inzerce, prodej, prodám, bazar

Noční košilka i ŠATY

Kategorie: Těhotenské oblečení

Prodám úpletové šaty, nebo noční košili s krásným květinovým vzorem. Vhodné též jako kojící díky efektnímu překřížení na prsou. Pás pod prsy je ušit ze zdvojené látky, aby dobře seděly. Sukně je čtvrtkolová, takže schová i menší bříško.
MATERIÁL -100% bavln, gramáž cca 200g. Šito na overlocku, takže švy jsou krásně pružné.
VELIKOST cca 40 - 42
délka - cca 88 cm
šířka pod prsy - 94 cm
přes prsa volně položeno cca - 96 cm, povolí až cca 100 - 108 cm / látka pruží / .....+ poštovné .... SLEDUJTE I MÉ DALŠÍ NABÍDKY !
Noční košilka i ŠATY
Podobné inzeráty
Kojící noční košile 2ks
Nošeno krátce. Pruhovaná košilka vel. M. Zelenošedá košilka sice psáno vel. S, ale je to spíš vel. M.
Kojící noční košilka s župánkem vel. M
Bavlněná kojící košilka na tenkých ramínkách s krajkou a k tomu župánek s 3/4 krajkovým rukávem. Dětský motiv, na rameni župánku malý skoro neviditelný flíček. Set dovezený z Peru.
Stahovací kojící košilka
Prodám bezešvou košilku pro kojící maminky, zároveň stahuje bříško, vel. XL, v pěkném stavu, málo používaná, původní obal. Kupovaná na:
Těhotenské šaty, noční košile, letní kalhoty
Prodám těhotenské oblečení, možno i jednotlivě. Šedé šaty za 200,-Kč (šaty mají délku 89-90cm a přes prsa cca 96cm), noční košile za 100,-Kč a černé letní kalhoty Identic za 250,-Kč vel.XXL 44/46.V případě zájmu přeměřím.Doručím na trase Kvasiny-Česká Třebová nebo zásilkovnou za 69,-Kč.
Tehotenska noční košile zn.DP
Tmavo-modra tehotenska noční košile s krátkým rukavem s nápisem “sleep thief”,velikost “L” (44-46Eur).Material 96% viskoza a 4%elastan.Delka košile 98cm,přes hrudník 63cm a přes bříško 70cm.Nocni košile je do střihu “A”,dá se nosit i jako netehotenska kvůli střihu.Noseno minimálně,jako nová.Moznost osobně videt.
Kojící oblečení S-L
Košilka kojící párkrát vzatá 90,-, košilky noční nošené 80,-, trička na donošení - první obrázek a žluté S/M za vše 120,-, druhý M/L 80,- Kč. Tepláky vel. M - bez vad za 100,- Kč. Dohoda možná