inzerce, prodej, prodám, bazar

ND na sušičku AEG 59800

Kategorie: Sušičky

Prodám ND na sušičku AEG motor ,čerpadlo , filtr,dvířka plná, programátor viz foto
ND na sušičku Candy bez T.Č. topná spirála motor , filtr, čerpadlo
ND na sušičku AEG 59800
Podobné inzeráty
Sušička prádla AEG s tepelným čerpadlem
Prodám sušičku prádla AEG s tepelným čerpadlem Lavatherm 59800. Sušička je ve velmi dobrém stavu bez poškození.
Sušička AEG.T8DEE68SC
Prodám sušičku AEG T8DEE68SC, kupovanou 7.1.2020. Na sušičku je záruka 5 let na celý spotřebič a 10 let na motor. Záruka na celý spotřebič je bohužel nepřenosná na dalšího majitele. Případný problém se spotřebičem bych musel řešit já. Sušička je téměř nepoužívaná, což je taky důvod prodeje. (zabírá místo) Zde odkaz: Cena nového spotřebiče se pohybuje okolo 20tisíc.
Sušička AEG T65270AC, 7kg, plně funkční
Prodám sušičku AEG 765270AC. Bubnová sušička AEG T65270AC. Sušička má buben ProTex z nerezové oceli, ovládá se pomocí voliče a LCD displeje. Sušička je vybavena čidly, která neustále sledují podíl vody v prádle a jakmile nastane požadovaný stav tak sušičku vypnou. Plně funkční. Cena 3000,- Kč.
Prodám sušičku AEG, rychlost sleva
Prodám sušičku AEG lavatherm, funkční jen menší topivost sušičky. A++ na 7kg. Prádla , s tepelným čerpadlem, mnoho programů sušení. Doprava po Liberci Zdarma, v případě platby předem. Pouze VOLAT,!!! Doufám že to všichni pochopí, jen vážní zájemci. Inzerát Platný do smazání!!!
Náhradní díly na  sušičku AEG T86581IH3 Protex Plus
Prodám plně funkční náhradní díly na sušičku AEG Protex Plus, která byla v provozu cca 4 roky. Závadou bylo slabší ohřev, způsobený únikem chladiva. Pro nezájem o koupi celého kompletu a pro neefektivnost opravy jsem ji vypreparoval a nabízím díly viz. přiložené foto (nejlépe celý komplet). Zbytek byl rozprodán a sešrotován. Ceny dohodou, více na info@
Prodám sušičku prádla na 7kg AEG
Prodám sušičku prádla na 7kg AEG,plně funkční