inzerce, prodej, prodám, bazar

Nepoužité stany pro 4 osoby modrý / antracit

Kategorie: Kempink

Samostatně stojící stan pro 4 osoby pro kempování

Velkorysý prostor pro společné výlety

Uzamykatelné boční okno a vstupní prostor

Vnější skořepina s povrchovou úpravou odpuzující vodu

Zlepšená ventilace díky prodyšnému vnitřnímu stanu

Vnitřní stan na zip odděluje vchod od spací části

Odolná a robustní podlaha stanu 

Nekomplikovaná a rychlá montáž

Stan je připevněn k zemi pomocí kotevních lan a kolíků

Včetně praktické přenosné tašky pro přepravu

Včetně montážního materiálu a návodu

Technické specifikace:

Materiál vnějšího stanu: Polyester 190T, PU

Materiál vnitřního stanu: Polyester 190T

Materiál podlahy stanu: PE 120g/m2

Materiál tyčí: sklolaminát

Barva: antracit / červená nebo modrá/ antracit

Hydrostatická hlava a podlaha: 3000 mm

Rozměry: 410 x 260 x 150 cm (d x š x v)

Rozsah dodávky:

3x sklolaminátová tyč

1x vnitřní stan

1x vnější stan

1 x podkladová deska

8x kotevní lana

18x kolíky

1 x transportní popel

1x návod k sestavení

Osobní odběr Žlutice, po domluvě Praha 4
Nepoužité stany pro 4 osoby modrý / antracit
Podobné inzeráty
Coleman Celsius Duo 5
Jako nový 3 krát použit. Samouzavírací chlopně větráků zabrání vniknutí vody i při "vodorovném" dešti. Ovládání větracího systému zevnitř stanu, včetně účinného podkasání tropika. Vnější stan: polyester, 3000 mm, PU zátěr, přelepené švy Vnitřní stan: prodyšný polyester a neprůhledná síťovina Podlážka v obytném prostoru: polyester Oxford, 5000 mm, PU zátěr, přelepené švy Podlážka ve spacím prostoru: nylon, PU zátěr, 5000 mm, přelepené švy Konstrukce: Durawrap Obal ( rozměr ): 65 x 28 cm WeathertecTM+ system Komplexní soubor technologií, které mají za úkol poskytnout uživatelům stanů dokonalou ochranu i ve velmi nepříznivých klimatických podmínkách a zajistí jim maximální možný komfort. Klíčovými prvky systému jsou: -Polyuretanový zátěr tropika, přelepené švy, překryté zipy a nenasákavé nitě. -Krycí léga zipu nebo inverzní zipy proti pronikání deště dveřmi stanu (WeatherTecTM+) -Svařované podlážky a rohy pro dokonalou odolnost, elasticitu a voděodolnost. Fire Retardant Pro zvýšenou bezpečnost mají všechny stany Colemana samohasivou úpravu (s výjimkou silikonizovanýcfh tkanin). Tato úprava potlačí hoření tkaniny po odstranění zdroje plamene. Coleman® Easy Set Up System Aby se stavba stanu nestala noční můrou jsou stany Coleman® navržené tak, aby stavbu co nejvíce usnadnily. Tyče a příslušné tunýlky na tropiku jsou označeny stejnou barvou. Ihned tedy vidíte, kam která tyčka patří. Tyčky se snadno nasunou do oček nebo čepů na podlážce a celý stan se následně vypne pomocí vypínacích popruhů. -Podle barvy ihned poznáte, kam která tyčka patří.. -Nepřerušené tunýlky pro snadné zasunutí tyček.. -Způsob upevnění tyček k podlážce systémem "kroužek-trn" dále usnadňuje stavbu. -Dotahovací popruhy pro vypnutí stanu. Area Management Systém Posláním Area management systému je to, aby byl stan pohodlný a praktický při dlouhodobém obývání. Prostorové uspořádání vnitřku stanu a mnoho doplňků je navrženo tak, aby se uživatelé cítili jako doma. Area management systémem jsou vybaveny prostorné rodinné, ale částečně také menší turistické stany Coleman, u nichž se předpokládá používání i v kempu. Unikátní ventilační systémy AirfloTM a VarifloTM Všechny stany Coleman® Exponent® jsou vybaveny unikátním ventilačním systémem AirfloTM nebo VarifloTM, které byly vyvinuté exklusivně společností Coleman® tak, aby dokázaly snižovat míru kondenzace vlhkosti vzduchu ve stanech.
Luxusní velký stan Atlas 5x4m
Nové prostorné stany Atlas, vyrobeny v r. 2021 ve Španělsku na zakázku pro cestovní kancelář, používané pouze jednou, v červenci v Itálii, zcela bez poškození, funkční. Praktický stan Atlas o rozměrech 4,00 x 5,00 m, výška 1,70/2,16 m, poskytuje komfortní pobyt pro 6 osob. Materiály PVC a bavlna, konstrukce z oceli. Uvnitř dvě oddělené ložnice a závěsy, včetně kolíků a lan. K dispozici máme stany Atlas v počtu 5ks, všechny barevně jednotné, bez loga cestovní kanceláře. Při odběru 5 ks možno jednat o slevě. K prodeji máme rovněž tyto stany starší a používané 3 roky za nižší cenu. Možný pouze osobní odběr. Pište na e-mail či poptejte telefonicky PO-ČT 10-17h na T: 495 530 006
Stan na podsadu
Stan na podsadu 197x197 cm, stanovka PES 220g/m2, nepoužitý. Cena bez dopravy. Specifikace viz:
Stan Husky Bird 3 Classic
Prodám nový, nerozbalený malý a skladný stan pro tři osoby Husky Bird Classic. Popis viz foto nebo zde: . Preferuji osobní odběr, ale mohu zaslat PPL po platbě předem.
Střešní Autostan ARB Australia
Nový, zabalený střešní autostan od renomované Australské značka ARB Více informací o stanu na:
Stan Husky pro 3 osoby
Prodám dvakrát použitý stan značky Husky - Bizon 3 Classic se dvěma vchody, váha cca 5 kg, pro 3 osoby. Perfektní stav, jako nový. Odkaz na výrobek s vícero informacemi je zde: K vyzvednutí v Olomouci v Hodolanech.