inzerce, prodej, prodám, bazar

Nízkoprofilové kola

Kategorie: Škoda

Prodám nízkoprofilové kola na škoda.rozmery 205/40 R17 .gumy jsou sjeté liťaky jako nové . Sportovní podložky a šrouby jsou v ceně
Nízkoprofilové kola
Podobné inzeráty
Lite kola nízko profilove
Prodám litá kola nízkoprofilové 18 225/40 R18 značky Anzio turn rozteč 8JX18 ET48 jsou nová kola i z gumama
Kola
Prodám 18" kola +pneumatiky nízkoprofilové tak na jednu sezonu na dojetí
KODIAQ  ALU
Číslo dílu(ORIG): 565071490D 8Z8 Třída: 00 Značka dílu: ORIGINÁLNÍ DÍL Název dílu: kolo z lehké slitiny XTREM Náhrada: --- Popis: Barva: stříbrná - broušené Materiál: slitina lehkých kovů Rozměry kola: 8,0J x 20" ET41 Pro pneu: 235/45 R20 Počet šroubů: 5 (šrouby nejsou součástí balení) Hmotnost: 13,5 kg Možnost kombinovat se sněhovými řetězy: Ne Detailní popis: Kola z lehkých slitin jsou v sortimentu ŠKODA Originální příslušenství v široké nabídce designů a barevných provedení pro každý model vozu. Umožňují tak podtrhnout jedinečnost vašeho vozu a odlišit jej od ostatních. Originalita zpracování kol z lehkých slitin je názorným příkladem spojení kvality, funkčnosti a estetiky. Kola procházejí náročným systémem zkoušek, při kterých je odzkoušena každá část kola, tím je zajištěna jejich vysoká kvalita a bezpečnost v provozu. Kola z lehkých slitin mají příznivé rozložení hmoty, což se pozitivně projevuje poklesem hodnot setrvačných sil rotujícího kola, tím se zvyšuje dynamika akcelerace i brzdění. Díky snížení neodpružené hmotnosti vozu přispívají k lepšímu pocitu z jízdy. Kola jsou vyrobena ze slitiny hliníku, odlévají se jako jeden kus, v závěrečné fázi se na kola nanáší vrstva ochranného extrémně tvrdého, žáruvzdorného laku. Nečistoty usazené na kolech z lehkých slitin se snadno odstraňují speciálními čisticími prostředky z nabídky ŠKODA Originální příslušenství. Možnost použití kol a pneumatik pro daný vůz je vždy třeba ověřit ve velkém technickém průkazu vozu.
Prodám letní kola fabia 175/70 R14
Prodám letní kola fabia 175/70 R14 Michelin Energy Saver Pneumatiky pěkné, rovnoměrně sjeté, vzorek 5mm. cena za 2 kusy rozteč 5x100 kola fabia, kola polo, kola seat, kola toledo,
Alu kola + letní gumy + obaly na kola
Zdravím Vás, měl by někdo zájem o kola na léto. Pokud ano tak bych měl na prodej CMS C25 DRB 7X17 5X112 ET 49 a je to obuto na Goodyear Asymmetric 6. Kola i gumy jete 1sezonu. Kola nejsou nikde bouchla ani zničena a gumy to samé. Na fotkách akorát špinavé. Obaly škoda na kola nechám za 200 kč.
Škoda octavia - alu kola
Alu kola R17" OCTAVIA IV Prodám kola z lehké slitiny ROTARE 17" pro OCTAVIA IV + zimní pneumatiky. Kola jeté 3 měsíce (leden 2022-březen 2022). Disky nejsou poškozeny! Disky koupeny originál škoda Autocentrum Lukáš Valašské Meziříčí. Kola stále v záruce. Cena dohodou. Důvod prodeje výměna vozu.