inzerce, prodej, prodám, bazar

Naslouchátka EVOKE Fusion od WIDEX s příslušenstvím

Kategorie: Sluchátka

Celé zařízení je koupeno, pouze nainstalováno u lékaře a jinak nikdy nepoužíváno. Celková cena 18 Kč.



WIDEX EVOKE™ je první skutečně inteligentní sluchadlo na světě.



Toto chytré sluchadlo intuitivně analyzuje zvukové prostředí a reaguje na jeho neustálé změny tak, aby byl poslech s ním v každé situaci přirozený a snadný. Díky své schopnosti učit se každý den od svého uživatele se sluchadlo EVOKE™ neustále vyvíjí a postupně se stává ještě chytřejším.

Detaily sluchadla:

Typ RIC - závěsný s reproduktorem ve zvukovodu

Čtyři typy reproduktorů - S, M, P a HP

Pokryje ztráty do 80 dB (reproduktor S)

Pokryje ztráty do 85-90 dB (reproduktor M)

Pokryje ztráty do 95-110 dB (reproduktor P)

Pokryje ztráty do 100-115 dB (reproduktor HP)

Napájení z baterie č. 312

Má indukční cívku

Kompatibilní s aplikací ToneLink

Spolupracuje s dálkovými ovladači DEX

Má přepínač programů, nemá regulátor hlasitosti

Vhodný pro jakoukoli nedoslýchavost

Podporuje nabíjecí systémy



RC DEX 2 (silver)



Dálkový ovladač pro přepínání programů a úpravu hlasitosti. Vhodné pro téměř všechna sluchadla z modelových řad MOMENT, EVOKE, BEYOND, UNIQUE, DREAM, CLEAR a SUPER. Výjimkou jsou sluchadla IIC (CIC-M) ve všech modelových řadách a kompletní modelová řada DREAM 30.

Zařízení má nově i vypínač ON/OFF.

