inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízíme domov zvířátkům

Kategorie: Ptactvo

Do nové vznikajícího zooparku přijmeme zvířata o které se již nemůžete nebo nechcete starat. I zvířata handicapované.

Staráme se zde o zvířátka, o která se již původní majitelé nemohli starat, nebo byla určena k jisté smrti na jatkách. Také tu máme zvířátka zachráněná, které pochází ze záchranných stanic a zvířátka, která pochází ze soukromých chovů.

Rádi se ujmeme zvířátek jak domácích, hospodářských i exotických.

Nabízíme krásné vyhovující podmínky a řádnou péči. Kdykoliv můžete přijet se za zvířátkem podívat.

Jsme pod pravidelnými kontrolami z KVS, ŽP, IŽP a mnoho dalšími. Povolení k chovu máme popřípadě si další rozšíříme.

Kontaktovat nás můžete prostřednictvím e-mailu nebo na čísle: 853 581

Děkujeme.
Zvířecí park Vápovice
Nabízíme domov zvířátkům
Podobné inzeráty
Papousicek sedokridly
Prodám samičku papousicka sedokridleho. Je to náš odchov, bohužel nemá kroužek. Narozena v únoru 2023. Samička už sama žere a rodiče už se o ní nestaraji, tak by si zasloužila najít nový domov ????
Andulka - mluví
Sameček andulky,zelený ,moc šikovný , má cca 6 měsíců , za tu dobu se naučil od naší korely ahoj ,Viliku a víc věcí . Naše korela ho moc nemusí , tak by jsme raději našli nový domov . Vhodný k ochočení a mluvení .
Amazonský papoušek je připraven poznat nový domov
Jsou to velmi zajímaví a elegantní ptáci. Jsou dobře vycvičení a ochočení a jsou neškodní. Milujte dospělé i děti. Je velmi zábavné být s nimi zejména doma. Byli dobře lékařsky zkontrolováni a jsou bez onemocnění.
Prodám 2 pyrury
3 letou samičku pyrury Červenobřiché jménem Lóra ( je zvyklá jíst s pusy , umí mluvit , je hravá , testy DNA jsou ) Dále tu mám 5 měsíční samičku pyrury Opálín pineapple jménem Pegi ( taky hravá , ukecaná, umí přilétnout na ruku , testy DNA jsou taktéž ) Jsou to obě dvě hodný a zvyklý na společnost , prodávám z důvodu rekonstrukce bytu , věřím že najdou domov kde budou mít stejnou lásku jako u mě ..., Prodávám i s klecí a výbavou i jídlem Cena : 7.000 Kč ze vším všudy Prodávám obě dvě dohromady chci aby byly spolu, jsou na sebe zvyklý ...
Rosela pestrá
Prodám (případně vyměním třeba za nějaké krmivo pro ptáky) krásnou Roselu. Zvyklá na pokojovou teplotu, takže momentálně nelze umístit do venkovní voliéry. Je hodná, chytrá, vezme si tyčinku z ruky, ale pohladit se nenechá. S andulkami vychází v pohodě, ale jak dospěla, začala šikanovat našeho nejstaršího handicapovaného papouška, proto jí hledáme nový domov. Po domluvě můžeme přivézt do téměř všech větších měst po ČR. Pro další info prosím sms na 322 996, zavolám zpět.
Ara zelenokřídlá harmonický pár
Po delším rozhodování jsem se rozhodla prodat pár ara zelenokridla. Je to harmonický pár,který si sedl takže určitě je nebudu rozdělovat. Jsou to nedherne velké kusy. Bohužel je musím prodat z důvodu, že jsem změnila zaměstnání a absolutně nemám na ně čas, jsem mimo domov i dva dny a v té době se mi o ně starají sousedi. Pokud se jim člověk věnuje, jsou velice kontaktní, jdou na ruku, velice dobře mluví. Chodili ven i na ksirach. Cena je pevná, o té smlouvat nebudu, majitelé si budu vybírat a na splátky je dávat nebudu. Sebou dostanou krmení, ksiry. Na prodej nespěchám