inzerce, prodej, prodám, bazar

Nakoupíme přivezeme jakýkoliv nákup v rámci celé ostravy

Kategorie: Zprostředkovatelské služby

Přivezeme jakýkoliv nákup (nakoupíme) v rámci celé ostravy,i covidovým pacientům.
Obchod dle Vašeho výběru.
Nakoupíme přivezeme  jakýkoliv nákup  v rámci celé ostravy
Podobné inzeráty
Zprostředkuji nákup,prodej zboží v PL
Zprostředkuji nákup,prodej zboží na Polských E-schopech jako je ...a ostatní . Zajistím nákup zboží,provedu platbu-převod z polské banky. Vyzvednu zboží vPL podstatně levnější poštovné(dopravné)a nasledně doručim v ČR. Mohu zajistit dopravu k zákazníkovi v ČR a obráceňe do PL. Bydlím na hranici s PL. Dohoda,spolehlivost, solidní jednání to je moje priorita. Těším se na spolupráci.
Nákup v Polsku, odeslání balíku k vám domů
Zajistím nákup v Polsku. Zboží vyzvednu na polské adrese a přepošlu na vaší českou adresu. Cena služby individuálně. Bližší info na vyžádání.
údržba zahrad
Nabízíme Vám zahradnické služby v rámci celé severní Moravy. Nabízíme: Zakládání trávníků Hnojení a postřiky Ošetřování a stříhání stromů a keřů Terénní úpravy Výkopové a zemní práce Sečení a provzdušňování trávníků po zimě Realizace a čištění zahradních jezírek Rizikové kácení, řezaní dřeva a frézování pařezů Štěpkování a drcení větví Dále nabízíme realizaci zahradních staveb(pergoly,altány,udírny,kurníky) Dále provádíme výstavbu plotů, oplocení, oplocenek, výrobu vlastních branek a brán.
BARMANSKÁ SHOW
BARMANSKÁ SHOW Chtěl bych Vám tímto nabídnout své služby v podobě profesionální barmanské show. Tento druh vystoupení představuje ideální atrakci na jakoukoliv společenskou i nespolečenskou akci – oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek, ples, veletrh či festival. Barmanskou show provádím v několika provedeních, které se mohou různě kombinovat, aby vyhovovaly Vaší představě. Včetně samotného vystoupení je možnost objednat si i barmanský servis speciálních cocktailů po celou dobu Vaší akce. Lze si vybrat se širokého sortimentu, které cocktaily budou speciálně na Vaší akci. V případě zájmu či jakýkoliv otázek neváhejte napsat či zavolat
Vytěžování vozů po celé EU
Dobrý den, neustále rozvíjející se firma zabývající se spediční činností nabízí vytěžování vozů po celé EU. Převážně jezdíme CZ,SK a D. Preferujeme plachtové vozy od 10 do 38 paletových míst a dlouhodobou spolupráci. Možnost splatnost faktur do 7 dní. Pro bližší informace pište na mail Těšíme se na vzájemnou spolupráci.
FINANCOVÁNÍ ÚSPORNÉHO BYDLENÍ PRO RODINNÉ DOMY
Uvažujete o FOTOVOLTAICE, zakoupení tepelného ČERPADLA, výměně OKEN, DVEŘÍ, či ZATEPLENÍ DOMU? Nemáte potřebnou finanční hotovost? V rámci obchodního zastoupení jedné z největších bank v ČR, nabízím pomoc s financováním. Nejlepší úrok na trhu, zázemí banky, vše vyřídím.