inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím, že byste mohli mít vlastní ftv elektrárnu a byt

Kategorie: Obchod a prodej

Dnes mi telefonoval klient na profinancování pěti fotovoltaických elektráren z Lednice na Moravě, 10 km od Břeclavi, každou za 250,000.000,- Kč. Tedy celkem asi za 1.250,000.000,- Kč. A co Vy? Říkal jsem mu do telefonu, ať mi pošle kontaktní email a že mu pro začátek zašlu podmínky pro investory, jak je sháníme přes právníky, kteří mají zahraniční investiční zprostředkovatele a že se vydávají cenné papíry, aby si video smlouvy mohl nezávazně předem prohlédnout, jak to funguje. Také byste měli nějaký svůj projekt mít vlastní fotovoltaickou elektrárnu a z mít na důchod peníze? Ano? A k ní byt levně? Takový správcovský byt? Nebo i více malých bytů na vlastní domov pro seniory? Ta mne kontaktujte a domluvíme to stejné, že Vám zašlu také tu moji video smlouvu. Napsal jsem knihu Jak vydělat miliardu a odkaz na mojí knihu najdete pak v datech ke stažení, na která naleznete odkaz v popisu mého videa. Tak pokud máte zájem, tak mne kontaktujte. SMS, telefonicky, emailem na email Konzultacni-spolecnost25336@
Nabízím, že byste mohli mít vlastní ftv elektrárnu a byt
Podobné inzeráty
Obchodní zástupce | nástupní bonus 30 000 Kč
Firma Tlapnet byla založena jako rodinná firma. Už více než 18 let jsme lokálním poskytovatelem na poli internetu. V roce 2012 jsme se stali zakládajícím členem ISP Alliance a.s., akciového sdružení největších poskytovatelů internetu v České republice. Svým zákazníkům zajišťujeme spolehlivé připojení a TV do bezmála 80 000 domácností v ČR a 6 000 na Slovensku. ❓ Co tě s námi čeká? - Prezentace společnosti a portfolia služeb (internet, TV, mobilní služby aj.). - Aktivní vyhledávání nových zákazníků (domácností i firem). - Práce se stávajícími zákazníky (doprodej a navyšování služeb). - Zodpovědnost za plnění cílů v dané lokalitě. - Atraktivní práce v terénu. ❓ Jaké znalosti a dovednosti bys měl/a mít? - Nebát se vyrazit do terénu a oslovit zákazníka je základ - s tím ti na začátku pomůžeme. - Pohodové a profesionální vystupování - jednou je na druhé straně babička, jindy starosta obce nebo majitel firmy. - Umíš si najít informace o potenciálním zákazníkovi a zadat je do CRM. Zodpovědnost za předání informací. - A hlavně jasnou a přímou komunikaci ke kolegům i zákazníkům. - Řidičský průkaz skupiny B a čistý trestní rejstřík. ❓ A na co se u nás můžete těšit? - Máme mladý a neformální kolektiv. Všichni táhneme za jeden provaz. - Možnost nadprůměrných výdělků podle výsledků Tvojí práce. - Flexibilní pracovní dobu - nemáme píchačky a záleží na tobě, jak si práci zorganizuješ. - Velký pracovní rozptyl - nebudeš běhat sem a tam, lokality kde budeš obchodovat si z velké části můžeš vybírat sám. - To, co byste mohli mít rádi navíc - vybavení k práci (mobilní telefon, tablet a notebook), pracovní auto (po zaškolení i k soukromému užívání), školení, společné akce a hlavně zájem kolegů. - Pro práci i zábavu zdarma internetové připojení a internetovou TV. - Velmi zajímavé finanční ohodnocení 50 - 100 000 Kč. Zaujala Tě práce u nás? Pak budeme moc rádi, pokud nám pošleš svoje CV, motivační dopis nebo cokoliv, z čeho Tě lépe poznáme.
