inzerce, prodej, prodám, bazar

nemoc jako řeč duše - R. Dahlke

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám jako novou knížku z r.2014, pouze vlivem špatného zabalení velmi lehce ohnutý obal, ne zlomený. Autor zde vkládá čtenáři do rukou prostředek k porozumění řeči vlastního těla, k výkladu vlastních symptomů i k navázání vztahu s duševními příčinami nemoci. Tato kniha obsahuje velké množství chorobopisů, přičemž doplňuje a rozšiřuje publikaci Nemoc jako cesta. Ruediger Dahlke přispívá k novému chápání nemoci jako psychosomatického procesu. Nemoc se naučíte vnímat jako příležitost, jak uvést tělo a duši opět do harmonie a jak je v harmonickém vztahu také udržet. Symptomy pojmete jako smysluplný odkaz a jako učební látku, a nebudete mít důvod snažit se příznaky chorob sprovodit ze světa. Dr. Ruediger Dahlke je lékař a psychoterapeut, zabývající se psychosomatickou medicínou, homeopatií a přírodní léčbou.Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo zásilkovna 99,- či pošta 120,- Kč.
nemoc jako řeč duše - R. Dahlke
Podobné inzeráty
Nemoc jako cesta Thorwald Dethlefsen
Prodám jako novou knihu Nemoc jako cesta. Zásadní práce dvou zkušených odborníků a autorů, která se zabývá fenoménem nemoci jako takové. Ruediger Dahlke je povoláním lékař, věnuje se přírodnímu léčitelství a má nemalou psychoterapeutickou kvalifikaci. Thorwald Dethlefsen je diplomovaný psycholog, psychoterapeut a patří k nejznámějším zastáncům ezoterické psychologie. Oba autoři svým dílem ukazují cestu k hlubšímu pochopení nemoci. Nerozlišují při tom ani tak jednotlivé choroby, které lze s větším či menším úspěchem léčit, nýbrž uvažují o jednom obecném "stavu nemoci", který patří neodmyslitelně k tomu, že se nemocný člověk "necítí dobře". Tento stav provází člověka po celý život a končí smrtí. Patří k životu stejně jako vzduch k dýchání a svědčí o tom, že člověk žije ve stresech, jejichž symptomy nelze odstranit pouze léky či operacemi. Dethlefsenovi a Dahlkemu jde o to, aby ukázali, co nám chtějí naznačit nejen různé infekce, bolesti hlavy, úrazy, srdeční a žaludeční potíže, ale i stále ještě tabuizované choroby jako nádory a AIDS. Tvrdí totiž, že všechny naše fyzické a psychické choroby jsou koneckonců pouhé symptomy, jež nám zprostředkují cenná poselství z duševní sféry, a snaží se podat čtenářům návod, jak se s těmito "vzkazy duše" vyrovnávat. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo pošta 100 či zásilkovna 79.
Nemoc jako cesta
Nabízím knihu Nemoc jako cesta.Autor Thorwald Dethlefsen,Rüdiger Dahlke.
Očista těla i duše
Nabízím knihu Očista těla i duše.Autor Ruediger Dahlke,Doris Ehrenbergerová NOVÁ.1x přečtená
PRODÁM KNÍŽKY O KONÍCH
Z důvodu nevyužití prodám knížky s koňskou tématikou. Všechny knížky (kromě knížky Koně a jejich řeč) ve velmi pěkném stavu, maximálně lehce ohnuté rohy. 1) 1000 koní - encyklopedie plná koňských obrázků. Ke každému obrázku krátký naučný text. Cena: 250,- Kč. 2) Encyklopedie - koně. Krásná, krásně tématicky udělaná knížka pro milovníky koní. První část zahrnuje plemena koní, druhá část knížky se zaobírá základními tématy kolem koní (krmení, nemoci, čištění, koňské vybavení, disciplíny, ....). Cena: 350,- Kč. 3) Jezdectví - Můj koníček. Krásná knížka pro mladé slečny, které chtějí pochopit základy jezdectví, včetně jednotlivých jezdeckých disciplín. Knížka se zaměřuje i na jednotlivé chody, pomůcky, jízdárenské cviky, sedlání, uždění, čištění a mnoho dalšího! Zahrnuty jsou i kvízy! Cena: 200,- Kč. 4) Chov koní přirozeným způsobem. Knížka se zaobírá hlavně tématikou zaměření na přirozený chov koní. Krásné schematické obrázky. Cena: 150,- Kč. 5) Výcvik skokového koně. Knížka jako nová! Ještě voní novotou. Tematika skokového výcviku koně. Cena: 250,- Kč. 6) Jezdecký výcvik se systémem. Knížka u pro pokročilé, kteří se zabírají drezurním i skokovým výcvikem. Cena: 250,- Kč. 7) Kůň a jeho řeč. Knížka s obrázky. Knížka poškozená (zmokla). Cena: 70,- Kč. 8) Škola jezdectví. Nádherná (lepší knížku jsem snad nenašla) pro mladé slečny i chlapce, kteří začínají u koní. Knížka naprosto krásně popíše a naučí základní popis části těla koně, zbarvení koní, správný sed, chody koně, čištění o koně, ... Vše srozumitelně vysvětleno. Cena: 120,- Kč.
Řeč těla + DVD
Nabízím k prodeji knihu řeč těla včetně DVD,jako nová. Uvedená cena je bez poštovného, možnost osobního předání v Olomouci a v Hranicích.
J.KOŘENSKÝ - Člověk, řeč, poznání
KOŘENSKÝ, J. Člověk, řeč, poznání. 1.vyd. Olomouc: UP, 2004. 114s. ISBN 80-244-0791-4 Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.