inzerce, prodej, prodám, bazar

ND na lis Unibal

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám na lis Unibal krajní plechy ke sběracímu ústrojí, nějaké prsty do sběračky. Dále kompletní sadu pro přestavbu na len (vnitřní plechy, rozpěrné trubky, šrouby), ideální pro toho kdo potřebuje nebo chce lisovat menší koule, na průměru lze cca od velikosti 30 cm a na šířku 100 cm.
ND na lis Unibal
Podobné inzeráty
Lis na seno Unibal
Prodám svinovací lis Unibal v dobrém stavu, vázání do provázku.Parkovaný pod střechou.
Lis Unibal návod na obsluhu a údržbu, katalog dílů
Na svinovací lis (balíkovač) Unibal SL 3 - 008 prodám návod na obsluhu a údržbu, katalog dílů, 62 stran formátu A4 - cena 197,- Kč. Mám příručky i na jinou zemědělskou techniku - viz ukázkové foto a mé další inzeráty.
Lis Unibal
Prodám svinovací lis Unibal v dobrém stavu. Předelaná oje do háku, hydraulicky zvedany zběrač. Pogumovany valec v dobrém stavu. Vázání do provázku. Přidám nějaké náhradní díly a spony plus sešivačku na pásy. Parkovaný pod střechou. Koupil jsem novější. Více info po telefonu (telefon pod inzerátem neplatný)
lis na kulaté balíky unibal
Prodám lis Unibal Vic info tel.
Svinovací lis Unibal
Prodám svinovací lis UNIBAL, v dobrém stavu, garážovaný, po opravě sběráku, vázání předělané na hydrauliku,k tomu náhradní díly, chrudimsko
Lis na kulaté balíky Unibal
Lis (balikovac) Unibal na kulaté baliky. Plně funkční. Vázání do provázku. Celkem dobrý stav Možná výměna za jiný zemedelsky stroj(napr.rozmetadlo hnoje)