inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím servis elektroniky, montáže elektro, kompletace

Kategorie: Technika a energetika

Nabízím externí spolupráci v elektro oboru - provádím servis elektroniky, osazování DPS, opravy DPS,
pájení, montáže, kompletace elektro zařízení - vše v mých prostorách - u mě na dílně

opravy zařízení - spotřební elektronika, průmyslová technika, montáž kabeláže, rozvaděčů..
programování pamětí, mikrokontrolérů, opravy PC
možnost vytvoření jednoduché projektové dokumentace k zařízením - nákres, schema (AutoCad)

Možnost paletového návozu opravované techniky a materiálu (Brno-východ, v blízkosti D1)
případně mohu odvézt-dovézt dodávkovým vozidlem

Možnost vedení kompletní agendy externího servisu.
dlouhodobá spolupráce, seriózní jednání.
Praxe 20let se servisem elektroniky,
Práce na IČO, DPP
tel.
Nabízím servis elektroniky, montáže elektro, kompletace
Podobné inzeráty
Elektrotechnik montáže FVE
Přijmeme pracovníka pro montáže fotovoltaických elektráren (instalace na rodinných domech). Instalace pouze v Moravskoslezském kraji. Vztah může být: zaměstnanecký poměr nebo může být také formou dohody o provedení práce nebo formou kontraktu s osobou s živností "Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení", ideálně s profesní kvalifikací 26-014-H „Elektromontér/elektromontérka fotovoltaických systémů“ (není podmínkou, pokud uchazeč později vykoná zkoušku). Nezbytný je doklad o odborné způsobilosti (např. výuční list v oboru a doklad o vykonání tříleté praxe, doklad o vykonání šestileté praxe v oboru elektro, apod.) Odpovědi prosím na e-mail: webshop@
Elektrikář
Jsme IT společnost Dubax s.r.o., sídlící v Liberci. Pro naši pobočku ve Stráži pod Ralskem hledáme zkušeného elektrikáře. Poskytujeme správu, servis a prodej výpočetní techniky. Tvoříme informační i komplexní systémy na míru. Nabízíme služby z oblasti designu. Vytváříme webové stránky od grafického návrhu, přes kódování, webhosting, správu webu a SEO. Náplní vaší práce by bylo: • Servis a údržba zařízení • Příprava datových rozvodů • Montáže FVE • Opravy osvětlení • Diagnostika a odstraňování závad • Zapojování elektrických zařízení do sítě • Administrativa spojená s průběhem přidělených zakázek, evidence spotřebovaného materiálu, objednávky materiálu, komunikace s dodavateli • Řádná péče a provozní údržba svěřené techniky a vybavení • Servisní práce u zákazníků, kde součástí práce bude i dojezd na místo montáže • Revize výhodou Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: • VL v oboru • Odborná způsobilost dle vyhlášky 50/78 Sb. §6 (pracovníci pro samostatnou činnost) • Řízení a obsluha motorových vozidel sk. B • Pečlivost, svědomitost a zodpovědnost za plnění svěřených úkolů • Manuální zručnost Co vám můžeme nabídnout: • Firemní automobil • Firemní notebook a telefon • Příspěvek na stravování • 5 dní sickdays • Motivující platové ohodnocení • Možnost osobního a profesního růstu • Perspektiva dlouhodobé spolupráce v menším přátelském kolektivu V případě zájmu zasílejte strukturovaný životopis na email info@, nebo volejte na telefonní číslo (Lucie Kubíková).
Elektromechanik údržby - Olomouc, mzda 29 200 - 34 700 Kč
FESTA SERVIS spol. s r.o. je česká rodinná firma z Olomouce. Na trhu s povrchovými úpravami kovů působíme 32 let. Považujeme se za spolehlivého zaměstnavatele. K zaměstnancům se chováme férově. Největším oceněním je, když jsou zaměstnanci hrdí na nás a my na ně.  Hledáme mechanicky/technicky zručného kolegu, který by se u nás postaral o údržbu a servis výrobních linek, strojů, zařízení a elektro částí. NÁPLŇ PRÁCE: * údržba a servis výrobních linek a ostatních strojů a zařízení * kontrola a pravidelný servis elektromotorů * kontrola a čištění zdrojů, chladících ventilátorů, elektrovodných lůžek, rozvodových skříní * sledování a vyhodnocování stavu skladu elektromateriálu * operativní řešení vzniklých problémů POŽADAVKY NA POZICI: * vyhláška 50/1978 Sb. § 6 podmínkou * povědomí o systémech PLC výhodou * znalosti slaboproudu * zručnost a mechanická zdatnost NABÍZÍME:  * zaučení na pozici  * vzdělávání a kariérní rozvoj * mzda 29 200 Kč až 34 700 Kč  * navíc 13. plat  * navíc příspěvek na stravné 100 Kč/den  * příspěvek na penzijní/životní připojištění až 12 000 Kč ročně   * mimořádné odměny za inovace, odpracované roky, jubilea  * služební telefon i pro soukromé použití  * pracovní smlouva na 1 rok a následné prodloužení na dobu neurčitou  * pracovní doba 40 hod. týdně * přátelský a neformální kolektiv  * dobrá dostupnost MHD i vlastním automobilem  Pokud Vás nabídka zaujala, odpovězte a pošlete nám svůj životopis na e-mail: personalni@ Adresa: Železniční 586/5b, 779 00 Olomouc Web:
Hledám brigádu
Nabízím konzultace ohledně připojení na vedení ČEZ, montáže elektroměrových pilířů,dále nabízím výpomoc při údržbě okolo domu...jsem manuálně zručný, zodpovědný a nebráním se jakékoli práci (údržba trávníků,jednoduché opravy okolo domu, včetně elektro...)
Elektrikář, elektrotechnik
Hledáme elektrikáře - elektroinstalace v domech, bytech, zabezpečení Jablotron, montáže veřejného a Vánočního osvětlení. Rozmanitá práce, cesty - montáže pouze v rámci pracovního dne. Samozřejmostí je nářadí dle požadavku, pracovní oblečení, ostatní dle osobní domluvy. Požadujeme - šikovnost, samostatnost, zájem o nové technologie, řp. skupiny B - aktivní řidič. Součástí práce je i zajištění samostatného bytu v Mnichově Hradišti.
Hladám parťáka
Hľadám k sebe parťáka na montáže zobrazovacej techniky. Práca v čistom prostredí na zaujímavých projektoch . Preferujem človeka zručného so základnými technickými znalosťami v elektro a slaboprúde. Flexibilná prac. doba. Je toho hodne čo sa dá o tejto práci povedať. bohužial z časových dôvodov moc nestíham dvíhať telefón. V prípade záujimu mi preosím pošlite Váš e-mail do SMS. Plat 200-350,-/hod.