). Nabízíme různé fáze rozpracovanosti nebo možnost dohodnout si některé profese "na klíč", pokud by si je nebyl kupující sám schopen zajistit. Byt/dům má v plánu kuchyňskou linku, parkovací stání pro 1 vozidlo, pozemek s těsně přiléhající 12 m2 terasou, samostatné vytápění tepelným čerpadlem, v přízemí podlahové topení, v patře radiátory. Napojení na obecní vodovodní řad a kanalizaci. Na střeše příprava pro fotovoltaiku (s možností zvolení výkonu). Parkovací stání je plánováno s přípravou na osazení nabíjecí jednotky pro elektroautomobil. Klidné místo v části obce Oldřichov u rybníčka s výhledem město Písek a Písecké hory. Tato nabídka je součástí plánované postupné výstavby bytů/rodinných domů. Ceny od 5.999.000,- Kč (ve standardu White wall). Předpokládané kompletní dokončení prvních dvou bytů/domů a jejich předání plánujeme na 1Q/2023. Pro více informací kontaktujte makléře nabídky. Rádi vám pomůžeme zajistit také financování koupě nemovitosti.
Pronájem atypického bytu, 147 m², Děčín, ul. Kamenická
Nabízíme pronájem atypického mezonetového bytu o dispozici 1+kk a výměře cca 147 m2 situovaného v zatepleném podkroví zděného domu v oblíbené a žádané lokalitě Děčín - Nové Město, ul. Kamenická. Byt prošel rekonstrukcí s novou kuchyňskou linkou s dřezem a baterií, el. sporákem a sklokeramickou deskou (2021) a koupelnou s vanou i sprchovým koutem a toaletou. V obývací části je krb (momentálně nefunkční), prostory pro šatnu a dřevěné schodiště do patra určeného pro spaní. Lakovaná dřevěná podlaha. Plastová okna a dřevěná střešní okna Velux zajišťují nejen dostatek světla, ale také krásný výhled do okolí. O vytápění a ohřev vody se stará kombinovaný plynový kotel. S bytem lze také využívat zahradu za domem, parkovací místo po dohodě . Jedná se o reprezentativní bydlení nedaleko centra v dosahu chůze veškeré občanské vybavenosti. Měsíční nájem 14.000,-Kč + zálohy na el. (700,-Kč), plyn (1.800,-Kč) a vodu (500,-Kč). Vratná kauce 28.000,-Kč, provize RK 14.000,-Kč. Byt ihned volný. Lokalita: Kamenická, Děčín Nájem 14.000,-Kč + záloha na el. (700,-Kč), plyn (1800,-Kč) a vodu (500,-Kč), vratná kauce 28.000,-Kč, provize RK 14.000,-Kč. Evidenční číslo: 828669 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Nabízím pronájem bytu 2+1 v ulici Školní, Děčín Letná-Želeni
Nabízím pronájem bytu 2+1 v ulici Školní, Děčín Letná-Želenice. Bytová jednotka je v původním stavu, ale udržovaná. K bytu náleží sklep a balkon v mezipaře. Majitel požaduje kauci 15.000 Kč, nájemné 8.000 Kč a služby 4.000 Kč, které se pravidelně vyučtovávají. Odměna za zprostředkování ve výši nájmu. V okolí se nachází škola,školka, zastávka MHD a obchod z potravinami. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Děčín, Děčín VI-Letná, Školní ★ Podlaží: 4 ★ Plocha užitná: 70 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sklep, Výtah, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, II. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Nabízím pronájem bytu 1+1 v Březinách - Děčín.
Nabízím pronájem bytu 1+1 v Březinách - Děčín.Byt je po celkové rekonstrukci, zděné jádro, okna plastová. Vhodné pro starší klidný pár bez zvířat. Nájem 6.500,- Kč plus služby cca 3.100,-Kč plus elektřina cca 1.600,-Kč.Kauce 20.000,-Kč plus provize RK. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Děčín, Děčín XXVII-Březiny, Kosmonautů ★ Podlaží: 3 ★ Plocha podlahová: 36 m2 ★ Plocha užitná: 36 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Výtah ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 148/2007 Sb.
Nabízím pronájem bytu 1+1 v cihlové zástavbě Děčín -Želenice
Nabízím pronájem bytu 1+1 v cihlové zástavbě Děčín -Želenice. Byt o ploše 46 m2 je atypický, kuchyň se nachází v 1 NP domu, další místnost v 2NP. Podlahová krytina v kuchyni linoleum a v druhé místnosti plovoucí podlahy. V kuchyni bude dvou plotýnkový indukční vařič. Koupelna s vanou a WC. Vytápění plynovým kotlem, ohřev vody bojler. Nájem 7.000,-Kč plus voda 500,-Kč plus zálohy na plyn a elektřinu si nájemce zajistí sám s dodavateli energií, plus osvětlení spol.prostor 50,-Kč. Kauce 21.000,-Kč plus provize RK. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Děčín, Děčín VI-Letná, Osadní ★ Podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 46 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka ★ Stav objektu: Po rekonstrukci ★ Dostupnost: MHD, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.