inzerce, prodej, prodám, bazar

Neopreny

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám neopreny jednou použity
dámský neopren vel-M dlouhý 1200,-
pánská neopren vel-L dlouhý 1200,-
pánský neopren vel-XL dlouhý 1200,-
pánský neopren vel-XL krátký 500,-
Neopreny
Podobné inzeráty
Dva neopreny
Dva neopreny
Scubapro
Prodám neopreny 3mm Scubapro ve vynikajícím stavu nevyužité možno ploutve a opasky včetně závaží také Scubapro . Velikost 56 a42 pánský 180-185 cm váha tak kolem 85-90 kg dámský 165 cm váha kolem 60-65 kg.Cena dohodou..
Camaro 7 mm potápěčský neopren
Camaro Omega 7 mm potápěčský neopren prodám použitý, Velikost 50 M, ale vypadá jako nový, polosuchý potápěčský neopren, 7 mm. Neopreny nemá absolutně žádné vady, vypadá jak nepoužitý.
F2 Neopren dámský krátký 4/3 MM Gipsy
Prodám dámský/dětský vhodný pro KITE, WAKE, WINDSURF,PADDLEBORDING. Neoprén je defacto nový = 1x použitý. Velikost asi na 150 cm. F2 Neopreny jsou extrémně odolné. Neopren je také extrémně pružný. Díky skvělému dílenskému zpracování jsou pouze použity vysoce kvalitní materiály.
Neopreny
Nahoře růžovo černý 2-3 roky Délka od ramen 52cm Délka k rozkroku 38cm -200kč Vedle modro černý Waihui 7-8let Délka od ramen 65cm délka k rozkroku 54,5cm-200kč Modrý 3-6 měsíců-100kč Modro černý Spalh -2-3 roky-200kč Kids aqvawave růž.fial. délka od ramen 38cm-200kč TWF-délka od ramen 52,5cm k rozk.67cm 4-300kč
Nový Neoprén ION Strike Amp Semidry Hood 6/5, vel.52/L
Nepoužitý,už jezdím jen v teple... Vysoce kvalitní semidry neopren značky ION, tloušťka 6/5 mm, integrovaná kukla, přední zip,komplet v DL provedení (pouze na zádech je single line panel) - maximální elasticita a pohodlnost, výrazně vyšší odolnost a životnost ve srovnání s mesh (single line) neopreny, přitom téměř srovnatelné tepelné vlastnosti.Kvalitní šité a podlepené švy s technologií MAKI_TAPE 2.0, prakticky vodotěsné, téměř nezničitelné. Provedení je z vysoce kvalitního DL materiálu s progresivním designem, rukávy nově s liningem silk_stuff, vnější design drygrid s o 30% menší absorpcí vody .Těsnící manžety na rukávech pro zamezení vniknutí vody, moderní provedení s předním zipem. Výhody předního zipu: skvělá elasticita, nemáte na zádech zip, který není pružný. Minimální průnik vody do neoprenu, v důsledku toho maximální tepelný komfort. Nevýhoda předního zipu: poněkud obtížnější oblékání, ale je to o cviku - stačí se to naučit a pak je to v pohodě, výhody bohatě převáží tuto jedinou nevýhodu.Zesílení CRASH PADZ v exponovaných místech pro ochranu při pádech.Nový water_gate 3D na zádech zamezující vniknutí vody, nový vnitřní materiál Hot_stuff 2.0 pro vynikající tepelnou pohodu, zadní panel z premiového materiálu plasma_plus 2.0. Vnitřní kapsička na klíče. Vhodný zvláště pro wake, freestyle a kite, maximální pohyblivost, maximální elasticita, dlouhá životnost, super design.Progresivní barevné provedení dark blue/black. Nejlépe osobní předání nebo mohu poslat např. Zásilkovnou po platbě předem na můj účet.