inzerce, prodej, prodám, bazar

Nádherná bílostříbrná vesta z pravé lišky-délka 68cm

Kategorie: Kožené oděvy

Nádherná bílostříbrná vesta s kapucí z kvalitní lišky-délka 68cm, průramky 43x2cm. Zapínání na háčky a očka, všité kapsy. Naprosto úžasný kousek. Mám jich více, proto prodávám. Jednou jsem ji měla na sobě!!! Nová!!! PC 10tis.
Nádherná bílostříbrná vesta z pravé lišky-délka 68cm
Podobné inzeráty
Čepice a límec z pravé lišky
Souprava čepice a šálu z pravé kožešiny lišky, v bezvadném stavu, Cena dohodou, možné poslat přes zásilkovnu za 80kč.
Drykorn -kožešinová vesta- vel.S - jako nova-pc 420€
Drykorn for beutiful people- nádherná kožešinová vesta- ve velikosti S. Oblékla jsem ji za loňskou zimu cca 2-3x, je jako nová. PC 420. Zapínaní na háček, 2 kapsy zboku. Přední cast je delší než zadní, celá vypodšivkovaná flanelem. Kratší kožísek je králík. Delší nevím, ale je to pravá kožešina- viz.cedulka. Vypadá na první pohled luxusně, vhodná ke všemu. Ve stavu nové. Rozměry: délka vzadu: 62 cm, vpředu 91 cm šířka: 50 cm Materiál: 100%kožešina 100% bavlna Doporučuji prohlédnout i mé další inzeráty, vždy naleznete nové, nebo min. nošené kousky za zlomek Pc. #drykorn #drykornforbeautifulpeople #vesta #kožíšek
Kožich ze zlaté lišky
Prodám kožich ze zlaté lišky. Moderní střih do pasu s velkou kapucí. Téměř nenošený. Velikost 38. Je mi malý. Původní cena 28 tis.
Prodám kožešiny lišky.
Prodám kožešiny lišky, několik kusů.
Kožešinový kabát z   rezavé   lišky
Kožich z rezavé lišky dámský na vel. 44. Původní cena 24 tis. kč, prodám za 7 tis. kč. Je NENOŠENÝ.
Kožich z modré lišky SAGA FOX
Nabízím k prodeji krásný kožich z modré lišky. Kožich je nošený ale stále v perfektním stavu. Kožešina SAGA FOX. Velikost odhadem M/L. Kontakt prosím emailem přes formulář na Bazoši.