inzerce, prodej, prodám, bazar

Německé sloveso | Antonín Šilha

Kategorie: Učebnice, skripta - Jazykové

Německé sloveso | Antonín Šilha, historické vydání

► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty.
► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně.
► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou na výdejní místo při platbě předem. Lze i na dobírku (platba doběrečné dopředu na účet). Ceny poštovného/doběrečného dle aktuálního ceníku zásilkovny.
Německé sloveso | Antonín Šilha
Podobné inzeráty
Prodám Česko-německé a Německo-české slovníky
Prodám Česko-německé a Německo-české slovníky. Levně.
Cvičebnice německé gramatiky
Prodám novou cvičebnici německé gramatiky od nakl. Fraus vhodné na procvičování učiva a zlepšování dovedností. Možné osobní předání v Táboře nebo v Českých Budějovicích
Cvičebnice německé gramatiky
Prodám cvičebnici německé gramatiky. Jako nová.
Německé učebnice i pro samouky, MERIAN, FRAUS
Prodám německé učebnice a slovníky. 1) jazykový průvodce němčina, nakladatelství MERIAN 2) Alltagssprache Deutsch, nakladatelství FRAUS Alltagssprache je hodně ekonomického zaměření, ale může se hodit pro obecné rozšíření německého jazyka. Nabízím možnost osobního dovozu do Prahy, Berouna nebo jakékoli obce ležící na trati Praha-Beroun. Nebo pošlu Zásilkovnou či poštou. Cena je 150 Kč + případné poštovné nebo za cestu.
Nová cvičebnice německé gramatiky
Prodám knihu Nová cvičebnice německé gramatiky. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP.
prodám knížky pro automechaniky
strojni casti stroju , strojirenska technolgie 1 , citanka , autoskola pohodlne 2017/2018,Dějepis - 180,- Český jazyk Antonín Tejnor - 50,- Český jazyk sbírka úloh - 100,- Přehled středoškolského učiva - 200,- Český jazyk přehled středoškolského učiva - 90,- Odmaturuj z literatury 1 - 140,-. Knizky jsou v poradku. Na dobirku nezasilam jen platba predem. Postovne dle tarifu posty. Osobni predani Rychvald Ostrava Havířov Bohumín. Tel email: slunicko1.2@