inzerce, prodej, prodám, bazar

Nízkoenergetický rodinný dům - Babice, okr.Benešov

Kategorie: Domy

dvě samostatné bytové jednotky, nízkoenergetická novostavba, tepelná čerpadla, terasy, zahrada, oplocení, možnost odpočtu DPH. Ve výhradním zastoupení si Vás dovolujeme oslovit atraktivní prodejní nabídkou nadstandardní dřevostavby rodinného domu se dvěmi bytovými jednotkami na stavebním pozemku o ploše 558 m2 v obci Babice - Řehenice, okr. Benešov. Rodinný dům nabízí dvě oddělené bytové jednotky o dispozicích 2+kk (plocha 59,6 m2 + terasa 9 m2) a 5+kk (plocha 102,7 m2 + terasa 30 m2) celkem tedy k dispozici 162,3 m2 podlahové plochy ve dvou nadzemních podlažích domu + 39 m2 teras. Obě bytové jednotky jsou přístupné přes vlastní a samostatný vchod, každá disponuje vlastním elektroměrem, podružným vodoměrem a tepelným čerpadlem pro ohřev vody a vytápění. Zdroj vody - studna s bezproblémovou zásobou vody, odpad formou jímky. Konstrukce stavby je velmi dobře zateplena (34 cm - tepelné izolace/minerální vlna + izolační desky), která v kombinaci s okenními trojskly vytváří ideální kombinaci energetické náročnosti stavby. Obě dispozice bytových jednotek jsou efektivně navrženy - prostorná vstupní chodba, technická místnost pod schodišti, dvě koupelny v každé bytové jednotce a příjemné plochy obytných místností s příjemným vstupem na terasy přes velkoformátová plastová okna. Větší z bytových jednotek dále nabízí i prostor např. pro šatnu ve 2.NP domu. Novostavba domu z roku 2022 je k prodeji vč. již dokončených podlahových krytin, sanity, dveří, obložek a kování apod. viz fotodokumentace nemovitosti. Dům lze využívat jako dvougenerační nebo s možností pronájmu jedné bytové jednotky pro bydlení nebo podnikání. V obci Babice naleznete základní občanskou vybavenost - mateřskou školku, nové sportovní hřiště, hasičský sbor apod. Z obce se lze dopravit BUSem do Prahy (Budějovická) nebo do Benešova (stanice 5 min. od domu).Cena nemovitosti na vyžádání u privátního makléře nabídky. Cena uvedena bez DPH a vč. realitního, hypotečního a právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.(PENB-B)
Nízkoenergetický rodinný dům - Babice, okr.Benešov
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic, Brno-venkov [ID 47032] Hledáte vlastní bydlení s dojezdovou vzdálenosti do Brna a zároveň v prostředí obklopeném přírodou? Možná je právě tato nemovitost tou pravou pro splnění vašeho snu. Aktuálně zde máme tento rodinný dům s dispozici 4kk v obci Babice u Rosic. Podlahová velikost domu je 90m2 a dostačující pozemek se zahradou o celkové velikosti 236m2 dokáže splnit vaše sny o pohodlném a příjemném životě. Výměra jednotlivých místnosti je následující: 1NP: Obývací pokoj + kuchyně – 20,58m2 Ložnice - 13,65m2 Chodba – 10,16m2 Koupelna – 4,02m2 Technická místnost – 4,69m2 2NP: Pokoj 1 – 14,18m2 Pokoj 2 – 12,64m2 Koupelna – 3,29m2 Chodba + schodiště – 6,81m2 Dům byl koncipován pro 4člennou rodinu, a i proto disponuje dvěma koupelnami – ve spodním a horním patře. Dolní koupelná je kompletně dokončena, horní je v přípravě před dokončením Dům prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukci, při které z původní stavby zůstali pouze obvodové cihelné zdi. Kvalita rekonstrukce se vyrovná úrovní výstavby nového domu. Byla provedena kompletní hydroizolace a instalovaná plastová okna s 3sklem. Tento dům není žádné „low coast“ řešení, na kvalitě materiálu a provedení se nešetřilo. Zateplení domu je řešeno 18cm šedým polystyrénem a nadkrokevní PIR izolace, tak aby měl minimální náklady na vytápění a jednotlivé pokoje i stropy jsou ještě zvukově odizolovány. Dům je aktuálně ve fázi před dokončením. V domě se nachází nová kuchyňská linka vyrobena na zakázku od firmy Sykora. Vytápění a ohřev vody je pomocí nově instalovaného tepelného čerpadla Nibe. Z pohledu dokončení chybí položit podlahy, vnitřní dveře, dodělat vrchní koupelnu, schodiště, terasu, hromosvod a venkovní dlažbu. Parkování je možno na pozemku před domem. Voda je z obecního vodovodu. Odpady jsou svedené do jímky. Na pozemku se také nachází původní kopaná studna. Jedná se o slepou, klidnou ulici. Dojezdová vzdálenost do Brno je 25 km a do Rosic 5 km. V obci Babice u Rosic se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola, dětské hřiště a restaurace. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekých Rosicích. Přijďte se sami přesvědčit o jedinečnosti této nemovitosti. Pokud vás nemovitosti zaujala a přejete si domluvit prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. S případným financováním Vám rád pomohu. Těším se na vás. Cena: 6 990 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: D Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: rohový Plocha pozemku: 236 Užitná plocha: 120 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 31.01.2023 Rok výstavby: 1920 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230
