inzerce, prodej, prodám, bazar

Náhradní díly Anatol Horizon

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám náhradní díly k sítotiskému stroji ANATOL, myslím, že jou kompatibilní pro více modelů. V případě zájmu můžu poslat více foto.
Náhradní díly Anatol Horizon
Podobné inzeráty
Horizon PF-40L Automat
Horizon PF-40L Automat
Velkoplošná tiskárna náhradní díly Mutoh Rock II.
Prodám komplet náhradní díly na Mutoh Rockhopper II 160cm. Dosloužily tiskové hlavy, stroj rozebrán - vše funční: motory , základní deska, topení, navíjení, čidla, nosiče rolí atd. Prodám i po částech.
Řezačka Adast Maxima M 80 - náhradní díly.
Prodám téměř nesehnatelné náhradní díly na řezačku Adast Maxima M 80. Cena dohodou. Dotazy a nabídky na e-mail.
Ricoh - Sawgrass
Prodám použitou sublimační tiskárnu Ricoh SG3110. Tiskárna má vytištěno pouze 285 stránek. Tisková hlava ve špatném stavu. Dolévací systém barvy. Určeno na náhradní díly. Druhá tiskárna Sawgrasss SG400. Vytištěno 245 stránek. Osazena barvou chromablast pro potisk bavlny. Dlouho stála. Malá hladina inkoustu. Určena na náhradní díly. Prodám pouze společně. Osobní odběr.
Startovací DTG sada na potisk triček. Poř. cena 330tis
Prodáme kompletní startovací sadu na potisk triček. Tiskárna Shortee 2 DTG double cmyk, notebook, impregnační stroj, lis, termo tiskárna na štítky pro dopravce, náhradní barvy + sada triček. Pořizovací cena je přes 330 000,- Kč. Stačí zapojit a můžete tisknout. Předvedeme, zaučíme a předáme kontakt na dodavatele triček, barev + servis. Možnost prodloužené záruky. V sadě dostanete: - Texjet shortee 2 double CMYK v poř. hodnotě 250tis (nyní kolem se prodává 300tis) - Termolis nutný k dokončení tisku v pořizovací hodnotě 9tis - Termo tiskárna na štítky pro dopravce v hodnotě 12tis + náhradní etikety - Dotykový notebook Dell Inspirion 11 - Impregnační nástroj pro přípravu triček - Nahradní barvy pro doplnění tiskárny - Balík 10ti triček na potisk - Naše know how, zaučíme - 2 stoly na malá trička a velká, dohromady v hodnotě cca 10tis Cena k jednání! POZOR tiskárna je upravena na double CMYK, tiskne dvojnásobnou rychlostí, ovšem neobsahuje bílou barvu - není možno tisknout černá trička. Čas vytisknutí jednoho světlého trička je pouhých pár sekund. Z jednoho trička máte v průměru zisk 200-300Kč. Tato sada se Vám realně zaplatí za pár měsíců. Proč prodáváme? tuto tiskárnu jsme přerostli, máme několik set výtisků denně a už nám obyčejně nestačí, měníme za větší stroje.
Canon IPF670 - na dily
prodam plotter Canon ipf670 - na dily, spatna tiskova hlava. plotter je vzhledove pekny, lze pouzit stojan, nebo jine dily, jako automaticky nuz, elektronika, cerpadlo na ink atd... bez inkoustu, odpadni nadobka je uz plna.