inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosička Salewa + nákrčník Tatonka zdarma

Kategorie: Nosítka

Prodám antracitovou nosičku SALEWA s odklápěcí stříškou a pláštěnkou. Nosička je v perfektním stavu, přidám k ní nákrčník Tatonka ZDARMA. Nákrčník využijete, když dítko v nosičce usne, zafixuje mu hlavičku. Nosička má pohodlný polstrovaný sedák, který se dá výškově nastavit. Bezpečnostní pásy dítka i ramenní pásy nosiče jsou rovněž nastavitelné a polstrované. Sedačka má prostornou kapsu na zip pod sedákem, příruční kapsu na zip za zády, síťové kapsy na levé i pravé straně sedačky. Stříška je nepromokavá, odnímatelná a s pojistkami proti odfouknutí. Součástí sedačky je odklápěcí stojan pro postavení na zem i s nákladem. Na sedačce se nachází řada dalších oček a úchytů.
Nosička Salewa + nákrčník Tatonka zdarma
Podobné inzeráty
Nosítko Salewa Koala s cestovním polštářkem Tatonka
Nosítko Salewa Koala s cestovním polštářkem Tatonka Nosítko v černo-šedé barvě včetně slunečního stínění a pláštěnky. Hmotnost: 3 kg Nosnost: 22 kg Konstrukce: hliníková konstrukce Nosítko je užívané, ale stále plně funkční. Na bederním pásu jsou zepředu 2 kapsy na zip. Pod sezením je prostorná kapsa na zip oblečení, svačinu, pití. Další - menší - kapsa na zip snadno přístupná je na krytu prostorné kapsy. Malá kapsa na zip pak na zádech nosítka. Drobnosti lze dát do snadno přístupných síťovaných kapes z boku na popruzích držících záda nosítka. Výškově stavitelná záda jak pro rodiče tak pro dítě (dle jejich výšky). K batohu přidám cestovní polštářek kolem krku značky Tatonka, má molitanovou výplň a pratelný potah a šňůru s karabinkou na připnutí k nosítku. Osobní předání v Praze nebo dle domluvy.
Turistická krosna-nosítko Salewa Koala
Prodám dětskou turistickou nosičku Salewa Koala, barva černošedá, velmi dobrý stav. Nosička byla použita pouze několikrát. V Top stavu. Nosička je z nekuřácké domácnosti, vyčištěná a připravená k okamžitému použití. - nastavitelný zádový systém pro rodiče i dítě na suchý zip - kvalitní kovová konstrukce - polstrovaný sedák pro dítě a opěrka hlavy, potahy lze vyprat - nastavitelný bederní pás - sklopitelné podnoží (dobře se vyklápí a sklápí samotnému nosiči i bez cizí pomoci) - 4 zadní prostorné úložné kapsy, 2 postranní síťované kapsy, 2 menší kapsy na zip na bederním pásu - stříška proti slunci se stínítkem - dobře odvětraná žlutá pláštěnka (nepoužitá) - váha 2,7 kg - certifikace TÜV, GS - nosnost 22 kg (dítě + náklad) Původní cena:6.000,- Aktuální cena:4.000,- Volejte..Cena pevná..Inzerát platí do smazání..Preferuji osobní předání..
Sportovní nosička Salewa
Prodám sportovní nosičku Salewa s pláštěnkou ve velmi pěkném stavu. Málo využívaná. Ideální pro sportovní rodinu je velmi lehoučká se spoustou praktických vychytávek. Preferuji osobní předání Kladno a okolí. Cena za novou je 6500 Kč nabízím 3500Kč.
Tatonka Baby Carrier - dětská sedačka
Prodám dětskou sedačku, nosítko známé německé zn.Tatonka Baby Carrier v zánovním stavu po jednom dítěti, min.používané. Součástí je vestavěná stříška. Původní cena 4650,-Kč.
Beco, manduka, nosička, Butterfly 2
Beco, manduka, baby carrier, nosička, model Butterfly 2, kojenecká vložka, velmi dobrý stav po jednom dítěti. Návod a CD s návody v krabici.
BabyBjörn nosička
Nosička BabyBjörn v perfektním stavu, příliš nepoužívaná, s obalem. Nosnost 3,5-15 kg. Minimální věk dítěte 4 měsíce. K vyzvednutí/předání v Praze.