Pozor! Sluchadla a ovladač musí být spárovány! Spárování provede Váš ušní lékař nebo klientská centra Widexu. Spárování je možné provést u většiny modelových řad i svépomocí - stiskněte a držte současně tlačítka + a - po dobu asi 3 sekund v blízkosti zapnutých sluchadel.
Naslouchátka EVOKE Fusion od WIDEX s příslušenstvím
Podobné inzeráty
WIDEX naslouchatka/sluchadla
Použita naslouchatka značky WIDEX, funkční, pár.
WIDEX  TV-DEX prenos zvuku z TV pro nedoslychave
TV-DEX je kompatibilní s téměř všemi sluchadly z modelových řad WIDEX MOMENT, MAGNIFY, EVOKE, BEYOND, UNIQUE, DREAM, CLEAR a SUPER. Výjimkou jsou sluchadla IIC (CIC-M) ve všech modelových řadách a kompletní modelové řady DREAM 30 a DREAM 50.
Naslouchadlo Widex
Prodám naslouchadlo Widex,nepoužite.Cena 2100 Kč
Baterie do naslouchátka
Prodám nové nepoužité mini baterie do ušních naslouchadel. Značka Panasonic a Widex. Typ baterie: PR13(PR48) 1,4V. Ex: 12.2024/11.2025/03.2025/01.2024 . Počet baterií: 3x blistr po 6ti kusech. 1x blistr=4 ks. (dohromady: 22ks baterií). Jeden blistr je načnutý a obsahuje pouze 4ks baterií.
Baterie do naslouchadel Duracell Activate 13 (PR48) 6ks DA13
Nové baterie do naslouchadel Duracell Activate 13 (PR48) 6ks DA13 Duralock Speciální batérie určená pouze a výhradně pro naslouchadla, naslouchátka a pro kochleární implantáty. Do sluchadel a naslouchátek se používají zinkovzduchové (zinc-air) baterie s vysokou kapacitou a jejich používání se trochu liší od běžných knoflíkových baterií. Běžné knoflíkové batérie nejsou vhodná náhrada. Každá baterie s technologií zinc-air určená pro naslouchadla, naslouchátka a pro kochleární implantáty má na sobě barevnou nálepku určujíci velikost baterie a současně zakrývá otvor pro přístup vzduchu do vnitřku článku. Jakmile nálepku odlepíte, baterie se aktivuje a je připravena k použití. V případě že nálepku vrátíte, stárnutí baterie se nezastaví. Baterie je vhodné skladovat v suchu a chladu, nevystavovat je změnám teplot. Ideální skladování je při teplotě od +4 do +20°C. Neskladujte baterie v ledničce. PARAMETRY BATERIE Typ: Baterie zinc-air Jmenovité napětí: 1,45V Množství: 6 ks Model: 13, PR48 Průměr: 7,9 x 5,4mm Pracovní teplota: 0 do 50st. C Použití: pomůcky pro nedoslýchavé a jiné zdravotnické přístroje, které vyžadují efektivní napájení. Kompatibilní: B0134, B26PA, AC13E, PR48, HA13, 13AU, DA13, 13HPX, ZA13, PR13H Cena je uvedena za 1 balení (blistr), což je 6kusů baterií Skladem 7 balení Osobně Pod Brentovou 617/9 doprava zdarma
Naslouchátko AXON D-322 PROFI digitální, nabíjecí + DÁREK
Naslouchátko je nové v záruce, má univerzální tvar pro obě uši. Zvuk se zpracovává digitálně, takže věrohodně uslyšíte každý hlas. Obejdete se bez neustálého dokupování baterií – naslouchátko rychle nabijete na počítači nebo přes přiložený adaptér v zásuvce. Veškeré vybavení je součástí balení. Šum snížíte na minimum. Spolu s přístrojem obdržíte i čtyři velikosti silikonových špuntů. Bude vám tedy v uchu dobře držet – stačí jen vybrat ten správný. Když se ocitnete na rušném místě, tlačítkem snadno přepnete na jeden ze dvou režimů pro snížení šumu. Naslouchátko vydrží v chodu až 30 hodin, zhruba 4 hodiny mu trvá, než se nabije. K naslouchátku připojte nožku a na ni navlečte správnou velikost špuntu. Pak si vypnuté a zeslabené naslouchátko nasaďte. Když vám dobře sedí, zapněte ho a pomalu laďte hlasitost do míry, která vám vyhovuje nejvíc. Snadné ovládání. Naslouchátko má tři tlačítka, každé z nich má svou vlastní funkci. Posuvným tlačítkem ho zapnete nebo vypnete. Dvojité tlačítko slouží pro ovládání hlasitosti. Třetí, nejmenší tlačítko vám umožní přepínat mezi běžným režimem a režimy pro mírné a silnější snížení šumu. V balení: Naslouchátko, náhradní nožka, čtyři velikosti silikonových špuntů, nabíjecí stojánek s adaptérem do zásuvky, český návod k použití. Sluchátko nastavíte až na hlasitost 132 ± 3 dB, okolní zvuky zesílíte až o 50 ± 5 dB, frekvenční rozsah je 450–3000 Hz, tři režimy: jeden normální a dva pro snížení šumu, nabíjí se 4 hodiny, nabité vydrží 30 hodin. Jedná se o nejlepší model naslouchátka AXON za 3 290 Kč. DÁREK: Přiložím zdarma nepoužité a plně funkční analogové naslouchátko Sanitas SHA 15, které zesiluje hlasitost všech zvuků v uzavřených prostorách i venku až o 40 dB. Maximální hlasitost naslouchátka Sanitas je 128 dB. Přístroj v originálním balení s baterií, cestovním pouzdrem a silikonovými krytkami do uší ve třech velikostech. Osobní odběr se slevou 100 Kč v Plzni, nebo pošlu, doprava zdarma.