inzerce, prodej, prodám, bazar

nádrž na naftu 5000 lit.

Kategorie: Stavební stroje

Prodáme za velmi příznivou cenu dvouplášťovou nádrž z polyetylenu o objemu 5000 lit,odolnost proti ÚV záření,
elektrické čerpadlo PIUSI PANTHER 72 (max. 79 l. /min.), 230 V,
digitální průtokoměr PIUSI K600 B/3,
palivový průsvitný filtr s vyměnitelnou vložkou,
sítkový filtr pro odstranění mechanických nečistot 100 mikronů,
mechanická ochrana proti přeplnění nádrže Spillstop
odvzdušňovací ventil
tlaková hadice 6 m
výdejní automatická pistole PIUSI A 60 a držák výdejní pistole,
bezdrátový snímač hladiny a úniku Watchman Sonic a UniWatchmanRX s indikací v litrech
indikátor těsnosti vnitřní nádrže,
spodní plnění s rychlospojkou EURO 2, maximální rychlost plnění 440 l/min,
snímač maximální hladiny, který lze připojit k automobilové cisterně,
přípojný bod k uzemnění nádrže,
servisní otvor na vnější nádrži s možností horního plnění,
LED osvětlení krytu výdejního stojanu s pohybovým čidlem,
uzamykatelný prostor čerpací jednotky.
Pro možnost upřesnění konfigurace poptávaného produktu děkujeme za uvedení tel. kontaktu.


