inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím spolubydleni

Kategorie: Byty

Nabízím spolubydleni nájem 5000 Kč Česka lipa
Nabízím spolubydleni
Podobné inzeráty
Spolubydlení v krásném a tichém 3+1 Brno Bohunice
POUZE DÍVKY (studentky), nekuřačky, bez domácích mazlíčků. Nabízím spolubydlení v krásném a tichém, kompletně zrekonstruovaném, bytě 3+1 v Brně Bohunicích (ul. Souhrady). Jedná se o 1 místo v neprůchozím dvojlůžkovém pokoji, nájemné 4 000 Kč/měs. Ubytování možné ihned. Byt má kompletně novou kuchyni se všemi spotřebiči a jídelním barovým stolem, rychlý kabelový internet, nová vinylová podlaha, nové interiérové dveře, zděná koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC s umyvadlem. Klidná zeleň za domem - okrajová část zástavby. Kompletně zařízený, nové postele + kancelářské židle nejsou na fotkách. V obývacím pokoji nově kabelová TV. Nájemné včetně rychlého internetu + záloha 1 000 Kč/měs. energie, vratná kauce 6 tis. Kč. Vyúčtování energií dle skutečné spotřeby, vlastní měřiče. V blízkosti je nákupní centrum Kavkaz (2 min chůze), kde je : Billa, Teta, Pepco, trafika, bankomat. Zastávka MHD tramvaj : Švermova - 2 min chůze, linka č. 6 a 8 : hlavní nádraží za 12 min, odjezd každé 4 minuty. Zastávka MHD bus : Humenná - 1 min chůze, spoj č. 50 : Kampus za 8 min. Z pracovních důvodů pouze SMS nebo email, prosím nevolat, děkuji. Odpovídám na každou zprávu. Spolupráce s RK možná, exkluzivita NE.
Spolubydlení - byt Plzeň
Nabízíme spolubydlení ve velkém bytě v centru Plzně. Nabízíme velký neprůchozí pokoj (35 m2) vybavený lůžkem, psacím stolem, dvěma šatními skříněmi a komorou. V bytě (190 m2) je společná plně vybavená kuchyně, koupelna, WC, komora a šatna. Pokoj lze zamknout. Výhled do zeleného vnitrobloku (3.patro). Velmi slušný, tichý dům. Cena za měsíc včetně energií 8500Kč. Volné od dubna 2023. Fotografie mailem na vyžádání.
Spolubydleni pro zenu s detmi
Nabidnu spolubydleni s zenami a detmi v rd se zahradou napraze vychod.
Pronájem nebo spolubydlení
Dobrý den hledám malé bydlení nebo spolubydlení v Litomyšli za rozumnou cenu. Inzerát platí do smazání. Děkuji.
Hledám pronájem bytu 2kk, nebo spolubydlení
Hledám pronájem bytu 2kk , nebo spolubydlení v Liberci . Jsem pracující , bez zvířat . Prosím bez kauce a zařízený . Děkuji .
Pronájem velkorysého bytu 3+1 po kompletní rekonstrukci, 133
Ev.č. 36092 Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný, částečně zařízený byt po kompletní, nákladné rekonstrukci s lodžií, který se nachází ve 2.NP udržovaného cihlového domu s výtahem, 150 m od zastávky metra “C” Vltavská. Bytová jednotka o dispozici 3+1 nabízí 129 m2 podlahové plochy a lodžii 4 m2. Po vstupu do tohoto bytu Vás nadchne 24,7 m2 prostorná vstupní hala a předsíň, dále kompletně vybavený kuchyňský kout, jehož součástí je nová kuchyňská linka (vč. vestavěné lednice s mrazákem, pečící a mikrovlnné trouby, myčky) a varný ostrůvek, vč. sklokeramické desky i výkonné digestoře. Součástí kuchyňského a jídelního koutu o výměře 28,6 m2 je též stůl z masivního dřeva se šesti židlemi, v prostoru dále naleznete praktickou úklidovou místnost s pračkou. Bytová jednotka nabízí 3 neprůchozí, samostatné místnosti - obývací pokoj /pokoj č.1/ 16,7 m2 s moderní pohovkou, pokoj č. 2 o výměře 18,8 m2 můžete využít jako dětský, pracovnu nebo pokoj pro hosty, jehož součástí je nová, rozkládací pohovka. Třetí pokoj s praktickou šatnou je vybaven novým dvojlůžkem a nabízí prostor 22,6 m2. Byt je vzhledem ke své velikosti a dispozici vhodný nejen pro větší rodinu, ale též pro spolubydlení či firemní bydlení. Benefitem jsou též 2 samostatné koupelny. V první z nich naleznete vanu, WC, bidet a dvojumyvadlo s úložným prostorem, druhá koupelna nabízí prostorný sprchový kout, WC a dvojumyvadlo s úložným prostorem. Teplo a teplou vodu zabezpečuje kotel umístěný přímo v suterénu domu, podlahové krytiny tvoří parkety, v koupelnách, předsíni a úklidové místnosti je položena designová dlažba. Bonusem jsou nová, výborně těsnící plastová okna. Uskladnit drobnosti můžete ve sklepní kóji. Byt se nachází v udržovaném, klidném domě s výbornou dostupností nejen do centra. Zastávka metra “C” Vltavská je v bezprostřední blízkosti domu, tramvajové zastávky Vltavská, Strossmayerovo náměstí, bus Řezáčovo náměstí - všechny jsou v docházkové vzdálenosti. Po náročném pracovním dni můžete vyrazit na drink a dobrou večeři, relaxovat nebo sportovat můžete v parku Stromovka či Letenských sadech. Pokud hledáte dlouhodobý pronájem na skvělém místě, jste seriózní a slušní zájemci, máte nyní jedinečnou možnost bydlet v tomto krásném bytě po kompletní rekonstrukci jako první ! Pro bližší informace a dohodnutí prohlídky, kontaktujte makléřku. En. náročnost b.: D - Méně úsporná (613 kWh/m2 za rok) Cena: Poplatky 4100 Kč + el. energie bude převedena, kauce ve výši 1 nájemného, + provize RK.