Obchodní zástupce
Nej Net byl založen, aby zpřístupnil rychlý internet více lidem. Protože s rychlým internetem se můžete bavit ale také vzdělávat, podnikat, založit e-shop nebo třeba častěji pracovat z domu a trávit více času s dětmi a rodinou. Koho hledáme: Rádi bychom do svého týmu přivítali někoho, kdo má obchodního ducha, je to osobností sympaťák a orientace na výsledek je jeho hlavním motorem. Co tě s námi čeká? Prezentace společnosti a portfolia služeb (internet, TV, mobilní služby aj.). Aktivní vyhledávání nových zákazníků (domácností i firem). Práce se stávajícími zákazníky (doprodej a navyšování služeb). Zodpovědnost za plnění cílů v dané lokalitě. Atraktivní práce v terénu. Jaké znalosti a dovednosti bys měl/a mít? Nebát se vyrazit do terénu a oslovit zákazníka je základ - s tím ti na začátku pomůžeme. Pohodové a profesionální vystupování - jednou je na druhé straně babička, jindy starosta obce nebo majitel firmy. Umíš si najít informace o potenciálním zákazníkovi a zadat je do CRM. Zodpovědnost za předání informací. A hlavně jasnou a přímou komunikaci ke kolegům i zákazníkům. Řidičský průkaz skupiny B a čistý trestní rejstřík. A na co se u nás můžete těšit? Máme mladý a neformální kolektiv. Všichni táhneme za jeden provaz. Možnost nadprůměrných výdělků podle výsledků Tvojí práce. Flexibilní pracovní dobu - nemáme píchačky a záleží na tobě, jak si práci zorganizuješ. Velký pracovní rozptyl - nebudeš běhat sem a tam, lokality kde budeš obchodovat si z velké části můžeš vybírat sám. To, co byste mohli mít rádi navíc - vybavení k práci (mobilní telefon, tablet a notebook), pracovní auto (po zaškolení i k soukromému užívání), školení, společné akce a hlavně zájem kolegů. Zaujala Tě práce u nás? Pak budeme moc rádi, pokud nám pošleš svoje CV, motivační dopis nebo cokoliv, z čeho Tě lépe poznáme. Budeme se těšit! Lenka & Nej Net tým ☎️ info@
Nadšený reprezentant kosmetiky pro všechny regiony ČR
Catherine Cosmetics s.r.o., s.r.o. je distributor prémiové značky francouzské kosmetiky a kosmetických přístrojů pro kosmetické salony, spa, beauty, wellness studia. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? • příjemné vystupování • zodpovědný a samostatný přístup ke svěřeným úkolům • komunikativnost, cílevědomost, zodpovědnost, flexibilita • praxe na podobné pozici výhodou • samostatně organizovat a plánovat svůj čas • rád/a komunikujete s lidmi, navazujete kontakty • baví vás poradenství a prodej • chcete práci, která bude časově flexibilní • zajímá vás svět kosmetiky a péče o tělo Co na vás čeká? • reprezentace francouzské značky kosmetiky a high-tech špičkových kosmetických přístrojů • vyhledávání nových obchodních partnerů a uzavírání akvizic • rozvíjení vztahů se stávajícími klienty • komunikace s velkými hráči na trhu (salony, spa, wellness, beauty centra atd.) • spolupráce s marketingem na přípravě kampaní Co vám nabídneme my? • platové ohodnocení včetně pravidelných bonusů a motivačních bonusů, provizní systém dle výkonu • možnost kariérního růstu • zaškolení a pravidelné vzdělávání • práci se špičkovými produkty • možnost práce odkudkoliv (Home Office) • časovou flexibilitu • velkoobchodní cenu na produkty • termín nástupu co nejdříve, anebo dohodou Pokud byste se k nám do týmu rádi přidali, zašlete nám svůj strukturovaný životopis. Budeme se těšit na spolupráci! Pracujeme na pozvednutí kosmetického průmyslu na vyšší level. Jsme menší tým, rodinný firma, kde si pomáháme, vycházíme si vstříc a záleží nám na tom, jak ovlivňujeme svět kolem nás.
