inzerce, prodej, prodám, bazar

Nintendo Game Boy Color originál Japan (červený)

Kategorie: Herní konzole

Dobrý den,

nabízim k prodeji ze své sbírky raritní kousek Nintendo Geme Boy Color červený vyroben v Japonsku roku 1998. Gameboy je kompletní tzn. konzole,krabice a návod. Výrobní číslo konzole sedí s číslem na návodu. Gameboy je v hezkém stavu a 100% funkční, opotřebován od normálního používání.

Celkový stav:

Gameboy - 8/10
Krabice - 9/10

Za pravost zboží ručím vrácením peněz.

Posílám pouze poštou. Poštovné 120kč. Platba předem na účet. Dobírkou neposílám.

Hezký den
Nintendo Game Boy Color originál Japan (červený)
Podobné inzeráty
Prodám Retroid Pocket 2
Zdravím, prodám nevyužitou a skoro nepoužitou herní konzoli Retroid Pocket 2. Specifikace: Displej: 3,5 palce IPS Rozlišení: 2,5 mm: 640*480 Paměť: 128G Baterie: 4000 mAh Doba nabíjení: 2,5 hodiny Výdrž: 3 - 5 hodin Materiál: Materiál: ABS plast Podpora Wifi a TV výstupu Emuluje NES, SNES, Sega Genesis, TurboGrafx-16, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo 64, Sony PlayStation, PlayStation Portable, a Sega Dreamcast. Ke konzoli je SD karta 32gb, HDMI kabel, redukce z USB-C a USB3.0 a napájecí kabel. Na konzoli je i již aplikované tvrzené sklo proti škrábancům. Nepsat SMS nebo volat, odpovídejte jen na email.
Nintendo Game Boy Color originál Japan (průhledný)
Dobrý den, nabízim k prodeji ze své sbírky raritní kousek Nintendo Geme Boy Color průhledný fialový vyroben v Japonsku roku 1998. Gameboy je kompletní tzn. konzole,krabice a návod. Výrobní číslo konzole sedí s číslem na návodu. Gameboy je v hezkém stavu a 100% funkční, opotřebován od normálního používání. Celkový stav: Gameboy - 8/10 Krabice - 8/10 Za pravost zboží ručím vrácením peněz. Posílám pouze poštou. Poštovné 120kč. Platba předem na účet. Dobírkou neposílám. Hezký den
Nintendo Game Boy Color originál Japan (modrý)
Dobrý den, nabízim k prodeji ze své sbírky raritní kousek Nintendo Geme Boy Color modrý vyroben v Japonsku roku 1998. Gameboy je kompletní tzn. konzole,krabice a návod. Výrobní číslo konzole je již bohužel slouplé kvůli používání. Gameboy je v hezkém stavu a 100% funkční, opotřebován od normálního používání. Celkový stav: Gameboy - 7/10 Krabice - 9/10 Za pravost zboží ručím vrácením peněz. Posílám pouze poštou. Poštovné 120kč. Platba předem na účet. Dobírkou neposílám. Hezký den
Nintendo GAME BOY Color
Nintendo GAME BOY Color Kupujete tak jak je na fotu, vzhledem ke stáří bez záruky, prodávám jak jsem získal. Doprava Zásilkovna, na dobírku nezasílám.
Retro herni konzole Game Stick
Prodám Retro konzoli TV Game Stick , která tě navrátí do časů legendárních her z období Atari, PlayStation 1, Game Boy, Game Boy Advance, Game Cube a dalších. Konzole se velmi snadno instaluje k moderním televizím a nabízí až 10000 her, které si na ní můžeš zahrát. Velkou výhodou je u ní možnost dodatečného rozšíření, neboť si hry můžeš nainstalovat do úložiště.
Xbox Game Pass Ultimate - 6 Months
Dobrý den, nabízím k prodeji Xbox Game Pass Ultimate na 12 měsíců. Game Pass Ultimate zahrnuje Xbox Game Pass pro konzoli, Xbox Game Pass pro PC a Xbox Live Gold. Po měsíci lze na stejném účtu aktivovat znovu na další měsíc. Zakoupením předplatného Xbox Game Pass Ultimate automaticky upgradujete vaše stávající členství Xbox Live Gold nebo Xbox Game Pass na Ultimate. Po obdržení peněz, Vám obratem zasílím kód. Jedná se o digitální klíč Cena u oficiálního prodejce: 2 094 kč/6 měsíců Návod na aktivaci: Přihlaste se na svůj účet. Nasměrujte kursor na odkaz k účtu (pravý horní roh obrazovky). Zobrazí se menu. Klikněte na tlačítko Použít kód. Na následující stránce klikněte na Použít. Zadejte kód. Klikněte na Potvrdit. Ještě jednou klikněte na Potvrdit, čímž dojde k připsání klíče na účet. V případě komplikací mě kontaktujte :-)