inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízíme plný úvazek na pozici prodavač/ka , centrum Benešov

Kategorie: Obchod a prodej

Do malého kolektivu rodinné prodejny v centru Benešova přijmeme kolegyni na prodej masa a masných výrobků. (rozšiřujeme kolektiv)

Požadujeme: slušné a příjemné vystupování, spolehlivost, zkušenost s prodejem výhodou

Nabízíme: stabilní a jisté zaměstnání, vždy férové jednání, výplatu na účet, příspěvky na oběd, pravidelnost směn, volné neděle a státní svátky

Náplň práce: prodej masa a masných výrobků, úklid prodejny, jednoduchá evidence (teploty, úklid apod...)

Požadujeme spolupráci dlouhodobě.

Platové ohodnocení: dle přístupu k práci 25.000,- až 27.000,-Kč + osobní ohodnocení a příplatky.

Ráda si s Vámi sjednám nezávaznou (informativní) schůzku.
Nabízíme plný úvazek na pozici prodavač/ka , centrum Benešov
Podobné inzeráty
PRODAVAČ/KA ve Vyškově
Kdo jsme: naše firma Knihy&Škola prodává učebnice, školní potřeby a logické hry do naší menší prodejny ve Vyškově OD Kojál působící 20 let hledáme energickou a zodpovědnou osobu na pozici prodavačky pro obsluhu prodejny Co u nás můžete čekat: zajímavá a různorodá práce příjemná, čistá, moderní prodejna přátelské, pozitivní pracovní prostředí stabilní zaměstnání na plný/částečný úvazek v prosperujícím oboru knihkupectví pracovní smlouvu a platové ohodnocení odpovídající kvalitě práce slevy na veškerý sortiment Požadavky: práce na PC (znalost Zásilkovny výhodou) vítaná praxe z obchodu, pokladna komunikativnost, příjemné vystupování spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost nadšení a chuť do práce praxe není nutná, vše rádi zaučíme schopnost učit se nové věci a přizpůsobovat se změnám Náplň práce: starost o chod prodejny pomáhat zákazníkům s výběrem sortimentu práce za pokladnou doplňování zboží práce s agendou e-shopu Úvazek: plný úvazek, zkrácený úvazek, brigáda Plat: 20 000 Kč - 25 000 Kč Pokud máte zájem se k nám připojit, zašlete nám svůj životopis na náš e-mail: info@ nebo zavolejte na +420 nebo se zastavte přímo v naší prodejně ve Vyškově, Nádražní 2/1 OD Kojál.
Prodavač - Prodavačka
Do naší nově otevřené prodejny masa a uzenin hledáme příjemné kolegy/ně, nástup možný ihned, pracovní doba pondělí – pátek, sobota střídavě, dvousměnný provoz. Sleva na firemní výrobky. Nástupní bonus 15.000.- Pro více informací prosím volejte oblastní vedoucí: +420 p. Večeřová Kategorie: Prodavač- prodavačka masa a uzenin Pracovní poměr: práce na plný úvazek Lokality: Humpolec Firma: PK ham spol. s.r.o.
Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY
Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY Informace o pozici HPP - práce na plný úvazek Místo výkonu práce: Bohumín Hrubá mzda 29 000czk + BONUS prodejni - dohodou Nástup možný ihned Náplň práce Každodenní osobní komunikace se zákazníky Příjem a výdej objednávek zákazníků Poradenství ve výběru náhradních dílů Skladová činnost - pohyb zboží na skladě prodejny Spolupráce s kolegy na ostatních odděleních Co požadujeme Orientace v osobních automobilech a jejich dílech Dobré komunikační schopnosti a vystupování Orientace na internetu Dobré znalosti práce na PC Znalost katalogu TecDoc. výhodou Předchozí zkušenosti z oblasti prodeje náhradních dílů výhodou Co nabízíme Stabilní zaměstnání na HPP ve zdravé společnosti s dobrým postavením na trhu Zaškolení na pozici Zaměstnanecké slevy na sortiment zboží 4 týdny dovolené V případě vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis s uvedením kontaktů na email tomas@
Prodavačka/ prodavač
Do malé rodinné prodejny masa uzenin v Praze 4 Kamýk hledáme nové kolegy. Náplň práce- příprava pultu uzenin, obsluha nářezového stroje, prodej celého sortimentu prodejny. Požadujeme alespoň základní znalost masa, samostatnost, spolehlivost, ochotu a pozitivní přístup k práci. Nabízíme možnost zálohy každý týden, stravu a další výhody. Ranní směna od 5:30, odpolední do 18:30. Práce na HPP případně zkrácený úvazek výplata podle druhu úvazku.
Prodavač/ka nadměrných oděvů
Prodej nadměrných oděvů v Mladé Boleslavi na částečný pracovní úvazek. Máte-li chuť pomáhat lidem řešit jejich problémy s oblékáním, pak je tato práce přímo pro Vás. Nabízíme vstřícné a perspektivní zázemí rodinné firmy. Budeme si Vás vážit a budeme rádi, když budete součástí našeho přátelského kolektivu po mnoho let. Kila navíc jsou výhodou a věk nerozhoduje. Důležitá je fyzická zdatnost a časová flexibilita. Další informace na tel. .
OBSLUHA ČERPACÍ STANICE
Nově otevíraná čerpací stanice EuroOil v Sedleci u Mikulova hledá šikovnou obsluhu na plný úvazek, zkrácený úvazek i brigádu. Pracovní doba dle domluvy a druhu úvazku. Praxe v maloobchodě nebo za pokladnou výhodou, není podmínkou. Zaučíme. Požadujeme znalost základů PC, dobré komunikační schopnosti, příjemné vystupování, finanční gramotnost, čistý trestní rejstřík. Plat od 27000 Kč. Nástup 15.4.2023. Životopis posílejte na CsSedlec@ nebo volejte na .