inzerce, prodej, prodám, bazar

Nástěnné hodiny - Fotbal s podsvícením

Kategorie: Doplňky

Průměr hodin: 29 cm
Tichý hodinový strojek, netiká.
Vyrobeno z černého ABS plastu.
Na dálkovém ovladači lze zvolit jednu ze šestnácti barev. Včetně napájecího zdroje do zásuvky.
Záruka 2 roky.
Nástěnné hodiny - Fotbal s podsvícením
Podobné inzeráty
Hodiny - ruční výroba, masivní dřevo + kov
Nabízím k prodeji vyobrazené hodiny dřevěné nebo dřevo kov. Masivní plné dřevo, masivní plný kov. Hodiny jsou 100 % ruční originál výroba. Ošetřeno EKO nátěry, určené do interiérů. Hodiny jsou, ze zadní části opatřeny očkem, na zavěšení na zeď. Hodiny zle i volně položit na polici. Hodiny lze zaslat poštou nebo osobně předat. Cena: -hodiny č. 1 -700 Kč -hodiny č. 2 -700 Kč -hodiny č. 3 -900 Kč -hodiny č. 4 -1300 Kč -hodiny č. 5 -1300 Kč Tel: E-mail: svec360@ Všechny hodiny jsou vyzkoušené, opatřené, německým, hodinovým strojkem. Hodinky mají plynulý, velmi tichý, chod bez tikání a vyluzování zvuků. ZDARMA: baterie OSTATNÍ dřevařská výroba: -dále nabízím čmelíny, budky pro ptáky (více druhů), krmítka pro ptáky(více druhů), hmyzí hotely (malé, střední, veliké), svícny, hodiny dřevo + kov (více druhů) Vše z masivního dřeva, kvalitně zpracováno EKO nátěry. Fotogalerie, informace a cenu rád poskytnu. Vše lze zaslat poštou nebo osobně předat.
Velké nástěnné epoxidové hodiny
Jedinečné dizajnové nástenne hodiny z orechového drievka doplnené živicou vo farbe bielej perleti. Priemer je 65cm, takže je to naozaj kus veľkého doplnku do domácnosti. Kvalitný strojček je samozrejmosťou. Hodiny disponujú na zadnej strane kovaním pre zavesenie, preto sa dá jednoducho zavesiť na akýkoľvek podklad. Nie je problém poslať aj do Česka nastenne hodiny, stena, hodiny, zivica, dekoracia, design, epoxidove hodiny, epoxid
Nástěnné hodiny funkční i na opravu
Prodám nástěnné hodiny, k zavěšení na stěnu, dle fota, specifikace níže. Osobně po předchozí dohodě v Trhových Svinech, jinak možno poslat poštou, poštovné a balné doporučeně asi 130 korun, po dohodě, pokud si zajistíte dopravu, možno podat i na Zásilkovně. Platba na účet předem. Při zájmu o více věcí je poštovné dohodou. Kontakt pouze e-mail: jakub10004@ nebo formulář níže, nevolat, tel. není platný. 1/Hodiny kulaté nástěnné, první fotka, černé, pouze s vyznačenou číslicí 6, dobrý stav, použité, plně funkční, hodinový strojek Quartz, bez baterie (klasická baterie tužková 1.5 V jeden kus), cena 90 Kč, prodej bez záruky. 2/Hodiny nástěnné Lavender, hodinový strojek značky Quartz, rozměr 33*33 cm, použité, k opravě - hodinový strojek je zřejmě funkční, zasekávají se do sebe rafičky, šikovný kutil si doma doladí, cena 40 Kč, původní cena cca 200 Kč, prodej bez záruky, prodej bez baterie (jeden kus klasická tužková baterie 1.5 V). Ihned k odběru, platné do smazání.
Brestové nástenné hodiny
Nádherné nástenné hodiny ktoré prekvapia každého. Ide o nástenné hodiny ktoré sú vyrobené z brestového dreva a epoxidovej živice alebo epoxidu v mramorovom prevedení. Hodiny majú rozmer 40cm a sú poháňané tichý chodom stojčeka.
LED stolní/nástěnné hodiny
úplně nové, na displeji ještě ochranný obal LED stolní/nástěnné multifunkční hodiny s ukazatelem datumu, měsíce, dne, hodin a teploty. Automatické nastavení jasu nebo ruční nastavení 3 intenzit svítivosti LED. Funkce budíku s týdenním buzením nebo víkendový alarm (o víkendu nezvoní). Trvalé svícení ukazatelů nebo funkce úsporný režim (rozsvícení dotykem) Hodiny mají na zadní straně přípravu i pro zavěšení na zeď. Rozměry: 18x12cm. Hloubka: 5cm Hodiny fungují na 3 AAA tužkové baterie
Hodiny měděné nástěnné s vadou NOVÉ
BETONOVÉ HODINY DO KAŽDÉ RODINY... Dekorativní nástěnné hodiny s pěkným vzorem - lístečky. S nástřikem měděnou barvou. ZLEVNĚNO NA CENU STROJKU S RUČIČKAMI. Uštíplý cca 1.5 cm kousek po obvodu , vyklouzla mi z ruky police. Foto detailu zašlu. Dodání kompletní včetně kvalitního hodinového strojku s háčkem na zavěšení a baterií. Ručičky kovové. Kompletně osazeno hodinářem. S háčkem na zavěšení. Hodiny můžete i opřít na polici. Produkt č. 0200 Průměr: 28 cm Barva: měděná / černé kovové ručičky Použití: interiér i krytý exteriér (vyjma zimy, baterka pravděpodobně nebude fungovat) V nabídce je ve stejném motivu s lístečky i talíř v šedé barvě. Osobní vyzvednutí v dohodnutém termínu nebo zaslání poštou. V nabídce mám kolem 200 různých výrobků. Vše má vlastnoruční práce.