inzerce, prodej, prodám, bazar

nafukovací koupací vana s příslušenstvím(pro seniory)

Kategorie: Koupelny

Prodám Koupací vanu s příslušenstvím+10 metrová hadice a bazének na mytí hlavy.
Vana byla používána půl roku.
Pořizovací cena byla 15 332Kč
Nyní nabízím za 10 000Kč
V případě zájmu mě kontaktujte na tel.čísle
Adresa:Martin Mlčoch Kroměřížská 265 Hulín 768 24
nafukovací koupací vana s příslušenstvím(pro seniory)
Podobné inzeráty
Nová hydromasážní prostorová vana
PŮVODNÍ PRODEJNÍ CENA: 89.571,- Kč včetně DPH, nová cena po slevě 44.400,- Kč včetně DPH. NOVÁ hydromasážní oválná prostorová vana Kasandra s černým corralitem, krásná designová vana. Samostatně stojící v prostoru. Ve vaně je instalovaný systém AIR MEDIUM s CHROMOTERAPIÍ10 LED světýlek. Doporučujeme využívat po namáhavé činnosti, sportovním výkonu, či pro relaxaci. Ovládání AIR masážního systému i chromoterapie je velmi jednoduché a to pomocí pieza tlačítka na lemu vany. Vana byla vyrobená v našem výrobním závodě ve Slaném, pouze byla vystavená na naší vzorkovně. Nikdy nebyla napouštěná vodou. Vanu prodává soukromá osoba. Záruka 6 m. TECHNICKÉ PARAMETRY rozměr vany 175x75 cm barva : bílá materiál: akrylát 2x piezo ovládání 10x air tryska automatické vysoušení odtokový komplet K HM vaně je možné si u nás doobjednat také: - odbornou instalaci a zapojení - prostředky k čištění HM van
Koupací židle
Prodám koupací židli, cena 150,- plus doprava
Nástavec na WC pro seniory NOVÝ
Prodám zcela nový,pouze rozbalený za účelem focení, nástavec na WC pro seniory s víkem. Pasuje na většinu toalet,jednoduchá montáž, zvýšení posezu o 15cm. Komplet v originální krabici s popisem,výška: 15 cm rozměr: 43×44,5 cm nosnost: 180 kg hmotnost: 1,6 kg dva fixační šrouby poklop. Nevhodný dárek. PC 949,- Kč, prodám za 700,-Kč. Pouze osobní předání u metra Jinonice na Praze 5 !! Pokud nezvedám zanechte SMS zavolám zpět děkuji.
NOVÁ hydromasážní obdélníková vana Klára 160x75
PŮVODNÍ PRODEJNÍ CENA: 20.328,- Kč včetně DPH, nová cena po slevě 16.263,- Kč včetně DPH NOVÁ hydromasážní polorohová vana KLÁRA2 se systémem HYDRO PNEU, poskytuje ideální tlakovou vodní masáž. Doporučujeme využívat po namáhavé činnosti, sportovním výkonu, či pro relaxaci. Ovládání není nainstalované na lemu vanu, bude doinstalované dle dispozice zákazníka. Vana byla vyrobená v našem výrobním závodě ve Slaném, pouze byla vystavená na naší vzorkovně. Nikdy nebyla napouštěná vodou. Záruka 24 m. TECHNICKÉ PARAMETRY rozměr vany 160x75 cm barva : bílá materiál: akrylát 1x pneumatické ovládání 6x vodních midi trysek 3+2 mikro trysek automatické odvodnění odtokový komplet K HM vaně je možné si u nás doobjednat také: - odbornou instalaci a zapojení -čelní akrylátový panel - konstrukční desku pro výrobu krycího panelu - prostředky k čištění HM van
Volně stojící vana
Prodávám volně stojící vanu Aqualine Tibera L 170x80 cm. Vana je úplně nová. Pouze sundaná z palety. Prodávám z důvodu změny dispozice koupelny, je pro nás dlouhá. Vana je vyrobena z Akripolu. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností.
Hydromasážní vana s ohřevem
Prodám hydromasážní vanu s ohřevem 153x93x70cm. Vana je nová, nepoužitá. Bohužel nám nevyhovují rozměry, takže nabízíme k prodeji. cena vany je 68900,-, nabízím za 49900,-. Pro více informací viz odkaz V případě zájmu zašlu více foto.