inzerce, prodej, prodám, bazar

NOKIA CR-115 - UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK DO AUTA

Kategorie: HF Sady do auta

nabízím tento nepoužitý držák telefonu do auta, nemusí být samozřejmě pouze na Nokii, pokud se do něj váš telefon vejde.

Text prodejce:
Držák Nokia CR-115 se snadno připevní k čelnímu sklu nebo na palubní desku pomocí přísavky. Rozevření bočnic kolébky držáku Nokia CR-115 je od 40mm do 65mm.

Vlastnosti Nokia CR-115:
- rozměry držáku: 66 x 64 x 39 mm
- rozevření držáku: od 40mm do 65 mm
- hloubka držáku: 15 mm
- univerzální použití

Převzetí Brno, poštou po platbě předem vč. nákladů na zabalení a odeslaní.
NOKIA CR-115 - UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK DO AUTA
Podobné inzeráty
Držák telefonu Nokia CR-114 originál, univerzální do 66mm
Prodám NOKIA CR-114, držák telefonu do auta univerzální s přísavkou, do šíře telefonu 66 mm, vhodné i jako držák malé kamery apod., mám 5 ks. Cena 49,-Kč/ks. Za všechny 5 ks 200,- Kč.
Držák Brodit na Samsung S7 telefon se skrytým nabíjením
Komplet, stav velmi dobrý. Držák na mobilní telefon s konektorem USB Type-micro ( lze zakoupit i pro USB-C ) v ose telefonu a skrytým napájením, je určen primárně pro telefon Samsung S7 bez pouzdra. Ale možno použít i pro jiné. Šířka 69-70 mm a tloušťka 6-8 mm. Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může být mobilní telefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip nebo na držák s přísavkou na čelní sklo.Nutno dokoupit podle typu vozu.Přidám kabel pro napájení z USB, originál podložku pro odnímání a upravený držák do veltilace. Možná dle dohody přidám i držák na sklo-vlastní výroba. Pokud by byl zájem, tak prodám i plně funkční telefon Samsung Galaxy S7 v super stavu-celou dobu s ochranou skla a v silokon pouzdře, bez škrábanců. Cena cca 2000, s krabičkou, nabíječkou. Vlastnosti držáku: Materiál:Vysoce kvalitní ABS plast. Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku.Držák má kloub, telefon můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit o 22°Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut. PC 2299,-Kč. Možný osobní odběr po dohodě. Mohu poslat : Zásilkovna -79,-Kč nebo Č. pošta-99,Kč při platbě na účet. Dobírka dražší a požaduji poštovné předem.
Držák do auta na Nokia 5230
Prodám držák telefonu do auta - originál Nokia, použitý jen párkrát. Měl by pasovat na modely 5800, 5230, 5530, C6. - Inzerát aktuální do smazání. - Preferuji kontakt e-mailem.
Univerzální držák mobilu na sklo do auta
Prodám univerzální držák na různé velikosti mobilních telefonů, který se přísavkou uchytí na okno auta. Držák má na sobě nápis Made in Germany a je dost pevný. Dá se přizpůsobovat šířce mobilu - od 4,2 cm do 7,8 cm. Vše na držáku je na pevné šrouby, mobil je uchycený v měkkých pružinách.
Nokia 3210
prodam tuto sadu do auta na Nokia 3210.Na krabici je pripsano i Nokia 3310.Nemohu ale posoudit,ani ozkouset-nemam tyto telefony.Po pripojeni do autozapalovace dioda sviti.
nový držák na telefon Nokia 5230
Prodám nový držák na telefon, nejlépe Nokia, nelze nastavit, sire 6cm