skladník/skladnice/Chrudim/part time/brigáda
Hledáme někoho, kdo se nebojí s námi do toho zakousnout! LOVE ANIMAL JOB/skladník/skladnice/Chrudim/part time/brigáda ---- Granule Jehlička Jsme malá, rodinná, česká firma s chovatelskými potřebami a krmivy pro zvířata. Máme kamennou prodejnu, mnoho velkoobchodních partnerů a zastoupení pro český trh značek Kennels´ Favourite, PRO-VET a KiS-KiS. -------------------- Koho hledáme? skladníka/skladnici(skladník/skladnice/Chrudim/part time/brigáda), pro náš sklad v Chrudimi, který/která bude součástí našeho týmu Granule Jehlička s nástupem od ihned. ------------------- Co od vás očekáváme? . Postoj siláka, silačky, který/která se nebude bát nosit pytle s krmivem. · Profesionální a pozitivní přístup. · Provozní činnosti a manuální práce včetně úklidu, zpracování zboží, kontrola expirací, doplňování zboží a jeho kontrola, péče o vzhled a čistotu skladu. · Spolupráci s ostatními členy v týmu · Schopnost zapojit se do systému expedice zboží z e-shopu · Ovládat uživatelské znalosti PC (Word, Excel). -------------------------- Jaká/ý byste měl/a být? · Pozitivně naladěný člověk s úsměvem na tváři. · Silák/silačka s odvahou, nebát se manipulovat s krmivem.(20kg pytle) · Být týmový hráč s chutí do práce. · S úsměvem vyřešit zadané úkoly. · Mít chuť a nadšení do práce! · Předchozí zkušenosti nejsou podmínkou, rádi zaučíme. ------------------------------------- Co nabízíme za Vaše nadšení a dobře odvedenou práci? · Náš rodinný přístup. · Různorodou a zajímavou práci, kdy každý den je jiný. Nudit se nebudete. · Motivační platové ohodnocení založené na proaktivním přístupu. · Velmi výhodné zaměstnanecké slevy na všechny naše produkty pro vaše zvířátka. · Zaškolení přímo na prodejně a skladu. · Pracovní dobu máme 8.00 - 15.00 hod a 10.00 -17.00 hod., na poloviční úvazek a brigádu je to vždy o domluvě. (part time/brigáda) --------------------- Zaujala Vás naše nabídka? Pošlete nám svůj životopis nebo si napište o více informací na kontaktní osoba: Martin Jehlička. Uzávěrka přihlášek je do 31. 3. 2023. Těšíme se na vás, Míša a Martin Jehličkovi.
Obchodní Zástupce - Praha
Naše společnost hledá obchodního zástupce pro oblast Praha. Co Vás čeká? Prodej servisních služeb v oblasti servisu oken, dveří, vrat, žaluzií, příslušenství - zákazníkům kteří projeví zájem o naše služby. Každý den dostanete od nás kontakty na zákazníky, kteří mají reálný zájem o naše služby, což v praxi přináší vysokou úspěšnost prodeje a díky vysoké provizi nadstandardní výdělek. Schůzky budete mít předdomluvené naším zákaznickým servisem. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? Komunikativnost - každý den budete komunikovat s klienty, kteří projeví zájem o naše služby, telefonicky i emailem Řidičský průkaz sk. B Cílevědomost, samostatnost - dotáhnou věci do konce a dodržet dohodu mezi zákazníkem a Vámi. Férový přístup Co vám můžeme nabídnout? Smysluplnou práci na HPP neboi na IČO. Jistotu stabilního zaměstnání nezávisle na covidové situaci Nadprůměrné finanční ohodnocení (výše výdělku je neomezená) Možnost kariérního postupu Stabilní zázemí Teambuildingy Mzda/plat: na základe obratu, prumerne 60 000-90 000kč (Záleží na Vás) Těšíme se na Vás!
Obchodní Zástupce - Liberec
Naše společnost hledá obchodního zástupce pro oblast Liberec. Co Vás čeká? Prodej servisních služeb v oblasti servisu oken, dveří, vrat, žaluzií, příslušenství - zákazníkům kteří projeví zájem o naše služby. Každý den dostanete od nás kontakty na zákazníky, kteří mají reálný zájem o naše služby, což v praxi přináší vysokou úspěšnost prodeje a díky vysoké provizi nadstandardní výdělek. Schůzky budete mít předdomluvené naším zákaznickým servisem. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? Komunikativnost - každý den budete komunikovat s klienty, kteří projeví zájem o naše služby, telefonicky i emailem Řidičský průkaz sk. B Cílevědomost, samostatnost - dotáhnou věci do konce a dodržet dohodu mezi zákazníkem a Vámi. Férový přístup Co vám můžeme nabídnout? Smysluplnou práci na HPP neboi na IČO. Jistotu stabilního zaměstnání nezávisle na covidové situaci Nadprůměrné finanční ohodnocení (výše výdělku je neomezená) Možnost kariérního postupu Stabilní zázemí Teambuildingy Mzda/plat: na základe obratu, prumerne 60 000-90 000 (Záleží na Vás) Těšíme se na Vás!