inzerce, prodej, prodám, bazar

Náboje

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám náboje 7,62x39, FMJ, Rumunsko 7,5Kč/ks, Luger SB / Aguila / Blazer ALU FMJ 124grs 6,9 Kč/ks, 5,56 NATO 62grs 11,5 Kč/ks, 7,62x25 7,5 Kč/ks, .45ACP FMJ 230grs Fiocchi 10,5 Kč/ks. ZP nutností.
Náboje
Podobné inzeráty
Signální náboje a jiné
Koupím signální náboje v ocelových lakovaných nábojnicích,staré náboje v hliníku a papíru,světlice na el. odpal,staré krabičky od světlic apod.Koupím též běžné hliníkové světlice,pokud pro ně nemáte již upotřebení.Mám zájem i o staré signální pistole,jak naše tak zahraniční.Nabídněte,dohodneme se. ZP vlastním.
Držák na brokové náboje (12 GA) | (Nový / 3D tisk)
Prodám držák na brokové náboje ráže 12 - přesně odpovídá fotografiím (vyobrazené náboje nejsou součástí nabídky) a pro uchycení ke zbrani apod. je nutné nalepit na vnitřní stranu suchý zip, případně navrtat díry na šrouby. Standardně je k dispozici v černé barvě, na přání možno zhotovit rovněž v barvě hnědé, bílé nebo oranžové. Zásilkovna nebo osobní předání v Praze.
Náboje flobert sběratelské 9mm, kovová krabička, nerozbaleno
Prodám papírové flobertkové náboje průměru 9 mm v kovové krabičce v perfektním stavu 50 ks. Originální balení, perfektní stav, viz foto. Poslední fotografie je z otevřených nábojů, aby bylo vidět co je uvnitř. Náboje prodávané jsou opravdu zabalené a nikdy neotevřené!
Prodám staré,dnes již nesehnatelné, plynové náboje ráže 6mm
Prodám staré,dnes již nesehnatelné, sběratelské, plynové , německé náboje ráže 6mm...vhodné do sbírky i na střílení... Dle fota...
Beretta Px4 Storm, NEREGISTROVANÁ plynovka Bruni P4
Prodám NEREGISTROVANOU plynovou pistoli Bruni P4 ráže 9mm v povrchové úpravě BICOLOR. Poloautomatická plynová pistole Bruni P4 je replikou legendární italské pistole Beretta Px4 Storm. Pistole je v perfektním stavu, jako nová (viz. reálné fotografie). Možno přidat i poplašné akustické náboje (balení á 50ks za 370,- Kč), nebo ultrapepřové náboje (balení á 10ks za 370,- Kč). Pokud inzerát čtete, je stále AKTUÁLNÍ, v případě prodeje jej stahuji z inzerce. Parametry: Hmotnost - 940 g Ráže - 9. mm P.A. Blank Celková délka - 190 mm Celková výška - 140 mm Kapacita zásobníku - 9 nábojů Režim střelby - poloautomatická (Double Action) Kategorie zbraně - D (bez registrace) Replika zbraně - Beretta Px4 Storm (Itálie) Toto zboží je prodejné bez ZP, ale pouze osobám starším 18 let. Koupí tohoto zboží stvrzujete, že je Vám více než 18 let. Zbraň byla uvedena na trh před 30. lednem 2021 a ověřena podle zákona č. 156/2000 Sb. (má vyražené značky “CIP N”), takže zůstává zbraní kategorie D a NEPODLÉHÁ REGISTRACI. Nebude ji nutné registrovat ani v budoucnu při prodeji zbraně. Osobní odběr v Hranicích, možno zaslat i balíčkem přes Zásilkovnu: +80,-Kč při platbě předem, +110,-Kč při platbě na dobírku (v případě platby na dobírku je poštovné 110,- Kč předem na účet).
NEREGISTROVANÁ plynovka Ekol Special 99, replika Beretta 85
Prodám NEREGISTROVANOU plynovou pistoli Ekol Special 99 ráže 9mm v černé povrchové úpravě. Poloautomatická plynová pistole Ekol Special 99 je věrnou replikou legendární italské pistole Beretta 85 FS Cheetah. Možno přidat i poplašné akustické náboje (balení á 50ks za 370,- Kč), nebo ultrapepřové náboje (balení á 10ks za 370,- Kč). Pokud inzerát čtete, je stále AKTUÁLNÍ, v případě prodeje jej stahuji z inzerce. Parametry: Hmotnost - 730 g Ráže - 9. mm P.A. Blank Celková délka - 170 mm Celková výška - 122 mm Kapacita zásobníku - 8 nábojů Režim střelby - poloautomatická (Double Action) Kategorie zbraně - D (bez registrace) Replika zbraně - Beretta 85 FS Cheetah (Itálie) Toto zboží je prodejné bez ZP, ale pouze osobám starším 18 let. Koupí tohoto zboží stvrzujete, že je Vám více než 18 let. Zbraň byla uvedena na trh před 30. lednem 2021 a ověřena podle zákona č. 156/2000 Sb. (má vyražené značky “CIP N”), takže zůstává zbraní kategorie D a NEPODLÉHÁ REGISTRACI. Nebude ji nutné registrovat ani v budoucnu při prodeji zbraně. Osobní odběr v Hranicích, možno zaslat i balíčkem přes Zásilkovnu: +80,-Kč při platbě předem, +110,-Kč při platbě na dobírku (v případě platby na dobírku je poštovné 110,- Kč předem na účet).