nádrž na naftu 5000 lit.
Podobné inzeráty
dvouplášťová nádrž na naftu 2500 lit.
Za velmi příznivou cenu prodáme dvouplášťovou nádrž z polyetylenu o objemu 2500 lit,odolnost proti ÚV záření, elektrické čerpadlo PIUSI PANTHER 72 (max. 79 l. /min.), 230 V, digitální průtokoměr PIUSI K600 B/3, palivový filtr,sítkový filtr pro odstranění mechanických nečistot 100 mikronů,odvzdušňovací ventil tlaková hadice 6 m výdejní automatická pistole PIUSI A 60 a držák výdejní pistole, bezdrátový snímač hladiny a úniku Watchman Sonic,indikátor těsnosti vnitřní nádrže, snímač maximální hladiny, který lze připojit k automobilové cisterně, přípojný bod k uzemnění nádrže,LED osvětlení krytu výdejního stojanu s pohybovým čidlem, uzamykatelný prostor čerpací jednotky.Do případné poptávky prosím doplňte telefonní kontakt.
Naftové topidlo Thermobile ITA 45
Prodám použité naftové topidlo THERMOBILE ITA 45 STANDARD. Topidla s nepřímým spalováním s vývodem spalin do komínu. Thermobile ITA/ITAS jsou určeny pro spalování nafty, nebo extra lehkého topného oleje (ELTO). Automatický hořák, vysokotlaké čerpadlo, kontrola plamene, přípojka pro termostat, systém s 1 větví, teplota vyfukovaného vzduchu 450°C, nádrž pro 16 hodin nepřetržitého provozu. Dobu hoření a manipulaci lze zařadit do kategorie "velmi dobré". Volitelné vyhřívání nádrže umožňuje zcela bezporuchový provoz též při velmi nízkých teplotách. Systém s jednou větví nabízí z ekologického hlediska nejvyšší možnou ochranu. TOPIDLA NA NAFTU/ELTO ŘADY ITA/ITAS • Účinnost 91% • 100% čisté a suché teplo • Možný rozvod teplého vzduchu • Hořáková komora žáruvzdorná do 850 °C • Stálá teplota na výstupu cca 50 °C (při tlaku 0 Pa) • Jednotrubkový systém zabraňuje úniku paliva VÝBAVA: • Trvanlivý fosfátovaný plech s nátěrem nanášeným práškovou technologií. • Nově vyvinutý výměník tepla s účinností 91% • Hořákový automat, hlídač plamene, ochrana proti přehřátí a možnost připojení prostorového termostatu. • Nádrž pro 16 hodin provozu, 20 % více než u většiny konkurence. • Vysokotlaké čerpadlo pro ELTO nebo naftu. • Vysokotlaké čerpadlo s jednotrubkovým systémem. • model ITA - s hořákovým automatem, hlídačem plamene a výstupem pro termostat Model ITA 45 STANDARD Použití mobilní Tepelný výkon (kW) 45,1 Spotřeba paliva (l/hod) 4,5 Vzduchový výkon (m3/hod) 3000 Maximální protitlak ventilátoru (Pa) 200 Objem nádrže (l) 80 Napětí (počet fází x V) 1 x 230 Jmenovitý proud (A) 3,3 Připojení teplovzdušné hadice Ano Vzduchový otvor ø (mm) 400 Průměr napojení komínu (mm) 150 Termostat Ano Rozměry d x š x v (mm) 1630 x 620 x 900 Hmotnost (kg) 105 Odkaz na nové topidlo : K dispozici je 15 kusů topidel, ale je možnost zakoupení po kusech. Topidla jsou zánovní, protože sloužily jako záložní a téměř se nepoužívaly ( viz. foto ). Při prodeji bude každé topidlo připraveno na topnou sezónu ( vyčištěno, seřízeno a vyměněna tryska a palivový filtr ) . Cena jednoho topidla je 35 000,- bez DPH. V případě zájmu volat na nebo .
nádrž na AdBlue 5000
Za velmi atraktivní ceny nabízíme dvouplášťovou nádrž na AdBlue o objemu 5000 lit.(KINGSPAN). Prosím, případnou poptávku doplňte o telefonní kontakt.
převozní nádrž na naftu 300 litrů
Za velmi příznivou cenu nabízíme jednoplášťovou nádrž o objemu 300 lit.,čerpadlo 12 V,hadice 3,7 m, výdejní pistole,s víkem nebo bez víka,volitelně digitální průtokoměr.Do případné poptávky prosím doplňte o telefonní kontakt.
dvouplášťová nádrž na naftu 2300 lit.
Prodáme za velmi příznivou cenu dvouplášťovou nádrž z polyetylenu o objemu 2300 litrů, čerpadlo PIUSI PANTHER 72 ( max. 79 l. /min.) 230 V, digitální průtokoměr PIUSI K600/3, palivový filtr se separátorem vody, s vyměnitelnou vložkou 30 μm, sítkový filtr pro odstranění mechanických nečistot 100 μm, odvzdušňovací ventil, tlaková hadice 6 m, výdejní automatická pistole PIUSI 60 8“ otvor s víkem na vnitřní nádrži, hladinoznak s vysílačem a dálkovým přenosem stavu produktu v nádrži Watchman Sonic Plus indikátor těsnosti vnitřní nádrže, držák výdejní pistole, LED osvětlení výdejního stojanu, přípojný bod k uzemnění nádrže, plynové pružiny pro manipulaci s víkem, uzamykatelný prostor čerpací jednotky, zelené víko.Do případné poptávky prosím doplňte telefonní kontakt.
převozní nádrž na naftu 900 litrů
Prodáme za velmi příznivou cenu jednoplášťovou plastovou nádrž na 900 lit. s vnitřní dělící přepážkou zajišťující bezpečnost přepravy. Je vybavena: čerpadlem PIUSI (volitelně 12 V, 24 V, 230 V, rychlost čerpání max 40 l/min.), 6 m kabely se svorkami pro připojení k akumulátoru ( baterii), digitálním průtokoměrem K 24 (nebo bez průtokoměru), sací hadicí 1" s uzavíracím ventilem a filtrem 4 m (nebo 6 m) tlakovou hadicí 3/4 " s výdejní automatickou pistolí PIUSI A 60, ukazatelem množství produktu v nádrži , vyrovnávacím (odvzdušňovacím) ventilem, plnícím hrdlem.