inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízíme ustájení v rodinné stáji v Berouně

Kategorie: Koně - služby

Nabízíme ustájení 24/7 v rodinné stáji v Berouně. K dispozici písková jízdárna, kruhovka, sedlovna a krmírna. V případě potřeby venkovní box. Přístřešky a padoky každý den kydány a nastýlány. Krmení senem pomocí sítí a 1x denně jádrem dle vlastního výběru. Individuální péče samozřejmostí. Možnost dekovaní i nandavání masek. Více info na posdom@, fb Statek U Dubu
Nabízíme ustájení v rodinné stáji v Berouně
Podobné inzeráty
Nabízím boxové ustájení koně (12/12) v rodinné stáji u Plzně
RANCH 79 nabízí boxové ustájení v rodinné stáji 10km od Plzně v obci Smědčice. Režim 12/12, nebo dle potřeby koně. Kůň je zaváděn na noc do boxu, přes den je vyváděn na pískový výběh, nebo pastvinu, jak si majitel bude přát. Nebo může pobývat celý čas v boxu, dle přání majitele. Boxy jsou venkovní vzdušné o velikosti 3x3m. Každý box má svojí vyhřívanou napáječku. Krmení koně je praktikováno do boxu. Pro koně máme připravené: -kvalitní seno 2x denně, -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály přímo v boxu -v ceně za boxové ustájení je kompletní krmivo pro koně. - v ceně je zavádění a vyvádění koně na výběh, mistování boxu a výběhu.podestýlka, minerální lizy a kompletní krmení -kompletní servis, Pro majitele koní je v ceně za ustájení k dispozici: -sedlovna -bar s vybavením pro pohoštění i vaření, v zimě vytápěný -vytápěná klubovna pro posezení v zimě -vytápěná koupelna s WC a se sprchou -zastřešený prostor pro ošetřování a sedlání koní s úvazištěm -venkovní zastřešené posezení -ohniště s grilem pro pořádání párty -k přenocování je možné využít apartmán s WC a koupelnou. -parkoviště v areálu ranče Boxové ustájení v režimu na noc box, přes den výběh je vhodné pro koně v rekonvalescenci, pro koně v tréninku do sportu a pro koně, kterým je nutné přesně dávkovat krmení. Hledáme pohodové majitele, kteří mají rádi koně a jsou naladěni na přirozenou komunikaci s koněm. Cena: Boxové ustájení koně za měsíc je 7.000 Kč vč.DPH. Jsme plátci DPH. Na ustájení sepíšeme smlouvu a platba za ustájení je na základě vystavené faktury.
Nabízíme pastevní ustájení pro koně 10km od Plzně
RANCH 79 nabízí pastevní ustájení 24/7 pro koně v rodinné stáji 10km od Plzně. Nabízíme: -rozsáhlé, kvalitní a pravidelně udržované pastviny, celkem 16 hektarů s přístřešky -pastviny jsou oploceny dřevěnými ohradami, pásky používáme výjimečně -na každé pastvině je přístřešek a vždy voda k dispozici -krmíme velmi kvalitním senem -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály -koně máme rozdělené do menších stád podle druhu koně a vzájemné snášenlivosti -v zimním počasí jsou k dispozici kvalitní zpevněné pískové výběhy s přístřešky, které 2x denně uklízíme -minerální a solné lizy stále k dipozici -v ceně za ustájení je kompletní krmivo pro koně. (krmení koně je spočítáno pro koně v dobrém výživovém stavu) V době pastevní sezony jsou koně na pastvinách. Pastevní sezona je většinou od 1.5. do 30.10. záleží na počasí a na růstu trávy. V zimním období jsou koně na vybrané pastvině. V případě velkého mokra jsou koně ustájeni na pískových výbězích přímo na ranči. Pro majitele koní je v ceně za ustájení k dispozici: -sedlovna -bar s vybavením pro pohoštění i vaření, v zimě vytápěný -vytápěná klubovna pro posezení v zimě -vytápěná koupelna s WC a se sprchou -zastřešený prostor pro ošetřování a sedlání koní s úvazištěm -venkovní zastřešené posezení -ohniště s grilem pro pořádání párty -k přenocování je možné využít apartmán s WC a koupelnou. -parkoviště v areálu ranče Náš cíl: Psychicky vyrovnaný, spokojený a zdravý kůň, který je dobře ovladatelný a na kterém se dá dobře jezdit. Kůň, který má chuť pro člověka pracovat. Praktikujeme horsemanship - přirozený přístup ke koním. Máme dlouholeté zkušenosti s obsedáním, výcvikem a chovem koní. U nás na pastvinách se narodila spousta zdravých hříbat. V ceně ustájení je vodění koní na pastviny , nebo na výběhy. Na ranči bydlíme, koně jsou tak stále pod dozorem. Hledáme pohodové majitele, kteří mají rádi koně a jsou naladěni na přirozenou komunikaci s koněm. Cena 4500 Kč za měsíc. Na ustájení sepíšeme smlouvu a platba za ustájení je na základě vystavené faktury. Jsme plátci DPH. Cena je včetně DPH.
