inzerce, prodej, prodám, bazar

Nike Tiempo Legend 9 Academy IC vel.11 (46EU)

Kategorie: Fotbal

Prodám tyto výborné sálovky. Pouze jednou na noze - špatně zvolená velikost.

Osobní předání Tábor nebo na dobírku kurýrem (+120kč). Cena PEVNÁ. Inzerát platí do smazání.

SPECIFIKACE:
Pánské sálovky Nike Tiempo Legend 9 Academy IC jsou zatím nejlehčí kopačku Tiempo.

Se svrškem z telecí kůže a špičkou ze semiše budeš střílet naprosto precizně. Pohodlná podšívka přirozeně obepíná nohu jako ponožka.

Gumová podrážka byla navrhnuta na základě analýzy pohybů hráčů v Nike Sports Research Lab. Podrážka skvěle zabírá ve všech směrech nejenom na halovém povrchu, ale i na hřišti a na ulici.

Kopačky typu IC (sálovky) - jsou určeny pro dřevěné a i jiné povrchy vnitřních tělocvičen i hřišť a jsou navrženy tak, aby pomáhaly v pohybu a přilnavosti.
Nike Tiempo Legend 9 Academy IC vel.11 (46EU)
Podobné inzeráty
kopačky Nike Tiempo Air Legend I SG
Použité , v peknom stave 1.trieda Made in Bosnia Veľkosť UK9 , EU 44 Mierne odlupenie kože z vnútra kopačky kontakt mail , sms kopacky , nike , nike tiempo , air legend , air zoom , kopačky nike , ronaldinho , fabregas , mercurial , vapor
Nike Tiempo Legend 8 Pro vel. 42 lisovky
Prodám použité kopačky Nike Tiempo Legend 8 Pro vel. 42. Lisovky. Osobní předání.
Kopačky Nike TIEMPO LEGEND 8 ELITE SG-PRO AC
Prodám kopačky lisokoliky z klokaní kůže typu Nike Tiempo Legend 8 Elite SG-PRO AC. Pouze 2x na sobě, jsou jako nové. Velikost 8,5UK (EU 43)(27,5 cm). Ke kopačkám náhradní kolíky, klíč a Gymsack. Pořizovací cena byla 4500.
Kopačky Nike LEGEND 7 ACADEMY SG
Pánské kolíky Nike LEGEND 7 ACADEMY SG jsou určeny na měkký povrch. Navíc poskytují skvělý cit na míč díky svršku z kvalitní telecí kůže a podšívkou ze síťoviny. Pevná fixace je zajištěna díky vláknům s pevnými očky, které jsou napojeny na tkaničky. Opatek zajišťuje pevné sevření a přiléhavý střih. svrchní vrstva stélky EVA je pohodlná, poskytuje oporu a nízkoprofilové tlumení svršek z mimořádně měkké kůže zajišťuje oporu a výjimečný kontakt s míčem jednoduchý, přesto jedinečný design
Nové Nike SUPERFY 8 ACADEMY IC
Nové Nike SUPERFY 8 ACADEMY FG/MG Nové Nike SUPERFY 8 ACADEMY IC (2x) Velikost viz krabice, mají ještě visačky. V případě koupi všech 3 domluva jistá.
Nike Tiempo kopačky
prodám kopačky značky Nike, model Tiempo Legend 9 Club IC, halová obuv, špička Nike Regrind, nové, nepoužité, vel. 40