inzerce, prodej, prodám, bazar

Náušnice z chirurgické oceli s krystaly

Kategorie: Zdraví a krása

Nové, neunosím. Zakoupené v Top Time.
Náušnice z chirurgické oceli s krystaly
Podobné inzeráty
TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA A TIBETSKÉ KRYSTALY
Nabízím tibetskou kefírovou houbu a tibetské krystaly, nebo každé zvlášť, s návodem k používání. TIBETSKÁ HOUBA: je bílé barvy, ideální k podpoře imunity, má blahodárný vliv na zdraví srdce a cév, pomáhá regenerovat játra, ulevuje při problémech při zažívání, při urologických potížích. TIBETSKÉ KRYSTALY: jsou drobné průsvitné řasy, které dokáží příjemně zkvasit sladký základ a dodat mu důležité živiny a vitamíny. Pomáhá při onemocnění jater a ledvin, cukrovce, astamatu, chudokrevnosti, vysokém krevním tlaku, problémy se žaludkem a slinivkou, oslabeném imunitním systému, suchých a lámavých vlasech. CENA: Tibi houba 150,- Tibi krystaly 150,- plus poštovné (možno poslat přes zásilkovnu) Osobní převzetí je možné v Českém Krumlově a blízkém okolí.
Minerální sada Nefrit, Jadeit, Křišťál
Mineralni sada (náramek + náušnice) Nefrit, Jadeit, Křišťál + bižu rondelky a přívěšek "čtyřlístek" z chirurgické oceli. Náušnice veškeré komponenty z chirurgické oceli. Vel.minerálních korálků je 8 mm, obvod zápěstí 18-18,5 cm. Navlečeno na elastické pružence. Popis viz další fotografie. Osobně v ulici Prašná v Praze nebo v Říčanech u Prahy nebo ideálně zasilkovna. Kouknete i na mé další nabidky:)
Stříbrné náušnice s krystaly Swarovski
Nikdy nenošené náušnice, krystaly Swarovski. Popisek viz foto, PC 680 Kč.
Prodám Brosway náušnice s krystaly Symphonia
Prodám Brosway náušnice s krystaly Symphonia BYM71, nový nepoužitý, chirurgická ocel (nečerná, nepoškrábe se, vhodné i pro alergiky. Za:799,- Kč.
Naramek z chirurgické oceli
Prodám mohutný náramek z chirurgické oceli, jen vyzkoušený.
piercing z chirurgické oceli
Nabízím piercing z pravé chirurgické oceli. levně-dohodou