inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová dárková sada pro miminka Bayby with love - modrá

Kategorie: Kojenecké potřeby

Sada, která roste s miminkem, určena pro miminka 6m+
Obsahuje dvě kojenecké lahvičky 150 ml a 240 ml s antikolikovými savičkami a zejména oušky, aby si miminka mohla sama lahvičky přidržet, ortodontický dudlík s krytem, zásobník na sušené mléko a kartáče na vyčištění lahví i saviček.

Drobná dírka v savičkách zamezuje polykání vzduchu během pití a tím předchází bolestivé plynatosti miminek. Obě velikosti lahviček jsou již opatřeny odnímatelnými oboustrannými oušky pro snadné uchopení miminkem. Kryt lahvičky má plasticky vyznačené místo pro stlačení prstem, čímž je docíleno snazší sejmutí krytu z lahve. Zajišťovací kroužek perfektně zapadne do dvojité drážky savičky a lahvičku skvěle utěsní.

Ortodonticky tvarovaný silikonový dudlík podporuje správný vývoj chrupu dítěte. Praktický kryt ochrání dudlík od nečistot v době, kdy ho dítě nemá v puse.

Zásobník na sušené mléko umožňuje mamince odsypat si jednu až tři dávky mléka, aniž by s sebou mimo domov musela nést celou krabici mléčné výživy. Zásobník ve tvaru lahve se zúženým hrdlem (pro pohodlné přesypání mléka následně do lahvičky na pití) je složen ze 3 stohovatelných dílů – na cestu si tak můžete vzít jednu, dvě či všechny tři šroubovatelné odměrky a budete mít jistotu, že mléko uchováte ve sterilním prostředí.

Velký kartáč se zahnutým koncem a malý kartáček dokonale vyčistí i hůře dostupná místa lahví a saviček.

