inzerce, prodej, prodám, bazar

Nocenka - semínka

Kategorie: Rostliny

Nocenka - atraktivní okrasná letnička dorůstající výšky až 60 cm. Rostlina vytváří nádherně vonící květy, které se otvírají během pozdního odpoledne a v noci. Zajímavostí těchto květů je také to, že se otvírají pouze jediný den a rostlina proto vytváří nové a nové květy až do podzimu. Semena vyséváme od dubna do pařeniště, přímo na venkovní záhony vyséváme až od poloviny května. Rostliny preferují slunečné stanoviště. Nocenka bývá pěstována nejen v okrasných záhonech, ale také v truhlících. 20 ks semínek, květy v odstínu růžové, za 13 Kč.
Nocenka - semínka
Podobné inzeráty
Nocenka zahradní (Nočenka), semínka
Nocenky nebo-li také Nočenky jsou krásné nenáročné rostliny, bohatě kvetoucí. Dosahuje výšky od 30 - 70 cm dle umístění a skladby půdy. Květy jsou v různých odstínech od bílé, růžové, až po červenou, žlutou nebo vícebarevně vzorované. Cena za 20 ks semínek. Možno po domluvě zaslat.
Vodní meloun ČR semínka
Dobrý den. Nabízím semínka (10ks) vodního melouna úspěšně pěstovaného v domácích podmínkách ČR .Semínka jsou částečně adaptovaná a ,,otužilá,, díky čemuž mají určité výhody v pěstování. Přidávám jako bonus semínka tabáku. Meloun vodní je tykvovitý plod lubenice obecné,[1] Citrullus lanatus tento druh melounu se pěstuje v mnoha kultivarech. Přestože často bývá považován za ovoce, přesněji se jedná o plodovou zeleninu. Semínka jsou pečlivě vybrána z roku 2022. Uhrada možná obyčejně,doporučeně Česká pošta. Obyč. 30 Kč,doporučeně 70Kč. Koukněte i na mé další inzeráty.
Nocenka ( Nočenka) hlízy - bohatě kvetoucí rostlina
Nabízím hlízy této krásně kvetoucí trvalky. Nocenky nebo-li také Nočenky jsou krásné nenáročné rostliny, bohatě kvetoucí. Dosahuje výšky od 30 do 70 cm dle umístění. Květy jsou v různých odstínech od bílé, růžové, až po červenou, žlutou nebo vícebarevně vzorované. Cena za 25 Kč/ks. Možno po domluvě zaslat.
Divizna velkokvětá verbascum, semínka, tisíce ks
Dobrý den, nabízím semínka této léčivky, divizny velkokvěté, dvouletky, je velmi dekorativní na záhonech,rozsvítí žluté svíce. Z květů se vaří čaj a vyrábí se léčivé masti a maceráty. Kvete celé léto. Semínka tisíce ks v balení,jsou velmi drobná, se vysévají nyní nebo na jaře přímo na záhon. Výška rostliny v květu okolo 100-120cm. Poštovné 25,-Kč, mám i jiná semínka v nabídce.
Seminka japonskeho javoru Fireglow
Nabizim semena japonskeho javoru (Acer palmatum Fireglow). Jedna se o seminka, takze nova rostlinka nemusi mit totozne vlastnosti. Seminka maji dobrou klicivost, na posledni fotce jsou letosni javory z techto seminek. Aby vyklicili je potreba aby prosly stratifikaci (v lednici nebo venku). Pokud by nekdo chtel navod, jak jsem to delala ja, rada poradim. Jinak seminka je mozne poslat nejdrive v rijnu, az budou vyzrala. cena za seminko 9kc/ks.
Zvonek broskvolistý bílý, letnička tisíce semínek
Dobrý den, nabízím semínka této krásné letničky, je velmi dekorativní, do vázy řezaná. Kvete celé léto. Semínka tisíce ks v balení, jsou velmi malá, se vysévají na jaře.Rostlina je nastanovišti díky samovýsevu více let. Výška 60-100cm. Poštovné 25,-Kč, mám i jiná semínka v nabídce.