inzerce, prodej, prodám, bazar

Noty pro malú partu

Kategorie: Noty, texty

Nabízím noty pro malou partu. trubka, tenor, akordeon, tuba, bicí slovenské, české, moravské skladby Seznam na vyžádání
Noty pro malú partu
Podobné inzeráty
Různé noty 1. rep. ČSR, 3/4 takt, valčíky, pro 2housle...
Různé zachovalé noty, meziválečné i novější 50.-60., dále noty u nás koncem 60s vydané noty - sešity Beatles, 3/4 takt, piano, 2 housle, 2 piana atd., Vl.Polívka aj., školy hry na kytaru atd., je toho 2 igelitky k výběru, levně 10-20 kč. První kontakt nejlépe mailem, tel. beru jen 16-17 h jinak ne, špatně slyším, nechat dlouho zvonit...předání možno i Praha a JČ kraj, posílám od 55 Kč (cca do 99) doporučeně dle tloušťky a váhy s ČP, balné neúčtuji.
Hra na klavír,německé staré noty
Nabízim noty pro hru na klavír(Diabelli),klavírní škola pro začátečníky, staré německé noty na klavír,violončelo atd.Klavírní škola začíná od strany 37.Více foto či info mailem.Inzerát aktuální do smazání.Cena dohodou,či nabídněte.Koukněte i na mé další inzeráty.
Účet PRO+ na
Nabízím účet PRO+ na , který neužiju. Lze neomezeně stahovat noty (a je jich tam, jak jsem to omrknul, opravdu hodně), sdílet noty, mělo by jít stahovat i zvukové banky a určitě kdeco dalšího. Účet expiruje 22. ledna 2024, cena byla $69 = cca 1550 Kč na ten rok, já ho nabízím za 1000 Kč. Provedení jednoduché: zájemce pošle platbu na účet, tím se stane novým majitelem, já mu předám přihlašovací údaje, nový vlastník si změní heslo a hurá. Nebráním se osobnímu setkání v Brně. Podrobnosti o možnostech účtu PRO+ na .
Noty pro klavír
Noty pro klavír - TITANIC-MY HEART WILL GO ON,G.GERSHWIN-RHAPSODY IN BLUE,VÝBĚR HITŮ 90.LET-TAKE UP JAZZ,ELTON JOHN,MELODIE Z FILMU EVITA,vše jako nové
7x Noty pro pokročilé klavíristy
Nabízím velmi zachovalé noty pro velmi pokročilé klavíristy.
Prodám noty pro klasickou kytaru
Prodám málo používané noty pro klasickou kytaru v dobrém stavu Guitar Classics - 118 skladeb původní cena 1290 Kč.Guitar Classics 2 - 97 skladeb původní cena 1290Kč.Classical guitar - 36skladeb původní cena 889Kč.Classic rock - 20 skladeb původní cena 699Kč.Moje cena za všechny 4 sešity je 800Kč.Osobní odběr nebo poštou na dobírku cena + poštovné.