inzerce, prodej, prodám, bazar

Nordica Transfire 70 168cm

Kategorie: Lyžování

Lyže nordica transfire 70 168cm s vázáním nordica marker, boty nordica cruise 60 vel. 270-275, 315mm.

Skis Nordica Transfire 70 168cm with Nordica Marker bindings, boots Nordica Cruise 60 size 270-275, 315mm.
Nordica Transfire 70 168cm
Podobné inzeráty
dámské NORDICA TRANSFIRE R3R W, canting, TOP stav
Použité dámské lyžáky NORDICA TRANSFIRE R3R W, Blue / white, antibacterial, comfort fit, canting (TOP stav). Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK_0106 Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 305 (24cm-24.5cm); EU 38-38,5, Lyžáky je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 8530 Kč Nordica je hrdá na to, že může představit zcela novou řadu bot zaměřených na nové technologie užitečné pro každodenní lyžování. Lyžování se za poslední roky dramaticky změnilo a TRANSFIRE přináší nejmodernější technologie pro všechny. Technologie jsou použitelné všemi lyžaři. Nejkritičtější je pohyb z jednoho oblouku do druhého. TRANSFIRE konstrukce plně podporuje přenos sil na správné místo a podporuje tak plynulé přechody z oblouku do oblouku. Transfire je bota postavená pro mírně pokročilé lyžaře - kloub ohybu boty je posunut více dopředu, takže bota je stabilnější a jednodušší zatáčí i při zapojení menšího množství energie. Na agresivní jízdu je lepší bota Fire Arrow, na klidnou a stabilní jízdu je vhodný řada Transfire.
Dámské lyžáky Nordica - téměř nové
Prodám dámské lyžařské boty Nordica, využité 4x před otěhotněním, nyní už je neobuji. 4x využité na horách, parádní stav, teploučko kožíšek. K tomu zdarma ortopedické vložky, taktéž jako nové. Pořizovací cena 6.500 Kč. Více info zde: Transfire R3W boots will not only kept your feet warm and dry all day, but kept you in position to tackle anything that the mountain can throw at you. With a slightly lower liner to accommodate a womens calf and a slightly softer flex this will be your favorite boot of all time. Nordica Transfire R3 Ski Boot Women's Features: Progressive Flex Actual Flex: 85 Buckly Count: 3 45 Degree Instep Buckle Easy to Enter and Exit Women's Specific Liner Best Fits a Medium to Wide Forefoot and Medium Shaft of the Leg
NORDICA TRANSFIRE RTX
Použité lyže NORDICA TRANSFIRE RTX, white, Energy Frame Ca + Nordica ADV 10 s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_1217 Rádius a délka: 15 (168cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. Parametry: 127-75-105 (168cm); Původní cena: 10 050 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezchybném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Univerzální lyže Nordica pro začátečníky a středně pokročilé. Lyžování se s těmito lyžemi stává ještě zábavnějším díky jejich rekreačnímu profilu Transfer Zone a vykrojení, které umožňuje účinný a snadný přenos sil při zatáčení a lepší kontrolu nad jízdou. Jsou schopny odpustit menší chyby a zajistit vám pocit stability a bezpečí.
dámské lyžáky Nordica Transfire R3r W
Mam na prodej jezdene lyzaky, dobry stav. Je mozne zaslani na dobirku. Velikost EU 38-38,5 (Mondo 24-24,5 cm vnitrni stelka ), je mozne vymenit za vasi velikost. Nejkritičtější je pohyb z jednoho oblouku do druhého. TRANSFIRE konstrukce plně podporuje přenos sil na správné místo a podporuje tak plynulé přechody z oblouku do oblouku. • Skelet: SEBS • Vnitřní bota: teplem formovatelná PFP Comfort Fit Heat Ready • Canting: Single • Podrážka: gumová, protiskluzová • Přezky: 3x ALU, 3x Micro, 1x Macro, • Suchý zip: 35 mm Transfire je bota postavená pro mírně pokročilé lyžaře - kloub ohybu boty je posunut více dopředu, takže bota je stabilnější a jednoduše zatáčí i při zapojení menšího množství energie. Na agresivní jízdu je lepší bota Fire Arrow, zatímco na klidnou a stabilní jízdu je řada Transfire tím nejlepším výběrem.
NORDICA TRANSFIRE RTX 2017
Použité lyže NORDICA TRANSFIRE RTX 2017, Energy frame CA WOODCORE + Nordica ADV 10 s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LY_1218 Rádius a délka: 12 (152cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. Parametry: 124-75-102 (152cm); Původní cena: 10 290 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezchybném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Univerzální lyže Nordica pro začátečníky a středně pokročilé. Lyžování se s těmito lyžemi stává ještě zábavnějším díky jejich rekreačnímu profilu Transfer Zone a vykrojení, které umožňuje účinný a snadný přenos sil při zatáčení a lepší kontrolu nad jízdou. Jsou schopny odpustit menší chyby a zajistit vám pocit stability a bezpečí.
Nové lyže NORDICA TRANSFIRE RTX 160
Prodám nové lyže NORDICA TRANSFIRE RTX 160, délka lyží 160 cm, byl jsem na nich 2x, bohužel leží jen ve sklepě a ze zdravotních důvodů se k lyžování už nevrátím. K lyžím jsou i hůlky délky 125 cm. Pokud bude zájem, mám ještě i boty velikosti EU 41. Jako komplet bych to prodal se slevou. Původní cena lyží byla kolem 8 500 Kč, nyní za 5490 Kč - cena je včetně dopravy. Pro více info volejte nebo pište na