Prodám dům v obci Babice u Rosic
Nabízíme k prodeji rozestavěnou hrubou stavbu RD 6+kk s garáží a zahradou na ulici Hájíček v obci Babice u Rosic (okr. Brno-venkov). CP pozemku činí 467 m2, ZP domu 122 m2 a ZP garáže 16 m2. Objekt se nachází ve středu obce, ale zároveň skýtá klidné bydlení. V současnosti je dokončeno obvodové zdivo YTONG v 1. NP - viz. přiložená fotodokumentace. Projektová dokumentace je samozřejmě součástí prodeje. K dispozici jsou inženýrské sítě - obecní vodovod, elektřina. Vybudování obecní kanalizace by mělo být v plánu pro letošní rok, jinak lze nahradit jímkou. Dobrá dojezdová vzdálenost do Brna - autem cca 22 km a 22 minut. Babice u Rosic nabízí obchod s potravinami, mateřskou školu a dětské hřiště. Zbývající občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdálených Rosicích. Nemovitost je momentálně v inzerci realitní kanceláře, proto jsem zanechala na fotkách jejich logo. Jsem jediný majitel a kontakt v inzerci je přímo na moji osobu. Tímto neobcházím makléře a ráda, bych to řešila přes jejich advokátní kancelář vč. advokátní úschovy, což je běžný postup pro ochranu kupujících i prodávajících. Jednání o možné slevě, bych ráda řešila po prohlídce. Zde je uvedený inzerát realitní kanceláře:
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej, domy/rodinný, 210 m2, Kamenná Lhota, 25701 Popovice,
Rodinný dům 210 m2, Popovice, okr. BenešovK prodeji krásný rodinný dům po celkové rekonstrukci přímo u lesa, s rozlehlým svažitým pozemkem, v malebné malé obci Kamenná Lhota u Popovic, okres Benešov. Dům v osobním vlastnictví o dvou podlažích a podlahové ploše 210 m2 nabízí dispozici 4+kk. • v přízemí vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, pokoj pro hosty, prostorná koupelna s vanou a WC • v 1. patře velká hala s možností umístění pracovny, dvě velké ložnice a samostatné WC s umyvadlem • pod schody do patra další úložný prostor a vstup do sklepa Pozemek o celkové ploše 2.058 m2 lze rozdělit na dva samostatné, oba stavební pozemky. Nevyužívaný pozemek o velikosti cca 1.000 m2 lze také prodat jako samostatný stavební pozemek (doloženo potvrzením Odboru výstavby a územního plánování MÚ Benešov). Aktuální zastavěná plocha pozemku 140 m2. Dům je ve velmi dobrém stavu a prodává se jako kompletně zařízený. • v kuchyni krb na dřevo • krásná dvojitá dřevěná okna v perfektním stavu, v patře také střešní okna • orientace oken na všechny světové strany a s pohledem u postele přímo na hvězdy • v domě použity masivní dřevěné prvky (zábradlí, sloupky a trámy, interiérové dveře atp.) • podlahy laminátové i kvalitní dlažba • v koupelně rohová vana, místo pro pračku i sušičku • 2 x WC Dům kamenný / cihlový. 10 cm silná izolace zajišťuje nízkou energetickou náročnost, které výrazně pomáhá také instalované tepelné čerpadlo i dvojitá okna. Ohřev teplé vody pomocí bojleru. Inženýrské sítě: • elektro 230 V, 380 V • obecní vodovod • navíc vlastní vydatný vrt na pozemku • odpad řešený septikem s čističkou a odvodem trativodem do země • plyn není k dispozici • pozemek oplocený Zahrada několika úrovňová, s krásnou skalkou a množstvím okrasných dřevin. V zahradě hned vedle domu a terasy vybudováno jezírko. Na zahradě také nadzemní, částečně zapuštěný bazén. • na dům navazuje menší stodola, dříve užívaná jako box pro koně, s technickým zázemím domu • vedle domu přístřešek na různé práce nebo udírnu • parkovací místo pro dva automobily pod dřevěnou pergolou vedle domu Krásná lokalita s výhledem do zeleného údolí a lesů, která nabízí naprosté soukromí a klid. Les přímo za domem. Občanská vybavenost v Postupicích vzdálených 5 km (pošta, nákupní středisko, ZŠ i MŠ, hasiči, sokolovna) nebo v Benešove (16 km). Dopravní dostupnost - autem Benešov 20 min, Vlašim 18 min, busem 30 min do Benešova. PENB není aktuálně k dispozici, proto uvádíme třídu G. Financování možné hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit za těch aktuálně nejlepších tržních podmínek. Vřele doporučujeme prohlídku. Cena: 14 650 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Smíšená Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: venkovská Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 2058