inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím se pro práci všeho druhu

Kategorie: Brigády

Dobrý den,
chtěl bych touto metodou nabídnout svojí výpomoc kde se dá od nárazových brigád nebo i klidně dlouhodobé brigády. Můžu nabídnou odbornou výpomoc v elektroinstalaci nebo můžu nabídnout práci s jakoukoliv technikou pro zahradničení. Předem děkuji za nabídky.
S pozdravem Paták
Nabízím se pro práci všeho druhu
Podobné inzeráty
Hledám práci všeho druhů
Hledám práci buď jako řidič nebo bourání kopání uklízení zahradní a malířské i zednické práce všeho druhu. Auto mám partu lidí také mám . Cena domluvou .
Hledám manuální přivýdělek ke své práci
Dobrý den, hledám si manuální přivýdělek ke své práci. Časově bych mohla jeden týden v pondělí 7-12/13 + víkend (časově po domluvě), druhý týden mohu pondělí - pátek v čase 7-12/13. Zkušennosti s prací na pc, ŘP SK. B (vlastní auto), prodej v potravinách, práce na farmě, práce ve skladu... Nabízení energií ani oslovovani lidí (telemarketing) apod. nehledám, jen seriózní manuální práci. Kontakt: cleverlinka@ nrbo SMS na tel.
Fyzicky náročnejší brigáda
Dobrý den. Sháním flexbilní práci a brigádu klidně i fyzicky náročnější, ideální některé dny v týdnu a na více hodin přes den. Zkušenosti mám s kompletní realizací a návrhem zahrad, jejich údržbami, terasy, dlažby, zahradní prvky, zídky,skalky. nebráním se žádné náročné práci,jak ve vnitř tak venku, jen nehledám nic ve výškách. Mám rád poctivě odvedenou práci, jsem rychlý, pedant, nekuřák, 34let abstinent,původem ze Slovenska,zodpovědný na čem se domluvíme to dodržím. Mohu i jezdit .Rychle se učím novým věcem.Tak trochu hodinový manžel. Rád bych odměnu po odvedené práci, ideálně tentýž den. Zvládnu téměř cokoliv a baví mě práce v přírodě a s ní. za nabídky předem děkuji. Jiné zkušenosti: rekonstrukce bytů , práce ve skladu, úklidy apartmánů,
Muž hledá práci jako ostraha objektu, recepce, plavčík, apod
Hledám práci jako plavčík, vodní dozor (mám osvědčení na dva roky SENIOR) recepční, nebo ostraha objektu a osob, administrativní budovy, hotel, stavby, parkoviště, požární dozor,security, recepční - administrativní práce, casíno, údržba a dozor strojního a el. zařízení všeho typu, osobní řidič, hlídání dětí a zájmová činnost dětí. Preferuji DPP, brigáda nejlépe noční směny, jinak dohoda. Na počtu směn se dohodneme. Jsem 52 praxe v oboru 7 let, ŘP a vlastní vozidlo k dispozici, ÚSO s mat. strojírenství a pedag. a soc. právní vzdělání. Znalost PC, EZE, EPS. Centrifikát a čistý TR mám, recenze také. Obchodní domy a supermarkety nenabízejte. Nabídky od 160,-- Kč čistého na hodinu. Pouze dva dny v týdnu, nejlépe čtvrtek a pátek. Praha a okolí, popř. Benešov a okolí. Nástup možný . .
Hledám práci jako mechanik, práce na zahradě, apod.
Hledám práci ( brigáda ) jako stroj. mechanik - montáže, údržbářské bytové práce, montážní zámečnické práce, lakýrnické práce, opravy strojů a zařízení, montáže a demontáže nábytku, práce na zahradě - zahradnické práce, pomocné stavební práce, stěhování, apod. Možno i hotel, apod. Benešov a okolí do 60 km. Platba denně podmínkou. Auto na dojezd mám. Inzerát platí do smazání. Mzda 200 - 250 Kč hod, podle druhu práce. Tel.
NABÍZÍM Malířské a drobné stavební práce
Zdravím, jsme dva vyučení malíři kteří zvládnou i drobné stavební práce všeho druhu. Jsme schopni dojet do 100 km vzdálenosti od Prahy.