inzerce, prodej, prodám, bazar

Náramek

Kategorie: Doplňky

Nabízím krásný náramek vyrobený:

Jadeit bílý a dřevěné korálky.

Pěkný dáreček, který určitě potěší.

Cena 120kč včetně dárkové krabičky.

Mám více různých výrobků, v případě zájmu zašlu více info.

Osobní převzetí ve Vrchlabí anebo mohu poslat přes Zásilkovnu anebo Balíkovnu.

Podívejte se na další mé inzerované zboží ať popřípadě ušetříte poštovné
Náramek
Podobné inzeráty
Náramek z medového jantaru, dvojitý, bezrozměrný
Originální náramek z přírodního jantaru. Medova jantarova barva. Ručně vyráběné. Jantar je kámen, jehož teplota se blíží teplotě lidského těla. To znamená, že se v horkém počasí nebude zahřívat a způsobit mikropopáleniny vašeho těla a v chladném počasí nedojde k lokálnímu podchlazení pokožky. Podívejte se i na mé další nabídky a vyberte si náramek, který vám bude nejvíce vyhovovat. Pokud máte široké zápěstí, pak si vezměte raději dvojitý náramek, pokud máte zápěstí úzké, vezměte si náramek trojitý. Co bude vypadat harmoničtěji. Pro světlou pleť si vezměte náramek koňakové barvy, pro světlejší pleť náramek medové. K dispozici jsou 2 náramky, každý stojí 300 Kč.
2x náramek z korálků EMMA, 1x náramek růženín
Nabízím 3 náramky, sednou na zápěstí cca 16cm: Růžový náramek z minerálů růženín nenošený Náramek EMMA Twilight - syntetický měsíční kámen v šedomodré barvě (průměr korálků 6 mm, základem je opalit), pokovené hematitové srdíčko stříbrné barvy. Náramek EMMA Afterglow - syntetický měsíční kámen v (průměr korálků 6 mm, základem je opalit), pokovené hematitové srdíčko stříbrné barvy. Náramky jsou krásné, jako nové, párkrát vzaté. 60 Kč poštovné
Náramek na přežití v přírodě - SKVĚLÝ STAV
Černý náramek s píšťalkou, křesadlem, kompasem (který nefunguje) a nožíkem. Když se náramek rozplete tak budete mít i provaz. S tímto náramkem se můžete i obránit díky nožíku. Nenechte se zaskočit situací a pořiďte si tento náramek. V případě zájmu pište na email nebo na SMS. Pokud inzerát stále vidíte tak to znamená že je stále aktuální.
HouseBox Limited 1M Merch Náramek
Prodám tento limitovaný merch od Youtubera HouseBoxe (house) - konkrétně náramek. Náramek je úplně nový, nezkoušený. Náramek již nelze zakoupit, jelikož to byla speciální limitovaná edice k výročí 10. let na YouTube a 1.000.000 odběratelů. K dispozici jsou 2 kusy. Je možné osobní předání ale je možné i zaslání. Při rychlém jednání sleva.
Náramek Šperk náramek nový 399 Kč
Náramek Šperk náramek nový 399 Kč
Párové náramky
Dámský a pánský náramek Karneol,Láva,Hematit Dámský náramek 18cm Pánsky náramek 20cm Cena 260kč včetně dárkové krabičky Osobní převzetí ve Vrchlabí, anebo mohu poslat přes Zásilkovnu anebo Balíkovnu. Podívejte se na další inzeráty ať popřípadě ušetříte poštovné.