inzerce, prodej, prodám, bazar

Nezařízeného pokoje hledáme spolubydlícího

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Od 1.4.2023 do pronájmu do nezařízeného pokoje hledáne spolubydlícího muže v bytě 3+1.V pokoji je pouze pohovka.Lokalita Praha 5 -Lužiny.Pěšky 10 minut od stanice metra Lužiny.V blízkosti bytu je supermarket Billa,Lidl,Albert,Penny a obchodní centrum Lužiny.V bytě je pračka,lednička,mikrovlnka a vysavač.Měsíční nájemné činí 8 834,- kč včetně poplatků + internet 100,- kč.Vratná kauce 6 668,- kč.
Nezařízeného pokoje hledáme spolubydlícího
Podobné inzeráty
Student hledá spolubydlícího Brno-Královo Pole,Vodova
Student hledá spolubydlícího do bytu 1 kategorie plně zařízeného vč. pračky. Kamarád ukončil studium. Volné od 1.2.2023. Při zájmu zavolejte na telefon. Děkuji
Hledám spolubydlícího
Hledám spolubydlícího do bytu 2+1-samostatný pokoj,společná kuchyně+ příslušenství v Litovli Tři Dvory. Pracujícímu muži, tel.
Pronájem neprůchozího pokoje Otrokovice
Dům se nachází v Otrokovicích na ulici Spojovací. Ideální pro studenty nebo pracující. 1NP: 3 pokoje Kuchyň Koupelna Samostatný záchod 2NP 2 Pokoje Samostatný záchod K nastěhování od 30.4. Dříve není možno. Pokoje jsou nově vybaveny Stoly, postele s novými matracemi, skříně, plně vybavená kuchyň, pračka, internet. Možnost soukromého parkování na pozemku Pokoje jsou vhodné i pro 2. Cena za osobu 7000,- (v případě druhé osoby +3000) Vyžadovaná kauce ve výši jednoho nájmu. Cena je včetně energií, internetu a úklidu týdenního společných prostor. Občanská vybavenost vše do 5 minut chůze. Spojení do Zlína na UTB 35minut.
Hledáme dva(dvě) spolubydlící
Pronajmu 2 samostatné pokoje v apartmánu v Ostravě na Masarykově náměstí, jsou tam 4 pokoje se samostatným vstupem, bydlí tam zatím 2 pracující studentky, dva další samostatné pokoje jsou volné. Společná je nová kuchyň, koupelna a chodba. Bližší informace prosím přímo na majitelku. Volejte:
Pronájem pokoje
Dobrý den, hledáme za sebe náhradu do neprůchozího samostatného pokoje ve sdíleném bytě. Jedna, nebo dvě osoby. Byt v druhém patře cihlového domu bez výtahu se nachází v lokalitě Brno - Veveří. Blízko jsou zastávky Grohova a Konečného náměstí. Jezdí zde tramvaj 3, 10 a 12 a z Konečného náměstí i trolejbusy 25 a 26. Na zastávku Česká je to 2 minuty tramvají a asi 10 minut pěšky. V okolí se nachází potraviny Brněnka a supermarket Albert. Je zde také mnoho restaurací. Pokoj je umístěn do zahrady (kterou je možnost využít), s výhledem na hrad Špilberk. Pokoj je malý, ale díky vysokým stropům je tu možnost patrové postele (necháme za 4000, možnost domluvit se i na matraci, která je používána jen dva týdny a je na ní chránič). Byt je velmi klidný, útulný, spolubydlící jsou naprosto skvělí a přátelští (dva studenti). V kuchyni je hromada skladovacího prostoru, velká společná lednice. Byt je 100% pet friendly! ???? Pokoj je ideální pro pár. Nájemné činí 10 000,- s energiemi po zdražení, je zde jistota, že až do dalšího roku se nájem nezvedne. Vratná kauce 12 900 Kč, tedy 6450,- za osobu v případě páru. V případě otázek, zájmu o více fotek a informací mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. ????
Pronájem pokoje v rodinném domě
Nabízíme pronájem zařízených samostatných pokojů v rodinném domě v klidné lokalitě Koblova. Cena nájmu je uvedena včetně energií. Pokoje mají společnou kuchyň a na patře dvě koupelny se sprchou a WC. Všem je také k dispozici společná pračka se sušičkou. Aktuálně jsou volné 2 jednolůžkové a 2 dvoulůžkové pokoje. Možnost parkování u domu. V objektu wi-fi. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Provizi neplatíte.