inzerce, prodej, prodám, bazar

Návrhy zahrad v programu, realizace sadařských prací

Kategorie: Tvůrčí služby

Chcete profesionálně navrhnout zahradu nebo jen její část, trvalkové záhony, zákoutí apod.?
Dodám rostliny dle dohody, osadím, poradím s následnou péčí. Nebojte se zeptat. Více info na se na Vás těšit!
Návrhy zahrad v programu, realizace sadařských prací
Podobné inzeráty
Psaní a korektura školních prací
Honí Vás termíny a nemáte čas zaobírat slohovými prácemi? Pak čtěte dál! Nabízím psaní menších školních prací, jako jsou eseje, úvahy, povídky aj. Co se týče větších prací, nabízím jejich 100% profesionální korekturu. Cena dle dohody a rozsahu prací. Práce nedodávám se zpožděním; na jakém termínu se dohodneme, v takovém termínu je dostanete. Sama vím, jak je otravné pracovat na větší písemné práci a do toho ještě psát menší práce do jiných předmětů. Proto je nechte na mně a já je vypracuji za Vás! Už za sebou nějaké práce mám a nebyly ohodnoceny jinak, než za A.:-) Prosím, v případě zájmu piště SMS na uvedené telefonní číslo.
Nabízím Tetování - jsem začátečník
Pokud máš zájem o jednoduché tetování, nápis, atd. Můžeme se domluvit. Jsem mobilní okolí Hradec Králové, lze se domluvit provedení tetování u Vás. Lze více tetování najednou. - potřebují trénovat, vše dopředu probereme, uděláme návrhy :) Cena dopředu dohodou + cesta k vám Děkuji Marek
Referáty, seminárky, eseje na počkáni
Na počkáni Vám napíši referát, seminární prací či esej nebo slohovou prací. V českém nebo anglickém jazyce. Jsem v magisterském stupni vystudovaný lingvista, historik a informatik. Psaní odborných prací rozumím velmi dobře. Dále nabízím překlady z českého do anglického jazyka a naopak. Poptat můžete i texty pro web (copywriting). Pokud nebudete s výsledkem spokojeni, vrátím Vám peníze. Ceny začínají od 100 Kč, cenová kalkulace vždy předem. seminarkyrychle.
Grafické práce
Chcete stylově, zajímavě a přesto autenticky prezentovat svou práci nebo firmu? Nabízím vytvoření loga/banneru/vizitek/grafiky/plakátů/letáků na míru. Individuální přístup, konzultace, možno zajistit i tisk. Portfolio na vyžádání. mail: info@ tel.:
Video - střih (5% sleva na první video)
Kdyby někdo potřeboval sestříhat jakýkoliv videozáznam, stačí poslat dotaz na e-mail a dál už se domluvíme. Praxi mám se střihem mood firemních videí, divadelních představení (muzikál, činohra, balet) - s tím souvisí výroba promo videí/trailerů, making of dokumentů k těmto představením atd. Samozřejmě sem patří záznamy domácích akcí, dovolených apod. Cenu je nutné domluvit individuálně dle ceníku. Některé ukázky mých prací je možné vidět zde: nebo nebo Postupně přidávám další videa
Renovace nábytku
Provádím renovace náční malby na nábytek profesionálními barvami.Cena po dohodě podle náročnosti kusu Možnost nahlédnout do galerie prací, kde je možné si vybrat design.