inzerce, prodej, prodám, bazar

Naprosto pozoruhodná věc

Kategorie: Beletrie

Prodám knihu "Naprosto pozoruhodná věc", autor: Hank Green.

Stav: velmi dobrý, 1x čtená; vydání z r. 2019.

Předání: osobní předání ve Zloníně (Praha-východ), po domluvě v Praze (metro Ládví), nebo zaslání poštou/Zásilkovnou.

Cena: 99 Kč + příp. poštovné.
Naprosto pozoruhodná věc
Podobné inzeráty
kniha Naprosto pozoruhodná věc
Prodám knihu Naprosto pozoruhodná věc nová, nečtená, top stav V případě zájmu prosím pište SMS
Jedna dobrá věc … a život znovu začíná
Prodám knihu Jedna dobrá věc … a život znovu začíná od autorky Alexandry Potter. Zábavný a srdceryvně upřímný román, ve kterém se snadno najdete, vypráví o přátelství, hledání štěstí a o tom, že něco nového přijde, když to nejmíň čekáme. Pokud se vám všechno zhroutí, stačí jedna dobrá věc, aby zase stálo za to žít. Vázaná kniha, 1. vydání, 2022, ve výborném stavu jako nová. Možno osobní předání Prostějov, Olomouc nebo zaslání přes Zásilkovnu (+ 89Kč k uvedené ceně).
URaNovA
Knížka je jako nová. Pouze osobní převzetí v Praze. Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“. Pak se po Angele prostě slehne zem. Tak začíná pozoruhodná románová prvotina Lenky Elbe. Angela však oproti očekávání nezahyne pod pásy ruských tanků, její život pohltí historie ještě hlubší a síly ještě temnější. O mnoho let později se z terapeutických důvodů po Angeliných stopách vydává Henry v doprovodu nové, teď už dlouholeté partnerky. Hlavním hrdinou románu je ovšem město Jáchymov, město lázní a lágrů, stříbra a uranu, město s historií slavně krásnou i neslavně strašnou. V knize se mísí všechny jeho paradoxy, osudy i chování lidí ovlivňují jevy normální i paranormální, ve střízlivém lázeňském domě s přísným řádem se dějí nepochopitelné věci, a všechny nitky vedou do jáchymovského podzemí, jak toho skutečného, tak pomyslného. A nade vším se tajuplně line zelenkavá záře uranového skla.
H. Coben - Laura J. Rowland - Maj Sjöwall - Katzenbach
Nabízím k prodeji tyto knihy: Teď, nebo nikdy od Harlana Cobena. Nakladatelství Knižní klub, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Cena 110 Kč. Knihy Laury Joh Rowland: Bundori - nakladatelství Metafora, rok vydání 2002. Kniha je ve velmi dobrém stavu, nečtená. Cena 130 Kč. Tetovaná konkubína - PRODÁNO. Cesta zrady - PRODÁNO. Žena, která se podobala Gretě Garbo od Maji Sjöwall a Tomase Rosse. Nakladatelství Svoboda, rok vydání 1992. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena 40 Kč. Spravedlivá věc od Johna Katzenbacha. Nakladatelství Eminent, rok vydání 1996. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen na horní kratší straně knižního bloku je bílá skvrna (viz. foto; asi 8 mm). Cena: 110 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Čapek, Doyle, Kmenta, Kafka,...
Čapek, Doyle, Kmenta, Kafka,... Krakatit Karel Čapek N Věc Makropulos K. Čapek N Matka K. Čapek N Den Trifidů John Wyndham N Osudy dobrého vojáka švejka za světové války Jaroslav Hašek N Rudý Zeman Jaroslav Kmenta N Boss Babiš J. Kmenta N Proces Franc Kafka N Bouřková sezóna Andrzej Sapkowski P Vzpomínky na Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle N Pes Baskervillský Arthur Conan Doyle N Návrat Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle N Když mrtví mládnou Philip K. Dick P Bylo nás pět Karel Poláček N Půlnoční kluk Mark Hill P Temná komora Jonathan Moore P Jurský Park Michael Crichton N Není úniku Taylor Adams P Šelma Andrew Mayne P N - nové P - použité
Knihy
Prodám následující tituly: Pavel Karous - Hotel Praha (Praha: BiggBoss & Vysoká škola uměleckoprůmyslová, 2019) - 490,- David Bordwell a Kristin Thompsonová - Umění filmu (Akademie muzických umění, 2012) - 599,- Jean-Paul Sartre - Bytí a nicota (Oikoymenh, 2018) - 559,- Petr Rezek - Husserlova věcnost (Galerie Ztichlá klika, 2009) - 100,- Petr Rezek - Jan Patočka a věc fenomenologie (Galerie Ztichlá klika, 2010) - 100,- Petr Rezek - Fenomenologická psychologie - (Galerie Ztichlá klika, 2008) - 150,- Hans Ulrich Obrist - Do it: The Compendium (eng, původní vydání z r.2013, nerozbaleno z původního obalu) - 12000,- Umění filmu je jediná používaná kniha, i přesto je v perfektním stavu. Všechny ostatní knihy jsou úplně nové, ani jednou neotevřené. Pouze mi leží v knihovně, tak je chci raději dát někomu, kdo je využije :) V případě zájmu mě prosím kontaktujte skrze email nebo iMessage. Posílám skrze Zásilkovnu.