Pastevní ustájení vhodné pro DUŠNÉ koně
Nabízíme pastevní ustájení v malé, rodinné stáji. Stáj funguje více než dvacet let. Aktuálně máme volné místo vhodné pro 2 dušné koně - samostatný, udržovaný výběh s přístřeškem. Majitel sám si zvolí variantu krmení koní - sítě, celý balík, malé kupky atd. V areálu je přívod elektřiny, tak je možné využívat i napařování sena (přístroj ve stáji nemáme, případně musí mít majitel vlastní).V ceně ustájení je pro koně kvalitní seno vlastní výroby - skladované v seníku, voda, minerální a solný liz. K dispozici dále menší skromná sedlovna a kruhová ohrada pro výcvik koní. V ceně ustájení nejsou zahrnuty služby - majitel koně, si obstará potřeby koně sám. Je možné se případně domluvit za příplatek i na službách z naší strany. Dále je v areálu možné zajisti pro koně pravidelně solnou terapii v podobě inhalačního vleku. Do ustájení přijmeme koně, kteří plně respektují elektrický ohradník - i ve chvíli, kdy v něm není proud a pohodové majitele, kteří vědí co péče o koně obnáší. Je možné využít i krátkodobé ustájení za účelem solných inhalací - oddělený výběh s přístřeškem mimo ostatní ustájené koně.
Hledáte ustájení pro koně? Mikulášovice - Ústecký kraj
Hledáte ustájení pro koně? Pro všechny milovníky a chovatele koní nabízíme pastevní venkovní ustájení pro koně. Zvolte si ustájení koní, kde se bude líbit Vašemu koni i Vám. Ustájení koní nabízíme v jednom z nejkrásnějších koutů naší republiky, který se nachází v Severočeském kraji ve městě MIKULÁŠOVICE (Ústecký kraj), okres Děčín, Šluknovský výběžek, v krásné malebné krajině Národního parku České Švýcarsko, jenž spadá pod Chráněnou krajinnou oblast Labské pískovce. Pastvina pro Vašeho koně se rozkládá na ploše 26 hektarů. Toho času se na pastvině nachází Limousinský skot (bez býků), což je masné plemeno skotu mírné povahy pocházející ze střední Francie. Skot chováme v plně ekologickém režimu. Náš skot je celoročně na pastvině, tento chov je považován za efektivní chov masných plemen a extenzivní způsob chovu na trvalých travních porostech. Pro celoroční pobyt zvířat na pastvině musí být samozřejmě splněno několik základních předpokladů. Samozřejmostí je dobrý zdravotní stav a kondice chovaných zvířat. Nachází se zde také možnost pro koně, kteří nejsou na skot zvyklý, nebo si to majitel nepřeje, poté mohou být koně od skotu odseparovány. Co se týče dostatečné dotace zvířat pitnou vodou, je je i toto zajištěno. Momentálně řešíme ustájení ve venkovních boxech. Zimoviště pro zvířata máme vyřešené uměle vybudovaným zařízením – obloukovou halou. Kovář, podkovář v přilehlém okolí, veterinář rovněž. Chcete-li strávit delší čas na dosah svých zvířecích přátel, tak výhledově do budoucna nabídneme rovněž ubytování kousek od místa, kde se pastvina nachází. Stravování je poté možné vyřešit v místních restauracích. Cena od 2500 Kč, upřesněním. Kam je možné se u nás při vyjížďce zatoulat? Území v České republice nejnovějšího a v pořadí čtvrtého Národního parku České Švýcarsko je součástí širší oblasti Labských pískovců, nazývané již po dvě staletí Českým a Saským Švýcarskem. Co vše konkrétně stojí za zmínku a navštívení? Pravčická brána - Hřensko Pravčickou bránu – symbol Národního parku České Švýcarsko, najdete v severních Čechách, nedaleko obce Hřensko. Pravčická brána je svými rozměry (výškou otvoru 16 m, rozpětí oblouku u dna je 26,5 m a šířkou mostu 8m) největším přírodním skalním mostem v Evropě. Právem je označován za perlu této atraktivní oblasti. 2500 Kč za koně, od jara do podzimu, mimo hřebců, ve stade jsou i klisny.
