inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová celokožená kombinéza Büse Imola

Kategorie: Silniční motocykly

Prodám zcela novou,nikdy nepoužitou originální celokoženou kombinézu Büse Imola ve velikosti dámská 40.
Pův.cena 17600Kč.Kontakt nejdříve sms nebo email: bth41@

Vlastnosti
Tvrdé skořepiny s kovovými vložkami na ramenou, loktech a kolenou,
Odnímatelný a aerodynamicky tvarovaný zádový hrb,
Komfortní límec s neoprenovým zakončením,
Sportovní střih s ergonomicky navrženým střihem,
stretch přes ramena, lokty, hýždě a kolena,
Komfortní elastické vložky na ramenou, v podpaží, tříslech, kolenou a lýtkách pro větší svobodu pohybu,
Obvodový přípojný zip,
Slider na kolena lze použít,
Nastavitelná šířka lýtka díky druhému zipu,
1 vnitřní kapsa.
Bezpečnost
SAS-TEC chrániče na ramenou, loktech, bocích a kolenou,
SAS-TEC chránič zad lze dodatečně vložit ,
Bezpečnostní švy dle ISO 4916,
Dvojitý materiál na hýždích,
Reflexní prvky.
Materiál
Robustní 1,2 až 1,4 mm silná hovězí kůže kombinovaná s elastickým polyamidovým vláknem,
Prodyšná síťovaná podšívka s elastenem.
Vnitřní podšívka
100% Polyester.
Stretch materiál
93 % polyamid,
7% Elastan.
Celkové procento čisté hmotnosti výrobku
80% kůže,
10% polyester,
10% polyamid.
Hlavní materiál
100% kůže.
Nová celokožená kombinéza Büse Imola
Podobné inzeráty
Nová celokožená kombinéza Büse Imola
Prodám zcela novou,nikdy nepoužitou originální celokoženou kombinézu Büse Imola ve velikosti pánská 52. Pův.cena 17600Kč.Kontakt nejdříve sms nebo email: bth41@ Vlastnosti Tvrdé skořepiny s kovovými vložkami na ramenou, loktech a kolenou, Odnímatelný a aerodynamicky tvarovaný zádový hrb, Komfortní límec s neoprenovým zakončením, Sportovní střih s ergonomicky navrženým střihem, stretch přes ramena, lokty, hýždě a kolena, Komfortní elastické vložky na ramenou, v podpaží, tříslech, kolenou a lýtkách pro větší svobodu pohybu, Obvodový přípojný zip, Slider na kolena lze použít, Nastavitelná šířka lýtka díky druhému zipu, 1 vnitřní kapsa. Bezpečnost SAS-TEC chrániče na ramenou, loktech, bocích a kolenou, SAS-TEC chránič zad lze dodatečně vložit , Bezpečnostní švy dle ISO 4916, Dvojitý materiál na hýždích, Reflexní prvky. Materiál Robustní 1,2 až 1,4 mm silná hovězí kůže kombinovaná s elastickým polyamidovým vláknem, Prodyšná síťovaná podšívka s elastenem. Vnitřní podšívka 100% Polyester. Stretch materiál 93 % polyamid, 7% Elastan. Celkové procento čisté hmotnosti výrobku 80% kůže, 10% polyester, 10% polyamid. Hlavní materiál 100% kůže.
Dámská kombinéza Buse vel. 34
Prodám dámskou kombinézu značky Buse,velikost 34. Je v top stavu. Téměř nenošené. Nepromokavá.Odvetravani.Moznost připevnění bundy ke kalhotám. Větrací kapsy. Kalhoty i bunda mají zabudovaný chrániče. PC 11.500,-
Motorkářská kombinéza dámská
SPARK moto kombinéza dámská, bunda XL, kalhoty L, rukavice S. Nošená málo, jako nová. Kompletní s chrániči loktů. Rukavice kožené. Možnost předání Lipoltice, Choltice, Pardubice, Přelouč. Volejte po 18. hodině, pište kdykoli.
PSI Moto kombinéza
Moto kombinéza PSI, koupená loni na konci léta, bez vad, bez odřenin. Původní cena 24 000 kč. Velikost 54, moje výška 182 cm.
Kombinéza damská Dainese vel 40/S
Moto kombineza Dainese italská velikost 40 sedí na naši XS/S idealne do 56 kg na výšku do 168 Je možné vyzkoušet v Brně po domluvě Nebo i poslat přes zasilkovnu V případě zájmu nafotim a zmeřim víc do sz Zobrazit míň
Kombineza Tschul vel.48 a boty Booster vel.44
Vse je jako nove-jen ctyrikrat pouzite. Boty jsou kloubove,velikost 44.Necham je za 2500.Kombineza je znacka Tschul,velikost 48-je cca. na 70-75 kilo a 170-180 cm.Ma paterovy chranic,hrb a karbonove protektory na loktech a ramenou.Slidery jsou nepouzite.Necham ji za 6500.Pri odberu kombinezy i bot bych to nechal za 8500.Vhodne na Yamaha R1 R6 suzuki Gsxr Kawasaki Ninja Z1000 Z750 Honda CBR Fireblade Hornet ATD.