inzerce, prodej, prodám, bazar

Náhradní díly k tabletům

Kategorie: Tablety, E-čtečky

Prodám veškeré náhradní díly pro tablety Android. (Základní desky, baterie, Zadní kryty, Displeje a další drobnosti). Displeje jsou veškeré v pořádku a odzkoušené, baterie jsou v dobrém stavu nenafouknuté, kryty jsou použité a zašpiněné, základní desky nevím v jakém jsou stavu. Je to ze zrušeného servisního obchodu. Prodám vše, co je na fotkách. Po dohodě je možné přidat další díly, které nejsou na fotce. Možné poslat i poštou.
Náhradní díly k tabletům
Podobné inzeráty
Grafický tablet Genius MousePen i608x
Posílám do světa netradiční grafický tablet s těmito parametry: - model Genius MousePen i608x - má pero i myšku - má fólii pro obkreslování (originál vložíte mezi fólii a aktivní plochu tabletu a "kreslíte" na fólii - má po obvodu spoustu funkčních oblastí s tlačítky - má originální balení (tablet, pero, myška, CD, návod, náhradní hroty+nástroj na výměnu, AAA článek, původní krabice) - oproti tradičním tabletům má širší rámeček kolem aktivní plochy, což je fajn podpora pro hranu dlaně (jiné tablety vystupují nad pracovní plochu) - nese mírné známky používání (od roku 2014 se mi ho podařilo párkrát maličko škrábnout), ale funguje bez problémů, má komplet originální balení a vypadá v kondici, jsem první majitel, pořízen v Alze :-) - prodávám, protože se nám během online výuky sešlo několik dalších tabletů pro naše potřeby vhodnějších (do brašny k dennímu nošení u notebooku menších) Snažil jsem se vše nafotit, kdyby Vás zajímalo ještě něco, stačí napsat. :-) Tablet mohu osobně předat v okolí Broumova (okr. Náchod), nebo i zaslat přes Zásilkovnu či poštou.
Příslušenství k tabletům: Klávesnice Genius, Futrál Tracer
Nabízím nové příslušenství k tabletu, 100Kč/kus: Genius LuxePad A110, CZ, černá Drátová klávesnice se stojánkem pro pohodlné použití s Android tablety, 10 speciálních kláves pro ovládání multimédií a ostatních často používaných aplikací, stojánek lze nastavit do několika úhlů, připojení micro USB. Pouzdro pro Tracer Tablet 9.7'', černé Typ krytu: Pouzdro se stojánkem; Dedikované tablety: Univerzální; Max Aktuální stav viz pořízené foto. Osobně lze předat ve Zlíně na adrese: Mokrá IV 199. Na dobírku zasílám BALÍKEM DO RUKY (dodání do druhého dne) po uhrazení poštovného 100Kč předem na účet. Na další notebooky, počítače a příslušenství stačí dole kliknout na jméno firmy: Martin Chumchal
Tablet Myaudio 7 a 10 na nahradní díly
Prodám tablet Myaudio 7 na náhradní díly, cena 180,-Kč a Myaudio 10 na náhradní díly, cena 180,-Kč. Oba jsou funkční, ale pomalé, horší připojení k síti.
Tablet Samsung SM-T311 na  nahradní díly nezapne se ani na n
Tablet Samsung SM-T311 na nahradní díly nezapne se ani na nabijecce nejde odzkouset LCD Pro to bez zaruky
Tablet s klávesnicí Asus na náhradní díly
Prodám tablet s klávesnicí Asus Transformer Pad TF300T včetně nabíječky. Nejde zapnout, takže na opravu nebo na náhradní díly. Má volnější panty a naprasklý plast, chybí 1 klávesa. Cena je 599 Kč. Osobní předání Brno, Vyškov a okolí s možností vyzkoušení, nebo můžu zaslat na dobírku po zaplacení dopravy předem, do 10 kg a 5 000 Kč i přes Zásilkovnu. Prosím jen vážné zájemce, nepište mi, pokud nemáte peníze nebo čas :-) Dám přednost nejrychlejšímu zájemci. Rezervace nedělám, maximálně do dalšího dne. Pište nebo volejte, odpovím každému :-) Podívejte se i na moje další inzeráty kliknutím na jméno :-)
Tablety 2x: Toshiba a Lenovo - cena za oba
1, Toshiba AT10-A, FCC ID: VUIPDAPDAAT10-A. diplay 10,1“ palců. MicroUSB nabíjení, SD slot. Baterie model PA5053U-1BRS DC3,7V 25Wh/6600mAh, rozměry 12,2x13,5cm, funkční. Tablet poškozené sklo, nefunguje dotyk, ale jinak funkční, vhodný na náhradní díly: do doby nehody, všechno bylo funkční. Cena 500,-Kč. 2, Lenovo TAB2 A8-50F, MT ZA03, FCC ID: O57TAB2A850F, diplay 8“ palců. MicroUSB nabíjení, SD slot na externí kartu. Baterie model L13D1P32 DC3,8V 16,3Wh/4290mAh, rozměry 9,9x11,9cm. Na Display vlevo dolu bublina, jináč nechce naběhnout, stále dokola probíhá bootování. Předtím normálně fungoval. Takže komu se podaří softwarově opravit, tak bude ještě sloužit. Jinak na náhradní díly. K tomu fialový obal, zatvárací, funkční, stav 60%, hodně používán, ošouchaný zboku. Cena 700,-Kč. Pokud vemete obojí, cena celkem 1000,-Kč. --- Dodání: osobně Praha 9 Hloubětín, Praha – Plzeň 2x/týden, Praha-Brno-Uh. Brod/Zlín 1x/měsíčně nebo pošta/zásilkovna/dobírka kdykoliv (50kč plus záloha poštovní na účet před zasláním).