Boxové ustájení koní pro milovníky westernového i anglického
Náš ranč se nachází v blízkosti Slapské přehrady v malebné krajině středočeského kraje obklopen loukami a lesy. Ranč rozkládající se na 30 ha mezi vesničkami Čím a Buš, leží 30min od hranice obce Příbram, stále v dosahu příměstské MHD - bus 361. Rádi bychom nabídli boxové ustájení nejen pro milovníky westernu, do kolektivu fajn lidí uvítáme i příznivce ježdění anglického. ZÁZEMÍ PRO JEZDCE: U stájí: prostorná vyhřívaná sedlovna i se sušárnou dek, vytápěné wc. V průjezdu stájí malé posezení. Srub: Podlahou vytápěná stylová šatna pro jezdce (v šatně má každý svou uzamykatelnou skříň) se sprchou a wc (zvlášť pro dámy a pány) k šatně přiléhající klubovna je kompletně vybavena kuchyňským koutem, dále s krbem, rádiem, Tv a free WiFi… Venkovní ozvučené a osvětlené posezení na verandě srubu. Před srubem je ohniště. K dispozici je plynový profi grill. Možnost využití přespání v areálu ranče ve stylovém pokoji, noclehárně nebo vlastním stanu či karavanu (možnost přípojky na vodu a eletriku) Celý areál je plně uzavřen a pod dozorem PCO bezpečnostní služby. V areálu žijeme, takže za svým miláčkem můžete přijet kdykoliv. (24/7) ZÁZEMÍ PRO KONĚ: Všechny u nás ustájené koně jsou ve společném stádě v režimu přes den pastva (v zimě výběh se senem), na noc vzdušný box (o velikosti 3x4m) s lizem a večerní dávkou sena. Boxy denně mistujeme a všechny disponují vyhřívanými napáječkami. Nezámrzné napaječky jsou i všude na pastvinách. Kůň je 2x denně kontrolován ošetřovatelem Krmen jádrem 1 - 2x denně, v ceně je jádro značky Fitmin nebo si klient může dovézt vlastní jádro, které v krmírně uskladní do své vlastní popelnice, na přání umožníme i podávání doplňkového krmiva, dle požadavků a v režii majitele (vitamíny apod.). Máme vyhrazená úvaziště ve stájích i u budov. Mycí box Porodní box (zateplený o vel 3 x 8m) Venkovní ozvučená jízdárna 33m x 66m s tribunou. Venkovní kruhovka Osvětlená ozvučená hala 25m x 50m s tribunou Eletrický tréninkový praporek Na jezdeckých plochách je pravidelně upravovaný univerzální pískový povrch. Kavalety k zapůjčení. Ve stájích i v boxech je betonová podlaha pokryta gumou + podestýlka ze slámy. Kolem celého areálu je „objezdová zpěvněná stezka“ Hlavní cesty a parkoviště jsou pro vaše pohodlí pokryté asfaltem Ohrady jsou ohraničeny akátovými kůly s eletrickým ohradníkem a červeným lanem pro lepší viditelnost - z tohoto důvodu jsme bez možnosti ustájení hřebců! V ceně ustájení je zahrnuto výše uvedené Ostatní požadavky a služby možné po předchozí domluvě. Možnost domluvy individuální péče o koně v době nepřítomnosti majitele (nemoc, zranění, atd.) Máte-li svého trenéra, jež je ochotný za Vámi k nám dojíždět, rádi toto umožníme. V současnosti k nám pravidelně dojíždí mnoho trenérů z různých odvětví (anglie, western). Pro milovníky westernového jezdectví můžeme nabídnout eletrický praporek a trénink
Ustájení koní
Stáj v Choťánkách u Poděbrad nabízí boxové ustájení v soukromé stáji. Režim 12/12, nebo dle potřeby koně. Kůň je zaváděn na noc do boxu, přes den je vyváděn na travnatý výběh, nebo pastvinu 7,5 HA, jak si majitel bude přát. Nebo může pobývat celý čas v boxu, dle přání majitele.Kapacita stáje 11 boxů. Boxy jsou vnitřní vzdušné o velikosti 3.2x4.5m. Každý box má svojí napáječku. Krmení koně je praktikováno do boxu. Pro koně máme připravené: -kvalitní seno 2x denně, -jádro dle denní potřeby koně -v ceně za boxové ustájení je kompletní krmivo pro koně. - v ceně je zavádění a vyvádění koně na výběh, mistování boxu a výběhu.podestýlka, minerální lizy a kompletní krmení -kompletní servis, Boxové ustájení v režimu na noc box, přes den výběh je vhodné pro koně v rekonvalescenci, pro koně v tréninku do sportu a pro koně, kterým je nutné přesně dávkovat krmení. Hledáme pohodové majitele, kteří mají rádi koně a jsou naladěni na přirozenou komunikaci s koněm. Cena: Boxové ustájení koně za měsíc je 5500 Kč