inzerce, prodej, prodám, bazar

Náhradní skla Gloryfy Tripol Anthracite F3

Kategorie: Vše ostatní

Prodám náhradní skla do nerozbitných brýlí Gloryfy G3 - nerozbitná skla jsou v provedení Tripol Anthracite F3 (polarizace). Jsou vyjmuty z původních brýlí, musel jsem si nechat vyrobit dioptrickou verzi a tyto mi zbyly.

(Cena náhradních skel u prodejců 1790)
Náhradní skla Gloryfy Tripol Anthracite F3
Podobné inzeráty
Garmin Fenix 5S
Prodám používané Fenixy 5S ve výborném stavu. Jeví jen běžné známky opotřebení. Hodinky nebyly nikdy používané bez ochranného skla, jsou tedy nepoškozené. Příslušenství: nabíjecí kabel, krytka nabíjecího vstupu, 2 náhradní ochranná skla, kromě originálního ještě další 4 náhradní řemínky, originální balení s návodem. Hodinky jsou v továrním nastavení a připraveny k okamžitému použití. V aplikacích je možné stáhnout řadu vzhledů a dalších aktivit (spousta jich je už v základních možnostech). Ideální osobní předání, neposílám na dobírku. V případě zájmu pošlu další detailní fotografie nebo informace.
Nové nepoužité Sportovní brýle R2 Crown, záruka 2 roky
Záruka, 1 nošené, nevhodná koupě, původní cena 4.800 Kč. Možnost vložení klipu na dioptrické skla, součástí balení. Nahradni zkuta skla. Možnost osobního předání MS, OLC, ZLN kraj.
Sportovní brýle 3f photochromic
Kompletní balení s pevným pouzdrem.Přikoupeny čiré skla a skla do špatného počasí.Stylové fotochromatic ké sluneční brýle Photochromic od značky 3F jsou perfektní volbou pro aktivní trávení volného času. Díky samozabarvovacím sklům se skvěle přizpůsobí světelným podmínkám.po platbě předem možno zaslat zasilkovnou.
Láhev Closca Bottle
Láhev je vyrobena z borosilkátového skla, jednoho z nejsilnějšího a nejtvrdšího skla na trhu. Sklo dokonale respektuje vodu a nezanechává žádnou chuť ani zápach. Dvojitý otvor (ve vrchní i spodní části) umožňuje jednoduché čištění i v myčce. Flexibilní pásek  je vybaven magnetickým systémem TM, který vám umožní připojit lahev na batoh, na kolo, kufřík nebo kočárek. Objem 420ml. PC 1200 Kč.
Samsung galaxy Watch SM-R800 46mm
Prodám hodinky Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800. Pánské hodinky - silikonový řemínek, ocelové pouzdro, minerální sklíčko. Nošené pouze občas v létě, top stav. Celou dobu ochranné sklo+ochrana lunety. Další tři náhradní ochranné skla dám k hodinkám. Hodinky jsou vybaveny operačním systémem Tizen, mají dotykový barevný AMOLED displej s úhlopříčkou 1,3 palce. K ovládání se využívá také otočná luneta. Užitečná je také možnost vložení virtuální eSIM. Hodinky mají několik senzorů, z hlavních se dá zmínit GPS, měření srdečního tepu, ale také barometr a akcelerometr. Model je voděodolný a má stupeň krytí IP 68.
Brýle KED na kolo  - prasklý rámeček
Nabízím na náhradní díly brýle KED. Praskly mi, tak třeba někdo využije. některá skla nebyla vůbec použita.