inzerce, prodej, prodám, bazar

NEPOUŽITÉ Noční LED světlo Teeny & Tiny Silhouette – mráček

Kategorie: Nábytek pro děti

❗❗❗Dětská nástěnná dotyková noční LED lampička Teeny & Tiny je nová, v bezchybné kvalitě, vybalená pouze pro nafocení.
Běžná cena v obchodech cca 1200Kč.

Značka: Teeny & Tiny (Austrálie)
EAN: 9354942000101

Hledáte krásnou, ale zároveň i praktickou dekoraci do dětského pokojíčku? Určitě se jí stane toto rozkošné dřevěné LED světlo Teeny & Tiny Silhouette ve tvaru mráčku, které po zapnutí nabízí uklidňující siluetu a je roztomilým doplňkem každé místnosti, když není rozsvícené.

● Nepřímé osvětlení. S nástěnnou lampičkou vytvoříte v dětském pokoji útulnou atmosféru. Nástěnné svítidlo poskytuje světlo a útulnost. Lampička svítí tak klidně, že s ní mohou děti usínat. Svítilnu lze použít i na přebalovací pult jako noční osvětlení, na pracovní stůl nebo jiné dekorativní místo v místnosti.

● Dotykové ovládání. Stisknutím přední části lampičky ji zapnete a vypnete. Lampička má 2 různé úrovně svícení. Tři možnosti klepnutí podle vašich potřeb. První klepnutí nabízí plné světlo, druhé klepnutí poloviční světlo, třetí klepnutí vypne.

● Odolné a bezpečné pro děti, vyrobené z laserem řezané březové překližky.

● LED světlo nevyzařuje žádné teplo.

● Je nabíjená pomocí 3 AA baterií (nejsou součástí balení), takže ji snadno umístíte kamkoliv - není třeba zásuvky a pohled na lampičku vám nebude kazit nevzhledný kabel.

● Má funkci časovače, což znamená, že se automaticky vypne po 1 hodině. Takže si nedělejte starosti s tím, že ji zapomenete zhasnout.

● Velmi bezpečné: šroubovací přihrádka na baterie, LED technologie, bez BPA a ftalátů.

Technické parametry:

Model: Teeny & Tiny Silhouette - Cloud Light
Motiv : mráček
Barva : přírodní
Barva světla : teplá bílá
Materiál : MDF bříza
Typ zdroje : LED
Rozměry: 34 x 23 cm
Hmotnost: 200 g

Osobní předání v Praze, případně lze zaslat i přepravní službou.
NEPOUŽITÉ Noční LED světlo Teeny & Tiny Silhouette – mráček
Podobné inzeráty
Prodám Houpátko Tiny Love
Prodám lehátko Tiny Love 3v1. Univerzální lehátko na hraní, spaní a krmení. Snadno přeměnitelné z lehátka na houpací kolébku. Součástí hudební box s krásnými hračkami. Možnost i vibrací. Vše je plně funkční.
Prebalovaci komoda
Kvalitni komoda dělaná na zakázku, horní prebalovaci část jde sundat a používat prebalovak jako komoda. Vejde se velká prebalovaci podložka a k tomu košíčky na kosmetiku a plenky. Šuplík a skříňka s polici. Přidám polici na zeď ve stejné barvě a světlo z ikey mracek. Šířka 90, hloubka 72, výška 90, nohy 10cm jdou vyměnit za nižší. Pořizovací cena vysoká. Bez vady.
Bavlněné světelné koule, LED světlo dekorativní
Nabízím k prodeji dekorativní LED světlo vhodné zejména do dětského pokoje, barva světla je teplá bílá. světlo je přímo do zásuvky s vestavěným adaptérem, LED. Je od českého výrobce a kombinace bavlněných kuliček je bílá-šedá-růžová. Koule jsou bez poškození, pouze oproti stavu nových byla tavnou pistolí přilepená k led řetězu, jelikož odpadávaly. Z odstupu to není vidět a nyní nepadají:-) Původní cena byla cca 800 kč. Celková délka je 6 metrů, 1,5 metrů průhledný přívodní kabel, 4,5 metrů čistá délka s kuličkami. Možné osobní předání v Liberci či zašlu Zásilkovnou (+79 Kč).
KOUPÍM: Kobereček mráček Zara Home
Koupím kobereček/koupelnovou předložku ve tvaru mráčku od Zara Home. V top stavu. Na podvodné nabídky přes Whatsapp nereaguji. Děkuji.
DĚTSKÉ NOČNÍ SVĚTLO Shopkins jahoda
Krasne nocni svetlo menici barvy na baterky.
Noční stolek
Prodám noční stolek do dětkého pokoje. Kompletní popis zde - Juknětě na další inzeráty nabízím i šatní skříň a komodu, které byly současně v pokojíčku. Zájemci volejte. Osobní odběr Praha Řeporyje