Všechny součásti setu jsou zdravotně testované a neobsahují Bisphenol-A. S výjimkou kartáčů lze všechny součásti setu sterilizovat v páře.
PC byla 430Kč
Nová dárková sada pro miminka Bayby with love - modrá
Podobné inzeráty
Elektrický parní sterilizátor
Dokonalá hygiena je základem pro zdravý vývoj novorozenců zejména v prvních týdnech života, kdy jeho imunitní systém ještě není zcela připraven na nástrahy bakterií a myčka nádobí není dostatečná. Bakterie kompletně a rychle odstraní horkou párou elektrický parní sterilizátor BAYBY BBS 3010. Velká kapacita - sterilizuje 6 lahví najednou Může též sterilizovat 4 kojenecké láhve s příslušenstvím Rychlá sterilizace – 6 kojeneckých lahví za 9 min Obsluha jedním tlačítkem Po ukončení sterilizace dojde k automatickému vypnutí Velká kapacita, sterilizuje 6 lahví najednou Sterilizuje 6 kojeneckých lahví všech typů nebo 4 kojenecké láhve s příslušenstvím. Rychlé a pohodlné použití. Sterilizuje 6 kojeneckých lahví během 9 minut. Kompletně a velmi rychle odstraňuje bakterie vysokoteplotní párou. Obsluha jedním tlačítkem Jednoduché a pohodlné použití. Po ukončení sterilizace dojde k automatickému vypnutí. Speciální vnitřní konstrukce Speciálně vyvinutá vnitřní konstrukce zabraňuje toku zbytků mléka na topnou desku. Eliminace znečištění, zaručuje větší úplnost a hygienickou čistotu sterilizačního procesu. Topná deska z nerezové oceli eliminuje vytvoření vodního kamene. BAYBY BBS 3010 Elektrický parní sterilizátor zničí bakterie Dokonalá hygiena je základem pro zdravý vývoj novorozenců zejména v prvních týdnech života, kdy jeho imunitní systém ještě není zcela připraven na nástrahy bakterií a myčka nádobí není dostatečná. Bakterie kompletně a rychle odstraní horkou párou elektrický parní sterilizátor BAYBY BBS 3010. V rámci jednoho 9 minutového cyklu vysterilizuje 6 jakýchkoli kojeneckých lahví, nebo s použitím nástavce 4 láhve a dudlíky či savičky umístěné na nástavci. Přístroj zapnete jedním tlačítkem, kterým se rozsvítí světýlko na znamení spuštění. Po dokončení cyklu se přístroj automaticky vypne. Pokud necháte zaklopené víko, sterilizované lahvičky v něm vydrží až 24 hodin čisté. Pro vyndání ještě horkých sterilizovaných lahví či dudlíků poslouží praktické plastové kleště. Abyste nemuseli přemýšlet o množství doplnění vody, výrobce sterilizátor vybavil šikovnou odměrkou. Všechny části parního sterilizátoru BAYBY BBS 3010, vyjma topné nerezové desky, jsou vyrobeny z kvalitního plastu neobsahujícího Bisfenol A.
BAYBY BBS 3010 elektrický sterilizátor
Především v prvních měsících života miminka je nesmírně důležité starat se o správnou hygienu a čistotu všeho, na co dítě sáhne. Po příchodu na s vět totiž ještě nemá dostatečně vyvinutý imunitní systém, aby dokázal bojovat s viry a bakteriemi tak jako ostatní. Sebemenší kontakt může způsobit vyrážku nebo jiné zdravotní problémy. Při krmení proto používejte pouze sterilizované lahvičky, příbory a na hraní dětem dávejte sterilizované dudlíky a hračky. Velká kapacita Společnost Bayby vytvořila elektrický parní sterilizátor, který vám umožní najednou odstranit bakterie až ze šesti lahviček, případně ze čtyř kojeneckých lahví s kompletním příslušenstvím. Velká kapacita vám umožní pohodlné používání – nemusíte nádobí sterilizovat po každém použití, ale stačí například pouze jednou po celém dnu. Jednoduché ovládání Ovládání je skutečně snadné, přístroj stačí obsluhovat jediným tlačítkem. Po skončení sterilizace se zařízení automaticky samo vypne, vy už se nemusíte o nic dalšího starat. Přístroj je vybaven topnou deskou z nerezové oceli, na které se neukládá vápník a nedochází proto k vytváření vodního kamene. Technické parametry: Velká kapacita - sterilizuje 6 lahví najednou Rychlá sterilizace – 6 kojeneckých lahví za 9 min. Obsluha jedním tlačítkem Po ukončení sterilizace dojde k automatickému vypnutí Kompletně a velmi rychle odstraňuje bakterie vysokoteplotní párou Eliminace znečištění, zaručuje větší úplnost a hygienickou čistotu sterilizačního procesu Topná deska z nerezové oceli eliminuje vytvoření vodního kamene Parametry značka BAYBY Věk od od narození EAN 8590669171644
BAYBY Dárková sada 0m+ fialová
Již od momentu, kdy děťátko po porodu poprvé spatří světlo světa, jeho rodiče překypují láskou. Především pokud jde o první miminko, je ale důležité vědět, že máte po ruce spolehlivé a osvědčené výrobky, které vám pomůžou s výchovou. Aby vám co nejvíce zjednodušila kojení a krmení dětí, vytvořila společnost Bayby dárkovou sadu určenou pro novorozence od samotného narození. Praktické doplňky jsou speciálně vyrobeny pro ty nejmenší děti, kterým nejen předají potřebné živiny a tekutiny, ale poslouží i jako krásná barevná malovaná hračka. Předměty v sadě jsou zdravotně nezávadné. Označení BPA FREE znamená, že výrobky neobsahují Bisfenol A, který se může využívat při výrobě plastů a pro tělo se slabší imunitou může způsobovat toxické reakce. S označením BPA FREE máte jistotu, že se o své malé miminko nemusíte bát, protože mu nehrozí žádné nebezpečí. Sada obsahuje: ortodonický silikonový dudlík zásobník na sušené mléko dvě kojenecké lahve s uzávěrem a silikonovou savičkou kartáčky k čištění lahví i saviček Nová,nerozbalená sada..Nevhodný dárek. Pokud inzerát vidíte,je aktivní.Po prodeji ihned mažu.
Odsávačka mléka Bayby - nová, nerozbalená
Odsávačka Bayby. Je úplně nová, nerozbalená. Reklamovali jsme a dostali novou, kterou už ale nevyužijeme.
OHŘÍVAČ KOJENECKÝCH LAHVÍ 4 V 1
Ohřívač lahví s mlékem je už klasikou. Ohřívače BAYBY umí ale ohřát i stravu v podobě zeleninových či masových příkrmů a zvládnou i sterilizovat, což už je nadstandard, který nemá na českém trhu konkurenci. Ohřívač kojeneckých lahví BAYBY je bezpečný způsob pro ohřívání mateřského nebo sušeného mléka i další dětské potravy. Doporučujeme neohřívat dětskou potravu v mikrovlnné troubě. Vzhledem k nestálé teplotě může dojít ke spálení úst nebo hrdla dítěte. Ohřívače BAYBY ohřívají rovnoměrně, bez horkých míst a rychle. pc byla 1399
BAYBY BBP 1010 Elektrická odsávačka mléka
Prodám elektrickou odsávačku mléka značky BAYBY. Odsávačka byla jednou použitá, je vysterilizovaná v originálním balení. Záruka do 30.1.2025. Možný osobní odběr ve Velké Bíteši, po dohodě lze zaslat i přes Zásilkovnu. Původní cena 1599 Kč, nyní 1099 Kč. Bližší informace o produktu zde: